Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 198
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Искам да се похваля,че забравих... Kissing Face
Завчера си говорехме с една друга обща фенка на Озан Д ,Керем и Толга С относно проект
Аз обаче споменах,че бих искала да видя Озан и Керем повече....
Сутринта ставам и какво да видя Озан Долунай харесал коментара касаещ този сохбет - Ама ти Керем и Озан ли искаше?
Бързо си махна харесването сладура,но го хванах в крачка....
Биха били чудесен тандем! Пък и сега Ози взе две от партньорките на Керем.Може и темата да се отворила пък знае ли се... Innocent

# 676
Искам да се похваля,че забравих... Kissing Face
Завчера си говорехме с една друга обща фенка на Озан Д ,Керем и Толга С относно проект
Аз обаче споменах,че бих искала да видя Озан и Керем повече....
Сутринта ставам и какво да видя Озан Долунай харесал коментара касаещ този сохбет - Ама ти Керем и Озан ли искаше?
Бързо си махна харесването сладура,но го хванах в крачка....
Биха били чудесен тандем! Пък и сега Ози взе две от партньорките на Керем.Може и темата да се отворила пък знае ли се... Innocent

Черна Розичке , пропуснах да те поздравя в другата темичка. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Вълнението ти е напълно разбираемо. Пожелавам ти още много лайкове, и дано този път не ги маха Kissing Face
И на мен ми се иска да ги видя в тандем, мисля добре ще им се получи Nature BoomNature BoomNature Boom

Добро утроо. Много сте добри, разнищихте всичко по предния епизод, детайлите по фрагманите, та на мен ми остана само да си правя пак някакви предположения за новия епизод. Това, което ми направи впечатление, е, че ще има награди, на които се питам дали нашият г-н Робо няма да спечели, или фирмата му като цяло? Не знам доколко ще включат това награждаване в епизода, просто като събитие или като нещо важно. Но си мисля дали за тази награда няма да е бил номиниран и Каан, нали се занимава в същия бранш. Та какво ли ще му е на Черногорски - хем Серкан обира наградите, хем го прецаква с много пари и разкрива „къртицата“ Ахмед, хем си е намерил перфектната половинка и е влюбен. Другият път Каан като каже, че Серкан не можел да чувства любов, да дойде да му види червената чашка. Може да е Робот, ама е влюбен Робот. Та си мисля дали заради всичко това Каан няма да измисли нещо ново, дали свързано с Мело, дали не, но това да е „новата криза“, която ще подложи Еда на изпитание и ще я накара да се замисли за чувствата си към Серкан. Както и да е, няма да задълбавам повече, просто чакам с нетърпение да стане 21:00 часа и да се паркирам пред лаптопа. Хубав ден на всички! Hug

Аз като четох озета и си мислех - явно Еда ще разбере какво крои Каан, и за да помогне на Серкан ще потърси помощ от бабането. При положение, че изобщо не иска да и се споменава името даже.. И така да се осъзнае Thinking Но гласът, който говори не ми звучи като Каан, по скоро наистина си мисля, че е този новия актьор, за който бяхте писали (по-възрастния - от АФК). Малко остана, скоро ще се разнищи историята

# 677
Хаштагът на 5-ти епизод

# 678
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз мернах по ТВ някакви кадри с Ханде от Черната перла - ами не е така хубава и сияеща Ханде там, не ми хареса толкова. А до Керемджим грее направо!

Розичке, коя е другата партньорка, дето Озан е "грабнал" от Керем? Ясемин Ален ясно, а другата?
И ПР не се сещам кой сериал е.

# 679

Тандема с Шюкрю страшен! Всички които сега гледате Керем пуснете си ГБ и си направете един маратон с всичките проекти на Керем заслужава си въпреки,че Шереф Меселеси ми е....
[/i]

BlackRose
,току-що изгледах първи епизод на Шереф Меселени,ами много ми хареса началото:heart:
Не остана до Еда и Серкан,приятно гледане,момичета:heart:

Светълчо,мисля че Розичка има предвид Елчин от Неживите Blush

# 680
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Тандема с Шюкрю страшен! Всички които сега гледате Керем пуснете си ГБ и си направете един маратон с всичките проекти на Керем заслужава си въпреки,че Шереф Меселеси ми е....
[/i]

BlackRose
,току-що изгледах първи епизод на Шереф Меселени,ами много ми хареса началото:heart:
Не остана до Еда и Серкан,приятно гледане,момичета:heart:

Светълчо,мисля че Розичка има предвид Елчин от Неживите Blush
Ааааа, да!
 Благодаря, Ниника.
Не се сетих, щото не съм го гледала.

# 681

Всички които сега гледат Кер бих искала да ги чета относно персонажите които гледат.Определено и за Сайер и за ШМ и за всичко какви дискусий сме имали навремето беше майко мила.Много ще ми е мило да видя точно това отново....

Ами малко остана до Серкан и Еда ама не мисля,че ще минем без озет
Иначе за Озиш точно Елка имах впредвид да....

Йиит Кълъч...Smiling Imp

# 682
Добра вечер момичета Hug
Моля , пуснете линка с озвучката , колко и да е тихо пак е нещо Grinning

# 683
Хайде на баклавицатаа

# 684
Приятно гледане на всички и безпроблемен нет Simple Smile

# 685
  • Под звездите
Привет, момичета. Никъде не намирам онлайн озвучка. Дали можете да ми помогнете? Моля!

# 686
Споразумението не е оригиналното момичета

# 687
Ферит май започна да ревнува от Серкан (поне по картинки, така ми идва Simple Smile )

# 688
Ферит няма  да е от добрите

# 689
Ферит май започна да ревнува от Серкан (поне по картинки, така ми идва Simple Smile )
Да ядосва се ,че не му обръща внимание и го пренебрегва заради Серкан

Общи условия

Активация на акаунт