Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 219
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Много красиви Ханде и Керем! Много хармонични Еда и Серкан!
Дано ни зарадват и с такава игра утре.
Керем ми е любимец още от "В очакване на слънцето". В играта му има нещо загадъчно и провокативно, нещо с " остатъчен вкус", което те кара отново и отново да го гледаш.
Ханде гледах за пръв път в "Халка", преди около година и половина. Играта и' ми е малко "равна". След това я гледах и в "Любовта не разбира от думи". Нищо особено впечатляващо.
Момичето е много красиво и лъчезарно и имам усещането, че е много стойностен човек и верен приятел.
Ама..а, с Керем им се получава. И двамата са естествени, позитивни и забавни, сработват се лесно. Личи, че харесват ролите си. И Ханде става все по-добра. Такъв "вкус" ми оставят, че  едва дочаквам всяка следваща серия. Боря времето с любими сцени от предходните. Пожелавам забавна, вълнуваща и много красива, романтична серия утре.
Хубава вечер на всички!

# 661

Керем ми е любимец още от "В очакване на слънцето". В играта му има нещо загадъчно и провокативно, нещо с " остатъчен вкус", което те кара отново и отново да го гледаш.

и  предразполага партньорите с които е в тандем. Усеща се лекотата с която партнира. Добър екип бяха и с Ибрахим във ,, Великолепният тандем,, а героят му по отношение на здравословен начин на живот е подобен със Серкан.  

# 662
Ъшъл Юджесой щяла да играе бабата на Еда и да се появи в еп. 8. Не знам колко е вярно 🤷🏻‍♀

# 663

и  предразполага партньорите с които е в тандем. Усеща се лекотата с която партнира. Добър екип бяха и с Ибрахим във ,, Великолепният тандем,, а героят му по отношение на здравословен начин на живот е подобен със Серкан. 

Керем страхотен човек и партньор който си е партнирал все хубави неща е казал до сега....
Ибо и Керем така бяха се тандемясали йо- йо тийм,че калп бен просто.Тандема с Шюкрю страшен! Всички които сега гледате Керем пуснете си ГБ и си направете един маратон с всичките проекти на Керем заслужава си въпреки,че Шереф Меселеси ми е....нещо друго всичките му дизита и персонажи ги обичам.
Ханде просто удари от джакпота с него за партньор аз я харесвам като вънщност много ама толкова бледнее ми до него като игра задобря няма да се лъжем сега,но толкова и е макс хубаво момиче ама до там нещо и липсва не мога да реша какво е,но важното е,че като двойка са ОК а има и такива случаи в които хем и това хем и другото куца,....и хората ги харесаха.Питали моля ви се Фуркан Палалъ за нашите пълни глупости относно ПР
-Не е правилно да коментирам.Не съм запознат с нещата.
От какъв зор питат човека глупости и щуротий....

# 664

И аз така и сега съм започнала маратон с филмите в които е участвал. Изгледах "В очакване на слънцето " сега гледам "Въпрос на чест "  Чудя се как съм ги пропуснала:smirk:  Голям чаровник е Керемчик Purple Heart

gan4a,аз мисля да започна тези дни  с'' Въпрос на чест'',не знам защо точно с него,просто така го почувствах,след което и другите .Ще я карам лека-полека,защото като се зарибя и гледане по цяла нощ и на сутринта с едно око на работа ,а пък не може така.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти през Vbox ли гледаш сериала? Чаровник от класа е Керемчик:blush:
Момичета,хайде не остана.........
Ако ролята на бабата се играе от Ъшъл Юджесой,аз ще съм доволна,гледала съм я ''Черни пари и любов'' с Туба и Енгин и ми допада актрисата. Има аристократичен и достолепен вид,от нея лъха сигурност и увереност,а пък в същото време е с благ и мил поглед,ще видим.....
Лека вечер и доскоро:hibiscus:

# 665
Ъшъл Юджесой и Керем доста добре се познават от Ако забравя прошепни ми
Какви мили неща беше написала за него Лили колко неща беше напускала ако тръгна да ровя по архива няма да излезна до следващата тема.Шереф Меселеси - Ахилесовата пета на темата може да се каже.Йиит е хем за бой хем за обич ще се уверите категорична ЙиБел фенка бях и още съм колкото пъти го гледам винаги ама винаги....
Сърцето на града - Този град ще дойде след теб метнете око там
Неживите дори Керем не обича да се повтаря е това ценя в него страшно луд е до толкова,че да припадне за роля.
-Актьорската професия е една пълна лудост.Трябва да си достатъчно психопат за всичко.
Спомням си,че беше казал,че роля на изнасилвач никога не би изиграл или малтретиращ мъж може би затова сектора не го обича особено знае ли се?

# 666
Всички които сега гледате Керем пуснете си ГБ и си направете един маратон с всичките проекти на Керем заслужава си въпреки,че Шереф Меселеси ми е....

Аз убивам времето с маратон на Слънцата, че сега имам и повече време. Преди съм го минавала по диагонал, надве натри, че тези 54 епизода ми се виждаха твърде много. Обаче забелязвам, че съседите са задобрели в режисурата и операторското майстоство последните години. 
Където и да съм гледала Керем все ми е харесвал. Съжалявам за мухтешемите, много добре тръгна, първите 3 епизода бяха супер, ама после се изложиха сценаристите.

Хайде да идва сряда вече!

# 667
Момичета, както каза  s...v, Керем с играта си те кара отново и отново да се връщаш да го гледаш Blush
Когато открих Керем, се върнах във вашите стари теми, за да прочета, да видя, да се запозная с него чрез вас. Такива хубави неща сте писали за него и проектите му. Чела съм постовете и на Лили-истински, обективни..... Той с неговата харизма и талант ви е накарал да го обикнете, а той във ваше лице има истински виртуални приятели.
Започвам маратона.......
Радвам се, че станах част от вашата къщичка. Сигурна съм, че и аз ще се връщам да гледам отново и отново Керем.

# 668
Добро утроо. Много сте добри, разнищихте всичко по предния епизод, детайлите по фрагманите, та на мен ми остана само да си правя пак някакви предположения за новия епизод. Това, което ми направи впечатление, е, че ще има награди, на които се питам дали нашият г-н Робо няма да спечели, или фирмата му като цяло? Не знам доколко ще включат това награждаване в епизода, просто като събитие или като нещо важно. Но си мисля дали за тази награда няма да е бил номиниран и Каан, нали се занимава в същия бранш. Та какво ли ще му е на Черногорски - хем Серкан обира наградите, хем го прецаква с много пари и разкрива „къртицата“ Ахмед, хем си е намерил перфектната половинка и е влюбен. Другият път Каан като каже, че Серкан не можел да чувства любов, да дойде да му види червената чашка. Може да е Робот, ама е влюбен Робот. Та си мисля дали заради всичко това Каан няма да измисли нещо ново, дали свързано с Мело, дали не, но това да е „новата криза“, която ще подложи Еда на изпитание и ще я накара да се замисли за чувствата си към Серкан. Както и да е, няма да задълбавам повече, просто чакам с нетърпение да стане 21:00 часа и да се паркирам пред лаптопа. Хубав ден на всички! Hug

# 669
Привет, момичета! 🦋

Най- после е сряда!!! 😎
С кеф ще отида на работа, защото знам, че като се прибера у дома, ще гледааам любимите ми ЕдСер!

Щастлив ден!

# 670
Всички сме нетърпеливи вече Misc Hourglass Flowing Sand От сега казвам, че рекламите между озета и новия епизод ще ми скъсат нервите, но какво да се прави - необходимото зло са People Ok Woman Искрено пожелавам на екипа двуцифрен рейтинг, защото го заслужават, а на всички нас - приятно гледане CocktailFlowers WatermelonPeople Dancers

# 671
  • Плевен / София
Всички сме нетърпеливи вече Misc Hourglass Flowing Sand От сега казвам, че рекламите между озета и новия епизод ще ми скъсат нервите, но какво да се прави - необходимото зло са People Ok Woman Искрено пожелавам на екипа двуцифрен рейтинг, защото го заслужават, а на всички нас - приятно гледане CocktailFlowers WatermelonPeople Dancers
Здравейте момичета
Най трудно минават последните часове.... Kissing Heart

# 672

Хайде доживяхме до срядата

# 673
Дами, нова тема - на стр. 50.

# 674
Дами, нова тема - на стр. 50.

Много се извинявам и благодаря затова,че ми я изпратихте на ЛС

Общи условия

Активация на акаунт