Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Сцените с договора и тази напомнят малко на 50 нюанса сиво

# 121
Тя ,че го целуна ,целуна го ,то е видно ! Ама заЩО ?!?! Ядосана ,обидена на Дженк ,унизена....така де ..изригна !
Ама той защо я прегърна !?! Изненадан , но се поддаде ,не се "спаси ".......' аресА му !!!!

И за  капак Ердем  гръмна  конфетите .....въобще получи се пълен завършек на едно изненадващо не "желано"  начало ....Нали ?

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 12:56 от sofia26

# 122
Не съм чела или гледала „50 нюанса сиво“, но прочетох, че и рускините правят такова сравнение. Знам горе-долу за какво се разправя ама според мен техният договор пасти да яде. Надали има втори такива клаузи като на Серкан и Еда. Той да изяжда всичко, което лелята сготви; тя да ходи веднъж седмично на вечеря със семейството му; да ходят на профилактични прегледи; той да намери шоколад, когато на Еда й се прииска; той да прави нещо щуро, каквото тя реши. Не ги видях в сериала тези клаузи, а в някаква бг страничка, но им се доверявам и ме кефят. Smile

# 123
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички за споделеното! 🌺

Много е харесван и гледан сериала. По рейтинга си пролича. Рейтингът на втори епизод е много добър, дано продължават все така, за да можем да се радваме на спокойствие на тази история. 😍

Пише се, че вчера до късно да продължили снимките и днес екипът почива. Ето някои снимки зад кадър. Определно ни очаква пореден страхотен епизод. Нямам търпение за танца им. 😊

Стилистите на Ханде са много добри, чудесни са тоалетите ѝ.

И на мен ми правят впечатление и ме радват малките моменти на загриженост, малки, но всъщност толкова важни. Как Серкан си спомни за клаустрофобията на Еда и ще промени офиса, как Еда поднесе любимият чай на Серкан, как Серкан, въпреки работата си, остана за вечеря при леля ѝ... Едва сега започват да се опознават и едвам ще дочакам епизодите, в които вече ще са влюбени. 😊

До сега не съм гледала сериали, които са романтични комеди, но определно този ми стана любим. Сюжетът определно ти предлага теми за размисъл. С интерес ще очаквам да науча историята на родителите на Еда и защо не споменава баба ѝ. Искам да видя и трансформацията на Серкан, който е забравил колко важни и красиви са всъщност малките неща, че гледката никога не може да бъде една и съща всеки ден.♥

Хубава вечер!

# 124
# 125
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Много интересен втори фраг за новата серия....Серкан за мен е скрита лимонка....не знам какво да очаквам от него....Ако толкова е държал на Селин, защо допусна тя да се сгоди за друг...? Ако е заради наранено его...не му прави чест, да срива достойнството на Еда, държейки на публично място ръката на друга, след като скоро се е сгодил....Толкова въпроси пораждат тези фрагове...изправят ме на нокти в очакване на новата серия....

# 126
Изгледах и втора серия. Много хубава двойка са двамата. Еда в тази жълта рокличка е като принцеса. Серкан като я видя загуби ума и дума. Селин ревнува от Еда - то е ясно, но по-нататък според мен Серкан ще ревнува Еда от Каан. Този хитрец ще направи и невъзможното да дразни своя "приятел" от детството. Очаквам с нетърпения следващата серия. Партито по случай годежа ще се окаже черешката на тортата. Ще чакаме.

# 127
н

И на мен ми правят впечатление и ме радват малките моменти на загриженост, маилки, но всъщност толкова важни. Как Серкан си спомни за клаустрофобията на Еда и ще промени офиса, как Еда поднесе любимият чай на Серкан, как Серкан, въпреки работата си, остана за вечеря при леля ѝ... Едва сега започват да се опознават и едвам ще дочакам епизодите, в които вече ще са влюбени. 😊

Те са си  привлечени един от друг и според мен все още се опитват да разберат  и да осъзнаят защо... Точно тези моменти са най-завладяващи и интересни, когато се опитваш да разбереш защо някой те притегля толкова силно към себе си въпреки твоята външна или вътрешна съпротива... Така че аз не бързам с епизодите, когато вече ще са влюбени ... Пътят до там ми е по-интересен...

# 128
Според мен Серкан дори не е и бил особено влюбен в Селин. Още се чудя защо толкова иска да я раздели с Ферит като виждам, че не е влюбен вече изобщо в нея. Може би вижда, ще тя използва Ферит. А това с държането на ръката на Селин - мисля че блъфира. Имам усещането, че нещо ще иска да я нагруби и затова в началото ще бъде мил. Ако е така ще ми напомни на "В очакване на слънцето".

Много рядко се спускам да гледам турски комедии, но тази ми харесва защото е лека комедия, не е свръх сладникава и си мисля че ще вкарат и малко драма, но съвсеем малко. С нетърпение очаквам танца между Еда и Серкан. Очаква ни интересен епизод. Не знам защо, но си мисля че Пъръл харесва Енгин. Въпреки че с нищо не са показали да го харесва, ми се струва че ще заформят някой триъгълник, ако той си хареса някоя от приятелките. Вие как мислите?

# 129
Добър ден! Да не ставаме нахални, но може  да ни пуснат трети фраг като миналата седмица 😉

Очертава се интересен епизод 🙂

# 130
  • Плевен / София
Добър ден! Да не ставаме нахални, но може  да ни пуснат трети фраг като миналата седмица 😉

Очертава се интересен епизод 🙂

съгласна съм.....Kissing Heart

# 131
Сега гледам отново фрагманите за 3 епизод и ме осени идеята, че Серкан избухва на терасата срещу Еда да не забравяла, че всичко е игра заради ей това цветенце, което евентуално му е оставила на бюрото Thinking

Айшето май ще вкара в действие и езика на цветята Wink Тя Еда така или иначе си говори с тях Flowers Hibiscus

# 132
Това сякаш е Жасмин. Жасминът е символ на романтика и любов, благодат и изящество, чувственост и бодрост. В поезията жасминовият цвят символизира самата нощ и тайните, които тъмнината може да скрие и само Луната може да види.
И в песента, когато Еда беше на терасата се пееше, че само една луна може да огрее едно цвете. Дано по-бързо Луната види Цветето и го огрее.

# 133
Dessince, много интересна информация споделяш Hands Clap

Сега забелязах, че докато Серкан загръща Еда със сакото си, волно или неволно го хваща за ръката. Май това, което обяснява на приятелките си, че "вчера" много се сближила със Серкан няма да е само по роля, ами ще си е малко и от нея вече Wink

Само, че Робо няма да се даде без бой... ще има доста време да се гонят. Интересно ми е кой първи ще си признае Kissing Smiling Eyes

# 134
  • Плевен / София
Dessince, много интересна информация споделяш Hands Clap

Сега забелязах, че докато Серкан загръща Еда със сакото си, волно или неволно го хваща за ръката. Май това, което обяснява на приятелките си, че "вчера" много се сближила със Серкан няма да е само по роля, ами ще си е малко и от нея вече Wink

Само, че Робо няма да се даде без бой... ще има доста време да се гонят. Интересно ми е кой първи ще си признае Kissing Smiling Eyes
Това е най интересното....надявам се да не дава път на дамите..... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт