Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!

Благодарско за фрагчето и оставените следи.

От миналата седмица сме готови за тоя годеж да идва вече, че положението не се трае...
ей на хората как си кОпонясват там

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 08:50 от g_georgieva

# 151
  • Яко в Матрицата...
Момичета, молбите ни бяха чути. Пресен, пресен от преди 50 секунди, бързам да го споделя с вас още преди да съм го изгледала. Grin

- Виж скъпа... Трябва да изглеждаш като невестата на семейство като нашето. Ще те създадем отначало. Операция превръщането на Пепеляшка в Принцеса.
- Нaех се да върша нещо по-голямо от мен и е по-трудно, отколкото предполагах.
- Кои са баща ти и майка ти? Кой холдинг притежават?
- Много се интересувате от статус, етикет и прочие, нали?
- Сега какво казах?
- Ако някой пита, кажете само цветарка. Достатъчно е!
- Съжаляваш ли за годежа си с мен?
- Да, съжалявам. Ти?
- Не.
- Ти никога ли не съжаляваш за нещо?
- За теб - не!

Хареса ми този фраг, изпипват детайлите, добреее ... Joy

Дебна от вчера озета в страницата на Фокс ТВ, но още не са го пуснали. Ако някой го намери другаде на турски, моля да го сложи в скрит текст, че да не го изтрият Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 09:07 от Reni - BG

# 152
Момичета, молбите ни бяха чути. Пресен, пресен от преди 50 секунди, бързам да го споделя с вас още преди да съм го изгледала. Grin

- Виж скъпа... Трябва да изглеждаш като невестата на семейство като нашето. Ще те създадем отначало. Операция превръщането на Пепеляшка в Принцеса.
- Нaех се да върша нещо по-голямо от мен и е по-трудно, отколкото предполагах.
- Кои са баща ти и майка ти? Кой холдинг притежават?
- Много се интересувате от статус, етикет и прочие, нали?
- Сега какво казах?
- Ако някой пита, кажете само цветарка. Достатъчно е!
- Съжаляваш ли за годежа си с мен?
- Да, съжалявам. Ти?
- Не.
- Ти никога ли не съжаляваш за нещо?
- За теб - не!

Ренко, благодарско, прекрасна

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 09:10 от g_georgieva

# 153
  • Яко в Матрицата...
Галка Heart, поизгладих го малко превода на фрага, че още не бях пила кафе JoyJoyJoy

# 154
Maй на края ще се окаже ,че Еда е с по-висок статус от всички останали на партито Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен тук са се опитали да избегнат клишето бедното момиче и богатото момче . Еда и сега не е бедно момиче от махлата , те са си средна класа с хубавата леля , богатата баба е добавка за натриване на нечий нос  Grinning
Здравейте , момичета , приятен ден Flowers Hibiscus

# 155
  • Яко в Матрицата...
Фили, баш баш... Нали знаеш - който се смее последен, най-добре се смее Wink

# 156
Аз също съм убедена, че холдингът на Серкан & Селин ще затъне (нали Каан му се закани), обаче Еда ще ги спаси с помощта на бабката или без Wink Тя 100 % е някаква аристократка от Мардин, затова сега наблягат на униженията, които Еда ще изтърпи на годежа от сосиете приятелите на Робо.

Лелята много ми харесва като образ Heart Грижовна, либерална и много пряма. Разговорът ѝ със Серкан беше супер.
Всъщност обръщението "хала" е за сестрата на бащата. Да изясним роднинските връзки малко Simple Smile

# 157
Flowers Four Leaf Clover
Аз също съм убедена, че холдингът на Серкан & Селин ще затъне (нали Каан му се закани), обаче Еда ще ги спаси с помощта на бабката или без Wink Тя 100 % е някаква аристократка от Мардин, затова сега наблягат на униженията, които Еда ще изтърпи на годежа от сосиете приятелите на Робо.

Лелята много ми харесва като образ Heart Грижовна, либерална и много пряма. Разговорът ѝ със Серкан беше супер.
Всъщност обръщението "хала" е за сестрата на бащата. Да изясним роднинските връзки малко Simple Smile

Кате, уби мЪ с това аристократка от Мардин!!! Joy Joy Joy Като ги знам от други филми как изглеждат дъртите аристократки от Мардин, ама де да знам, може пък бабааннето да е по-фешън, надявам се, че в някакъв момент и тя ще се появи, някъде към найсе и незнам коя си серия, и тогава да му мисли аннето на Робо.
Аз също мисля, че ще има проблем с фирмата и Еда ще спаси положението, но не с пари от баба, а с някакъв неин много добър проект.
Лелята и на мене ми е любимка, и си мисля, че ще се  сгаджосат с Енгин, но ще видим...
Хубав ден на всички момичета пишещи в темата! Благодаря на всички за споделеното, за снимките и информацията, които носите тук! Бъдете здрави и  усмихнати! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 158
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен лелята ми напомня като образ лелята на Нихан от Черна любов.

# 159
Е, НиМуКа, тя богатата баба може и да е от страната на майката.

За момента знаем само, че Айфер е сестра на бащата на Еда и че родом са от Мардин. Всичко друго са си мои предположения, понеже съм била в района и знам, че има много богати семейства там, занимаващи се със зърнопроизводство. По-важното е какво е измислила г-жа Айше обаче. Аз дотук съм много доволна от нея, от режисьорчето и от целия екип Heart

# 160
На мен лелята ми напомня като образ лелята на Нихан от Черна любов.
Светле Hug и на мен , но е много по-млада и ми харесва за приятеля на Серкан .

Те не споменаха ли бабане , значи е на бащата и е майка на лелята ? Или си въобразявам Flushed

# 161
Е, НиМуКа, тя богатата баба може и да е от страната на майката.

За момента знаем само, че Айфер е сестра на бащата на Еда и че родом са от Мардин. Всичко друго са си мои предположения, понеже съм била в района и знам, че има много богати семейства там, занимаващи се със зърнопроизводство. По-важното е какво е измислила г-жа Айше обаче. Аз дотук съм много доволна от нея, от режисьорчето и от целия екип Heart
+1
Ще напомня бабата Асланбей от "Вятърничавия". Интересно ще се получи на "Вратата" да почука една нафукана, властна, богата баба, защипала фереджето със златна брошка колкото капачка на компотен буркан.
На гърчавата майка на нашия робот ще й увисне ченето и ще забрави истанбулските кадън-мурафети. Ще види тя тогава, кой Принц, коя принцеса и на Пепеляшка баба й със златната сопа Simple Smile

# 162
Озет
Скрит текст:
Serkan Bolat ve Eda Yıldız nişanlanıyor… Bu haber elbette sosyeteye bomba gibi düşüyor; herkes Eda’nın peşinde, nasıl biri, ne iş yapar, nereden mezun? Eda bu gösterişli, yalan dünyanın içinde tek başına kalıyor. Serkan’ın ise tek düşündüğü iş, çünkü Kaan Karadağ yine bir sinsilik peşinde… Herkes Eda’nın üstüne üstüne gelirken Serkan, Bolat’lığından taviz verip Eda’nın yanında olacak mı? Yoksa yaşadıklarının bir oyun olduğunu söyleyip Eda’nın kalbini mi kıracak?

# 163
Те не споменаха ли бабане , значи е на бащата и е майка на лелята ? Или си въобразявам Flushed
Еми, да, ето че много глави мислят по-добре от една - точно така казаха Hands Clap Значи ще да е някой дърт вампир, щом и лелята работи като цветарка Thinking

# 164
Дърт вампир защипала фереджето със златна брошка колкото капачка на компотен буркан.

Хахахаха, нямате равни ей Joy...благодаря  за усмивките Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт