ВАРНА, МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (6)

• 13 826
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте варненски мами и бъдещи такива! Simple Smile
Искам да ви попитам за лекар във вашия град.
Ще идвам на 4Д ехограв във майчин дом и не знам при кой лекар да си запиша час.
Много ще съм ви благодарна ако ми препоръчате някой.
По телефона ми предложиха преглед при д-р Яков, Капка Атанасова и Сариев ...

# 271
  • Варна
В Майчин дом д-р Яков,но имай предвид че трябва да му вадиш думите с ченгел от устата.А за тея пари,тогава беше 50 лв,смятам че трябва малко повече да се постарае и да обърне внимание.Но той е най-добрия в Майчин дом.

# 272
Благодаря! Записах си час за него. Чудя се обаче дали не е твърде рано за този преглед ...
Сега рових из форума и видях, че повечето момичета са ходили след 20-та седмица ...

# 273
  • Варна
Благодаря! Записах си час за него. Чудя се обаче дали не е твърде рано за този преглед ...
Сега рових из форума и видях, че повечето момичета са ходили след 20-та седмица ...
Ох ами като не помня кога ходих за първи път на 4D.По добре някой с по-пресни спомени да ти отговори.Чакай Вержи като се бракува,ще ти отговори Simple Smile

# 274
Kalima,

приготвяй чантата!  Grinning Нали знаеш - като влезеш в деветия,,,вече всеки един ден може бебчето да се роди.
Мен още от сега ме обзема страх, че мога и утре да почна да раждам, а още нищо не съм купила за бебето  newsm78
Момичета от Варна, някои от вас да имат количка на Premaman? Много съм си харесала една, ама ми се иска на живо да я видя,,а магазинът им тук ще отвори чак средата на октомври  Sad

# 275
Вержи, Честит празник и от мен!   bouquet
Пожелавам ти живота ти да е забавление оттук нататък и съм сигурна, че си много хубава мама булка  Peace
Всъщност ти ми даде чудесна идея, ние също още не сме свършили тази работа с подписите.

# 276
  • Откъм Варната

Сариев категорично не #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire, към 2001 ми каза че много трудно мога да забременея по нормален начин, и докато стана на 30 трябва да имам поне 1 дете, защото после трудно, аз сега за 3 поредни години години 3 бременности как става така незнам, едно след друго аз уж не мога

ronja те нещата са ми готови само дето са на 1 рафт в гардероба и някой дребни тоалетни принадлежности ми трябват, та си мислех да ги преместя в сака и до вратата, ама той моя юнак се върти като улав все едно е на въртележка и още не се наместил към изхода, само дето май контракциите ми станаха леко болезнени, май ще си чакаме още Wink

# 277
  • Варна
привет от госпожа Андонова  bowuu
преди малко се върнахме от семейния обяд преоблякохме се и сега отиваме да пийнем с приятели  Peace
искам да ви кажа че беше много забавно,фотографката се спъна и счупи нещо
мъж не можа да ми сложи халката защото ръцете ми са подути Laughing
шампанското гърмя 3 пъти и изпотрепа хората  Laughing
а на излизане един гъдулар "пя" една много стара песен дето мъжа ми надува главата с нея от няколко дена : "Елена елена дете на дивата пустиня"  Sick  Rolling Eyes
посрах се да се хиля  Joy
а иначе 2ма от братята ми не дойдоха  Close единия болен другия не разбрал  ooooh!
и дойде само най-големия  Rolling Eyes
абе ще видите снимки като ги взема  Peace
айде ние отиваме мъжа ми да пие  Mr. Green

# 278
привет от госпожа Андонова  bowuu
преди малко се върнахме от семейния обяд преоблякохме се и сега отиваме да пийнем с приятели  Peace
искам да ви кажа че беше много забавно,фотографката се спъна и счупи нещо
мъж не можа да ми сложи халката защото ръцете ми са подути Laughing
шампанското гърмя 3 пъти и изпотрепа хората  Laughing
а на излизане един гъдулар "пя" една много стара песен дето мъжа ми надува главата с нея от няколко дена : "Елена елена дете на дивата пустиня"  Sick  Rolling Eyes
посрах се да се хиля  Joy
а иначе 2ма от братята ми не дойдоха  Close единия болен другия не разбрал  ooooh!
и дойде само най-големия  Rolling Eyes
абе ще видите снимки като ги взема  Peace
айде ние отиваме мъжа ми да пие  Mr. Green

Голям майтап  hahaha hahaha hahaha
То в такива моменти на човек по принцип му е притеснено, ама при вас е било много весело  Joy
Пожелавам ви само днескашния ден да е бил каръшки, а от тук насетне да ви върви по мед и масло  bouquet

# 279
  • Откъм Варната
Virginity   по добре с изцепки, по весело е и се помни цял живот, отколкото ако мине по мед и масло

Пък от тая песен и на мен вече ми се  Sick като се кача в колата все нея слушам

# 280
  • Варна
Virginity, честито!  bouquet
Било е много забавно

# 281
Честито и от мен!Пожелавам ти в брачия ви живот да имате трима верни приятели- здраве, любов и късмет!А ако са повече добре дошли Simple Smile

# 282
Вержи честито! Много се обичайте и подкрепяйте!

Много весел ден сте имали, добре се позабавлявах  Joy

# 283
На бременните и техните човечета леко очакване   bouquet

И аз не помня за 4Д  Rolling Eyes кога ходих, аз бях при д-р Станева

KaliMa стискам палци! Вече към теб ще поглеждаме с очакване...дано човечето поизчака още малко  Heart Eyes

# 284
  • Варна
тъййй освен че качвам снимки в момента(поне тези до които се докопах,другите в понеделник)
/можете да ги намерите тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64281/

ще отговоря на въпроса за 4Д в Майчин Дом:
значи апарата им е много хубав но те още не знаят много много как да работят с него  Thinking
аз съм при Георгиев човека ми обясни всичко какво е що е на бебка но трудно боравеше с апарата чак го съжалих че полага такива усилия  Rolling Eyes
за 3д и 4д ми препоръчаха Давидков.Все още не съм ходила но след като вече влязох в 7ми месец и след снощните финансови постъпления смятам да отида  Mr. Green
а в Майчин Дом ходих в 22 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт