Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 319
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Имаше запитване на скоро къде продават Скип във Варна. Моля дамата, да сподели, ако е открила.

# 181
Skip купувам от Гърция. Сега като не пътуваме не мога да си избера прах от България!

# 182
Ариел за цветно отнема ли от цвета на дрехи, които не са особено устойчиви?

# 183
При мен не отнема. Ето тази опаковка използвам - снимах я.

# 184
Зеолитите са силно избелващи, така че е само за бяло.
Сигурна ли си в това, което твърдиш?
Моля, престанете разбрали-недоразбрали да пишете пълни измишльотини.

Вчера си купих голяма опаковка на Ава, 68 пранета. Може ли някой да ми каже дали е подходящ за цветно пране? Това е снимка на състава
Скрит текст:
Няма Ава за цветно. Не става за цветно. Не става и за бяло. Ава е ужасна марка.

За съжаление вече се убедих, че не струва. Пуснах пералня с Ава-та вчера, не успя да изпере елементарно петно, с което се справят дори препарати от ниския клас - и с Бинго, и с Рекс съм прала същите петна и няма и помен от тях. Не бих купила вече Ава. Лошото е, че купих цяла опаковка 68 пранета и сега се чудя какво да го правя.

# 185
Тази Ава като някогашната ли е? Помня, че като имаше само Синпро, Биопон и онзи с патето/не помня как се казваше/ и пуснаха Ава, беше голям хит.

# 186
Тази Ава като някогашната ли е? Помня, че като имаше само Синпро, Биопон и онзи с патето/не помня как се казваше/ и пуснаха Ава, беше голям хит.

Ето така изглежда

А има ли Даш и Диксан за цветно на прах?

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 19:40 от aksnerD

# 187
Здравейте! Виждам, че назад се е коментирал праха за цветно от лимитирана серия на ДМ. Има ли някой който го е ползвал и има ли реални отзиви за него, че ме сърбят ръцете да го взема...

# 188
Здравейте! Виждам, че назад се е коментирал праха за цветно от лимитирана серия на ДМ. Има ли някой който го е ползвал и има ли реални отзиви за него, че ме сърбят ръцете да го взема...
Аз започнах този, но не знам дали е лимитрана серия. Пере, но не мога да кажа, че чак толкова е хубав...

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 22:51 от mimi.7299

# 189
  • Пловдив
Аз да споделя, че на първо четене съм мн.доволна от омекотителя на Сано Simple Smile Отзад за етикета си пише омекотител, а не парфюмна вода или нещо друго...мн.хубаво ухае.

# 190
  • Пловдив
Омекотителите Максима на Сано са с много силен и дълготраен аромат,парфюмната вода е със спрей и е за сушилни или за сухи дрехи в гардероба.

# 191
Мистик, може ли снимка на този омекотител? Само един вид ли са? Видях, че има концентрат и стандартен, но от стандартните има ли различни аромати?

# 192
  • Пловдив
ето...назад я пуснах снимката.

# 193
  • София
Този Персил! Сега отворих нова опаковка за цветно. Цветовете просто греят след пране. Великолепен прах! ❤️

# 194
Абсолютно съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт