Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 455
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
Вчера пуснах бяло спално бельо на 60 градуса с допълнително изплакване с Персил сензитив , малко ми е странно без омекотител ,но си ухае на свежо прането.Суша на тераса.

Днес ще е ред на този за цветно ,имам една тениска с течни не се изпираше добре ,стои все едно има мъхчета.
Ще видим как ще е с прахът.

# 301
  • Пловдив
Ооо...без омекотител всичкото пране при мен става на шкурка, особено на слънце и тераса.

# 302
  • Пловдив
Не ми дава да редактирам...
Доволни от капс.на Ленор?

# 303
  • София
Аз лично най-много ги харесвам на аромат капсулите на "Ленор", но не тези жълтите /орхидея/, а другите в светло синята кутия. Жълтите са ми ужасни. Иначе изпират прилично.

# 304
  • София
Моите са в синя кутия с червено цвете - за цветно. Ароматът им е като на сапун от соц.време. Взех ги за проба от магазинче за паралелен внос. Даже ги отразих в темата - какво повече няма да купя!

# 305
Здравейте, искам да попитам понеже купих един комплект чаршафи обаче някак си се указаха много твърди, прах ги няколко пъти и на ниски грдуси и на високи и с омекотител и какво ли не, но си останаха твърди и не приятни за кожата и за спане. Какво мога да ги направя?

# 306
Ама нали петно щяхме да чистим. 😃 Има и още един линк в другата тема, редактирах се - виж го. 😉

От каква материя са тези чаршафи, че да са чак неприятни?

# 307
Ама нали петно щяхме да чистим. 😃 Има и още един линк в другата тема, редактирах се - виж го. 😉

От каква материя са тези чаршафи, че да са чак неприятни?
Да аз за петното намерих Grinning сега питам за чаршафите. 100% памук пише че са, но са многоо твърди. Малко на мушама докарват

# 308
Няма спасение. Имам един комплект, стар, пран е многократно с какво ли не и как ли не. На пипане е дебел.  Купих го без да гледам друго освен чудесния десен. Използвам го по изключение.

# 309
Капсулите на Ленор не знам как са, но течния перилен ме изненада много приятно. Изпра всичко, с което се опитах да го тествам.
За разлика от Ариел прах купен от Кауфланд. От както му смениха кутията вече не ми харесва как пере.. а му бях голяма почитателка Grinning

# 310
  • оттам, откъдето започва България
Течен Ленор Златна орхидея 20 пранета закупих тази вечер от Кауфланд на 4,79 лв. (с червен етикет, поради изтичащ срок на годност)

# 311
  • Сливен
Имам питане при сушене в сушилня губи ли се ефектта от кислородните избелители

# 312
Докато стигнат дрехите до сушилнята, отдавна са си свършили работата и са изплакнати.

# 313
  • оттам, откъдето започва България
Вчера си купих една малка кутийка Савекс за бяло, че много ми харесва ароматът от прането на съседката.
Изпрах една пералня и след изсъхване прането наистина ухаеше много приятно. Simple Smile
Скрит текст:
Начесах си крастата. Laughing

# 314
Здравейте! Зачетох се тук и откривам, че сте много на ТИ относно изпиране на тъкани .Дали, ще може да помогнете за моя проблем с дрехите на съпругът ми..Пера ги заедно с моите,но в неговата част от гардероба винаги мирише на настояли дрехи.Вде една отваряш стар гардероб ,пълен със стари тъкани,неотварян с години.Така мирише! Не мога да си обясня защо..Разбира се съм права всичко наведнъж ,ароматизирала съм с тези спрейове и след няколко дни положението е същото...Не е от гардероба,сменяли сме жилища,гардероби, а и все пак моите дрехи се помещават в същия ,само че в другото крило...
P.S.Пера всичко на 60 градуса ,а бялото на 90.

Общи условия

Активация на акаунт