Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 457
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
С прах ли переш или с течен? И какъв? Ако неговите дрехи са по-замърсени, евентуално може да не се доизпират добре, въпреки градусите. 🤔 (Изключваме вероятността да връща носени по 1-2 пъти дрехи при изпраните, нали така. 🙂)

# 316
Не,не слага носени дрехи при чистите,но то не мирише и на мръсно ,мирише на застояло...Пера с течни прахове,честно казано много много не подбирам. Винаги купувам различни,взимала съм и много евтини, и от по-скъпичките,винаги различно ...Интересно е ,че за 10 години ,той няколко пъти си е сменил гардероба...Все пак се износват и изхвърлят,разбира се има и някои останали от тези вечните...След изпиране си миришат на хубаво,на пране ,но след няколко дни в гардероба тази застояла миризма се връща...

# 317
Течните препарати са много лош избор, особено след като има проблем с дрехите. Защо не пробваш с прах и да видиш ще има ли промяна? На колко дълга програма переш?

# 318
На моят мъж така му миришеха дрехите, до преди година. Прала съм го с от най- евтините като Савекс до по- скъпи италиански Даш и прочие. Е нямаше отърване, миришеха на застояло. Не винаги ,но миришеха. Пералнята чистя често с таблетки, прането вадя на мига. Проблема се оказа при него, че смесвах чорапите с другите му дрехи. Като че вина имаше и предишната му работа,която беше свързана с мърсотия, масла за коли и прочие мърсотии и гадости,които освен неизпираеми петна оставяха и специфични аромати в пералнята. Започнах да пера дрехите отделно тоест тези с масла и прочие отделно от останалите. Като също самостоятелно пера и чорапите. Вече всичко му мирише супер. Даже преди малко прах чорапи по начина както тук ме посъветваха ( да спазваме указанието на праха, а не да сипвам 3 дози повече) , миришат страхотно.
Та съвета ми е вижте кои дрехи са с този аромат и ги перете отделно от другите. 100 процента има причина за аромата. Просто трябва да я намерите. Щом Вашите са ок , а ги перете заедно не е недостатъчно прах.

# 319
Да. Според мен има нещо недоизпрано, особено имайки предвид ползването на течни препарати. В началото се усеща измамният аромат на парфюмните молекули, но след като те изветреят, дрехите замирисват на това, което е по тях, а именно по-трудна за отстраняване мърсотия.

# 320
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Каква е тая формула за чорапи, че от скоро ви следя, а ми е убягнала? Благодаря.

# 321
За пореден път: трябва да се ползва точната доза прах според замърсяването и твърдостта на водата и дълга програма. Прах не течен, прах. Просто на мъжа ти, Alien1, явно не му се изпират добре дрехите, защото може да се поти повечко или заради професията. Това е.

# 322
  • София
А какви цветоулавящи кърпички ползвате като оптимално съотношение цена/качество? Аз ползвам най-често на Хейтман, но сега като открих, че има и по-бюджетен вариант за дезинфектанта се замислих и за кърпичките.

# 323
Аз олзвам гръцки някакви, доста добра е цената

# 324
  • София
Аз олзвам гръцки някакви, доста добра е цената

Е, дай малко насоки де, нали питам за препоръка Simple Smile
Цена, снимка, име поне? От къде ги купуваш?

# 325
Формил от Лидл, Денкмит от DM. Тези ползвам. По-често ползвам от Лидл, че DM прекаляват с надценката.

# 326
И аз ползвам лидълските. Понякога купувам и от Джъмбо.

# 327
И моите са от Лидл марката на Лидл, справят се перфектно. Имам и една кутия Brite, няма разлика в качеството.

# 328
Аз ползвам тези. Вземам ги от Джъмбо за 2 лева. Последно взех по-голяма кутия с 40 броя за между 4 и 5 лв., ако не се лъжа.

# 329
Тези, справят се отлично и цената им е супер.

Общи условия

Активация на акаунт