Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 483
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Аз олзвам гръцки някакви, доста добра е цената

Е, дай малко насоки де, нали питам за препоръка Simple Smile
Цена, снимка, име поне? От къде ги купуваш?
Ами от едно невзрачно складче, ама май са като тези на Чебурашка, сега ще ида да ги видя и снимам! В момента имам и едни други, те са малко по скъпи, но и са 20 броя.

# 331
Тези, справят се отлично и цената им е супер.
Тия ги гледах в Елитис. Ще ги пробвам като ми свършат другите. Обаче... Каква е тая опаковка?! Това е някакъв майтап. Аз щях по-хубава да направя с Paint.

# 332
Каква е тая формула за чорапи, че от скоро ви следя, а ми е убягнала? Благодаря.
Не е формула, просто по подразбиране на мъжете им миришат краката ( не на всички разбира се) и от както ги пера самостоятелно всичко е точно. Може и мое внушение да е , идея си нямам. Но ето днес ги изпрах с прах на Фаберлик и миришат божествено, а преди година цялото пране на мъжа ми миришеше гадно. Да не кажа че му перях дрехите по 2/3 един след друг. Не ползвам течни прахове( имам един бебешки Персил не мога 2 месеца да го изхарча,но само той ми остана течен, не съм им фен) , като цяло купувам уж само качествени препарати, но знае ли човек...

# 333
Тези, справят се отлично и цената им е супер.
Тия ги гледах в Елитис. Ще ги пробвам като ми свършат другите. Обаче... Каква е тая опаковка?! Това е някакъв майтап. Аз щях по-хубава да направя с Paint.

И на мен ми направи силно впечатление 😂

# 334
  • София
Здравейте,
Понеже сте отворили дума а цветоулавящите кърпички, да питам - вие при всяко цветно пране ли ги ползвате?

# 335
Аз ги ползвам,когато цветовете са много различни-например червено със синьо или сиво. Не слагам ако са черно и тъмносиньо /анцузи и дънки,например/ или съвсем еднакви-като спално бельо или хавлиени изделия.

# 336
  • оттам, откъдето започва България
Аз вече ги ползвам и за бяло пране.

# 337
Кърпички, след едно тотално мазало на само нови дрехи всички тотал щета, ползвам на всяко пране по 4 броя. Знам че са много ,но по- добре така отколкото пак да си съсипя цяла пералня с дрехи. Тук купувам 20 броя за 2 лева от магазин за 1 лев, много по- доволна съм отколкото тези от Джъмбо.

# 338
Може ли снимка, Прешъс? Благодаря! ☺

# 339
Здравейте,бихте ли споделили с какво перете и използвате ли нещо за ароматизиране на дрехи?
Аз имам мания дрехите да миришат силно на омекотител,но това често не ми се получава.От известно време използвам парфюмни перли Ленор и ароматизирани кърпички за сушилня и съм много доволна.

# 340
Аз вече ги ползвам и за бяло пране.

За бяло има специални.

# 341

Това са кърпичките.

# 342
  • София
Еейй, тези евтините специално ще ги търся за пробата щом толкова ги хвалите Simple Smile

Благодаря за препоръката за лидълските, днес ги намерих в магазина, а после случайно видях и едни нови за мен за бяло в ДМ.

Аз кърпички слагам 1-2 винаги като пера нови дрехи или също като пера различни цветове заедно.

# 343
Благодаря за снимката, ще ги търся за проба и аз! Flowers Hibiscus

# 344
Здравейте,бихте ли споделили с какво перете и използвате ли нещо за ароматизиране на дрехи?
Аз имам мания дрехите да миришат силно на омекотител,но това често не ми се получава.От известно време използвам парфюмни перли Ленор и ароматизирани кърпички за сушилня и съм много доволна.

Аз ползвам спрей-ароматизатор на Сано. Струва 7 лв и някакви стотинки и стига за доста дълго време. Може да се пръска върху влажни или сухи дрехи, също и в сушилня. Аз лично не пръскам докато дрехите са влажни, защото тогава те още ухаят на омекотител. Пръскам няколко пъти върху вече сгънатите и прибрани в гардероба и скрина дрехи. Така хем самите дрехи са ароматизирани, хем и като отвориш гардероба, ухае много приятно.
Ароматът е доста траен. Ползвам спрея и не само за дрехи - пръскам пердетата, холовата гарнитура, спалнята, въобще навсякъде.
На Юмош също има такива спрейове.

Общи условия

Активация на акаунт