Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 155
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
От къде купувате Skip , не съм виждала такъв по масовите магазини, не че нямам около 150 кг. прах, но гледам че много го хвалите в тази тема и искам и аз да си взема.
Ако си от Бургас мога да споделя Simple Smile
Sad От София

# 91
  • Пловдив
Tweety,прахът е само за бяли, светли дрехи,не е подходящ за цветни защото има избелители.За цветни дрехи са течните варианти на Skip,които също са много добри,вкл. и Skip за черно.

# 92
Tweety,прахът е само за бяли, светли дрехи,не е подходящ за цветни защото има избелители.За цветни дрехи са течните варианти на Skip,които също са много добри,вкл. и Skip за черно.
Ееее, сериозно ли? Тъкмо се зарадвах, че съм намерила подходящ прах за цветно...течни избягвам да ползвам. Благодаря все пак🤗

# 93
  • на дъното
Е добре де този прах Скип ми го продадоха за цветно.Попитах продавачката понеже не съм на ясно със състави.Вече 1/2 съм изхабила, като за цветно 🤔не виждам разлика в цветовете .Сега трябва пак да купувам прах😉а за бяло от години ми е верен на ДМ.

# 94
  • Пловдив
От къде купувате Skip , не съм виждала такъв по масовите магазини, не че нямам около 150 кг. прах, но гледам че много го хвалите в тази тема и искам и аз да си взема.

От магазините за паралелен внос,от електронните магазини,от OLX.

# 95
  • Pazardjik
Купих го от магазин за паралелен внос, но още не съм го пробвала. Мнения?

Страхотен е!

# 96
Тази кутия колко килограма е?

# 97
  • Пловдив
Тази кутия колко килограма е?

Около 4кг(по-малко от 4кг),дозата е 115мл за 5кг сухо пране.

# 98
  • Габрово
Кой омекотител има по-траен аромат - Семана или Коколино?
Коколино.

# 99
А така. Резултат 1:1. Обявявам продължение на мача. 😃 Точно се бях решила да взема Коколино и пробвах тестерче на Семана. Очарована съм, най-меко казано. И затруднена в избора.

# 100
Ползвам и Семана и Коколино и много зависи от аромата и модела. Коколино интенс които са, за мен са най- дълготрайни. Иначе имам и Коколино бебешки от 4 литра ами не ми харесва. Аромата е слаб само в бутилката , а аз винаги слагам повече.

# 101
  • София
Добре, споделям по-подробно своя опит. Пробвала съм всички "Еуфории" на "Семана", по-трайни са ми от "Коколино". Но "Коколиното" може би е по-трайно от обикновената "Семана". Тук вече може да се спори.

# 102
Ако си от Бургас мога да споделя Simple Smile
Сподели на мен, аз съм в Бургас в момента.
За тениските, възможно е да се появят петна, ако си изливала препарат директно върху дрехите – гела за пране или омекотителя. Аз съм го правила...

# 103
Относно омекотителите - по трайност нямат равни Максима и Семана. Другите изобщо не са ми трайни.

# 104
  • София
Купих го от магазин за паралелен внос, но още не съм го пробвала. Мнения?

Нашето Омо.

Общи условия

Активация на акаунт