Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 400
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
viki,трябва да има цветни гранулки,до преди 2год. му бях фен на турското Омо-и за цветно,и за бяло,но откакто започна падението на турската лира вече не пипам от Турция битова химия и козметика,според мен качеството е силно занижено.

# 241
  • Пловдив
Тази седм.има намаление на Персил капсули в Кауфланд.

# 242
Дами, искам да благодаря на всички съфорумки,които ме посъветваха да чета и да спазвам дозировката на праха/омекотителя! Благодаря Ви дами! Заключението ми е че пере и мирише по почти същият начин , само дето количеството на опаковката ,спрямо това което аз слагах е три пъти и половина по - малко. Аромата не е толкова силен, но се усеща добре. Като цяло много съм доволна от това че послушах съветите ви. Сега поне няма да се чудя защо приятелките ми ползват един препарат за цял месец, а при мен свършва за седмица. Благодаря отново!

# 243
  • Пловдив
100 мл/65 г. Нали за прах говорим. На течния е 50 мл. Тези дози са за 4-5 кг зареждане.
тази дозировка важи ли и за Ариел?

# 244
При нас има Омо за цветно в ДМ. В Ловеч съм.

# 245
100 мл/65 г. Нали за прах говорим. На течния е 50 мл. Тези дози са за 4-5 кг зареждане.
тази дозировка важи ли и за Ариел?
Дозировката на всеки прах е написана на опаковката. На Ариел е 105 мл/65 г. Е, реално 5 мл повече или по-малко не са фатални, но има прахове, от които трябва да се слагат например 150 мл (ОМО). Гледа се таблицата на опаковката: каква е твърдостта на водата, колко са замърсени дрехите, колко килограма сухо пране се слага и се дозира според указанията.

# 246
  • Русе
А колко е дозата? Мисля, че Гес беше писала за различните вкусове на потребителките от различни държави и за тях производство-според вкуса. И туркините обичали да слагат много прах.
Какво значение има дозировката? На пакета пише 50 пранета. Не коментирам килограмите. На Омо по принцип дозата му е по-голяма от Ариел и Персил.

artemida, след като не си купувала от 2 години, може пък да са го променили. Купила съм го от голям супермаркет във вътрешността на страната. На борсите в Одрин съм чела, че има фалшификати. От там само един омекотител съм купувала. Истински си е.

# 247
  • Пловдив
viki,не ходя в Одрин,имам друга причина(не е пазар) и друга посока в Турция,между другото в техния Карфур скоро видях Омо с Доместос,Ариел с окси ефект(прах,не течен или капсули).

# 248
  • София

Ариел, купуван от Метро.
Чувал 14 кг, пише за 140 пранета.

# 249
А колко е дозата? Мисля, че Гес беше писала за различните вкусове на потребителките от различни държави и за тях производство-според вкуса. И туркините обичали да слагат много прах.
Какво значение има дозировката? На пакета пише 50 пранета. Не коментирам килограмите.

Обикновен интерес. По-лесно беше да напишете 150 мл., например, отколкото въпроса.
А ще бъдат 50 пранетата, ако спазвате дозировката.

# 250
Това е Ариел за румънския пазар. На нашия, в картонените кутии, дозата е 105 мл.

# 251

Ариел, купуван от Метро.
Чувал 14 кг, пише за 140 пранета.
Хубав ли е този Ариел от Метро. Като ходя все му се чудя, но не смея да взема.

# 252
  • София
Чери, на мен ми харесва. И лека, свежа миризма.

# 253
  • Русе
Какво значение има дозировката? На пакета пише 50 пранета. Не коментирам килограмите.
Обикновен интерес. По-лесно беше да напишете 150 мл., например, отколкото въпроса.
А ще бъдат 50 пранетата, ако спазвате дозировката.
Дозата е 150 гр. или 200 мл. при слабо замърсени дрехи.
На третото изречение - това важи за абсолютно всички перилни препарати.

# 254
Благодаря за съветите, на който се включи с идеи как да върна бялото на порозовяла тениска. Получи се, ММ ще си запази една от любимите тениски Grinning

Общи условия

Активация на акаунт