Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 459
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Имам нужда от помощ. Не разбирам част от указание.
"Едва след 15 минути поставете цялото количество от препарата в камерата за прах и го изплакнете с 2 л. вода."
Как да изплакна препарата от камерата за прах?
От указанието на https://www.simplicol.bg/shop/obezcvetiteli/heitmann-za-universa … ehi-250-gr-detail

# 286
Ами наливаш 2 литра вода в отделението и да заминава надолу в казана.

# 287
И аз основно перях с Персил, Турски, не го знам колко е качествен, и Диксан от Гърция.....сега пробвам докато си намеря марка, честно казано пробвах Сано, пробвах и на ДМ. Не намирам разлика в цветове и чистота от преди, ако трябва да съм честна Саното ми е една идея по приятен, но не мога да кажа защо освен заради аромата.Силни, агресивни препарати не са много за у нас, нямаме бебе, не си капем дрехите, работим в офиси пред компютър. Не знам от какво може да ми се измърсят толкова дрехите ...? Понякога забелязвам на белите дрехи подмишницата жълтее при сваляне, пръскам с обезмаслителя на Лидъл и странно изпира се до изкрящо бяло след това. Обезмаслителя ползвам и за петна по дрехите, килима...всичко премахва, странна работа??? Нося доста често по фини рокли, тях пера не с Первол, а с Пурлан. Но трудно го намирам вече. По запознатите да кажат има ли смисъл от това или само излишно си отварям работа?

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 20:06 от mimi.7299

# 288
Сано не съм ползвала , а мой приятелки страшно много го хвалят. Като ви чета не е загуба.
За Персила( течен бебешки само той) да за мен е боклук, съжалявам но ми е на едно ниво със Савекс.
Вчера си взех тези Сано спрейове,ами хич не съм очарована. Моя приятелка ползва лилавият - цялата ѝ къща ухае жестоко,но тези не. Поръчах ги от Емаг затова не знаех какви са ароматите 

# 289
  • София
Някой по-напред питаше дали има Омо прах за цветно. Емаг го предлагат- https://www.emag.bg/perilen-preparat-omo-auto-ultimate-color-avt … /?ref=fam#Regular.
Имате ли мнение за този продукт?

# 290
Днес използвах последната доза. Не съм във възторг. Купих нов пакет Персил.

# 291
Отървах се и от течните препарати.
Моля да препоръчате прах за цветни.

# 292
  • София
Отървах се и от течните препарати.
Моля да препоръчате прах за цветни.
Персил

# 293
  • Пловдив
За капсулите Персил, които са в Кауфланд намалени тая седмица, доволни ли сте?

# 294
Да споделя едно наблюдение от днес, Ариел за цветно 60 пранета,голяма кутия,произведен в Чехия около 18лв....Ариел за 40пранета произведен е Румъния,същата кутия,но признавам не видях грамажа пак 18 лв....Това в един и същи магазин..

# 295
Да споделя едно наблюдение от днес, Ариел за цветно 60 пранета,голяма кутия,произведен в Чехия около 18лв....Ариел за 40пранета произведен е Румъния,същата кутия,но признавам не видях грамажа пак 18 лв....Това в един и същи магазин..
Чешкият е концентриран, а румънският също ли?

# 296
Румънският мисля, че е килограм за 10 пранета. Аз купих 11 кг и са 110 пранета.

# 297
А качеството един спрямо друг?

# 298
А качеството един спрямо друг?

Не съм ползвала произведения за Чехия и нямам база за сравнение, но купих Ariel white and color, прилично пере.

# 299
  • София
Като чета по-горе, излиза че има разлика между прах Омо и Скип, а уж е едно и също. Така ли е? Кое е по-добро. Измежду "Скиповете" има ли по-лоши или по-добри?

Общи условия

Активация на акаунт