Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 521
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Юмош от къде (физически магазин) го взимате ако е и в София още по- добре. На морето пръскаха с него веднага го познах по аромата, без да съм го ползвала. Направо е жесток! Но самононлайн го намирам, а не ми се плащат пак 1000 доставки на Еконт, че мин.седмица си взех 4 броя ба Сано ,но от розовите и не съм много доволна. Приятелка ползва лилавият - жесток е , но никъде не го намирам.
Здравейте,бихте ли споделили с какво перете и използвате ли нещо за ароматизиране на дрехи?
Аз имам мания дрехите да миришат силно на омекотител,но това често не ми се получава.От известно време използвам парфюмни перли Ленор и ароматизирани кърпички за сушилня и съм много доволна.

Аз ползвам спрей-ароматизатор на Сано. Струва 7 лв и някакви стотинки и стига за доста дълго време. Може да се пръска върху влажни или сухи дрехи, също и в сушилня. Аз лично не пръскам докато дрехите са влажни, защото тогава те още ухаят на омекотител. Пръскам няколко пъти върху вече сгънатите и прибрани в гардероба и скрина дрехи. Така хем самите дрехи са ароматизирани, хем и като отвориш гардероба, ухае много приятно.
Ароматът е доста траен. Ползвам спрея и не само за дрехи - пръскам пердетата, холовата гарнитура, спалнята, въобще навсякъде.
На Юмош също има такива спрейове.

# 346
Боже, аз имам такова на Юмош, купувала съм го от Турция...но така и не съм го ползвала, та викате за какво го ползвате и как? Joy

# 347
Ако имате сушилня 10 мин преди края се пръска. Иначе може като ги извадите дрехите от пералнята, или като ги прострете,или като ги сложите в гардероба. Може и за помещение да се ползва.

# 348
Precious, в Тя имаше различни цветове, но продавача препоръча това. Та сега ще пробвам да го ползвам...иначе за малко да го хвърля! Joy

# 349
Юмош от къде (физически магазин) го взимате ако е и в София още по- добре. На морето пръскаха с него веднага го познах по аромата, без да съм го ползвала. Направо е жесток! Но самононлайн го намирам, а не ми се плащат пак 1000 доставки на Еконт, че мин.седмица си взех 4 броя ба Сано ,но от розовите и не съм много доволна. Приятелка ползва лилавият - жесток е , но никъде не го намирам.
Здравейте,бихте ли споделили с какво перете и използвате ли нещо за ароматизиране на дрехи?
Аз имам мания дрехите да миришат силно на омекотител,но това често не ми се получава.От известно време използвам парфюмни перли Ленор и ароматизирани кърпички за сушилня и съм много доволна.

Аз ползвам спрей-ароматизатор на Сано. Струва 7 лв и някакви стотинки и стига за доста дълго време. Може да се пръска върху влажни или сухи дрехи, също и в сушилня. Аз лично не пръскам докато дрехите са влажни, защото тогава те още ухаят на омекотител. Пръскам няколко пъти върху вече сгънатите и прибрани в гардероба и скрина дрехи. Така хем самите дрехи са ароматизирани, хем и като отвориш гардероба, ухае много приятно.
Ароматът е доста траен. Ползвам спрея и не само за дрехи - пръскам пердетата, холовата гарнитура, спалнята, въобще навсякъде.
На Юмош също има такива спрейове.

За съжаление не знам къде може да се намери в София, аз живея в Пловдив. На Сано ми е любим светлосиния. Мирише на чисто и свежо. Тъмносиният също е хубав. Розовият не ми харесва.

# 350
На Сано този ли е светло синия?

# 351
На Сано този ли е светло синия?

Малко по-различна опаковка съм взимала аз - първият на снимката.

# 352
Здравейте.
Препоръчайте ми качествен прах за бяло и такъв за, цветно. С две малки деца съм. Благодаря ви!

# 353
  • София
Ариел, Персил.
Спрей за петна на Спот.
Аз също съм много доволна от течния на коколино за бели.

# 354
  • На брега на реката
Преди месец и нещо, се оплаках от Ариел /за бяло/.  От доста години го ползвам, но последния, който купих, беше с много сини часици и буквално бельото ми /спалното и личното/, придоби синкаво-сивкав цвят. Много ме е яд, защото не обичам засечено пране и никога до сега, не ми се е случвало. За жалост, нещата са непоправими. От тогава ме е страх да купя от него и последно купих Персил и ДМ-ския за бяло. Пробвах Персил-а, доволна съм. Преди години бях пробвала и на ДМ и не бях много впечатлена, но реших да опитам отново.
Ще пробвам с тези къпрички за засечено пране, но се съмнявам да стане нещо.

# 355
Буболина и аз така си съсипах бялото пране с Ариел и Омо. Пробвах кърпички, прахчета и полза никаква. Купих си добавката за бяло пране от ДМ и прах Персил и успях да си възвърна искрящото бяло. С тази комбинация + високи градуси, дълга програма и сушене на слънце бялото пране си остава бяло.
Скрит текст:

# 356
Вероятно за синтетични материи няма да помогне. 🤔Как мислите?

# 357
  • На брега на реката
Мирела, благодаря!

Най-вероятно, чаршафи и хавлии ще се избелят, но бельото, което е синтетика и няма как да се пере на повече от 30 градуса, няма да се повлияе.

# 358
Бельо синтетика на по-малко от 40 градуса не пускам, ако иска да оцелява (не съм имала проблем), но дори и да го пусна на 60, пак не ми се вярва да избелее.

# 359
В крайна сметка, каква е ролята на сините топченца в праха?

Общи условия

Активация на акаунт