Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 513
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Днес видях тези и златните във Фантастико.

# 436
Магазините на Безсрамно ниски цени

# 437
Ползвате ли парфюмни перли за пране? Аз си купих на Ленор и съм доволна. Наистина прането мирише със седмици в гардероба. За тези като мен, които обичат да им мирише, е добра находка. Ще пробвам и други аромати. Прах ползвам капсулите на Ариел, а омекотител Ленор и съм доволна от изпирането.

Тези от къде ги купи, златната орхидея на Ленор омекотител мирише трайно и страхотно, парфюмните перли вероятно ще са още по трайни. Искам и аз!

# 438
  • Швейцария
mimi.7299 oт Швейцария, но доколкото разбрах Venel82 е видяла златните във Фантастико. Нека тя да каже, да не те подведа. Наистина са много трайни, аз си ползвам и омекотителя и перлите заедно и мирише седмици наред. За интезивен аромат слагам 2 капачки перли, така пише в инструкцията. Май идва прекалено интензивно. За лек аромат 1 капачка.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 01:32 от JennyBG

# 439
  • Пловдив
Тези парфюмни перли ги има в БГ,в магазините за паралелен внос отдавна,не са нов продукт,но те само ароматизират прането,не го омекотяват.Получава се силен аромат ако се слага голямо количество,но парфюмни перли в комбинация с течен перилен препарат или капсули и накрая омекотител...това ще стане една "подвижна" Sephora.

# 440
Да, например капсулите на Ариел са силно ароматизирани и прането ми мирише дълго из гардеробите, а като прибавиш и омекотител, и парфюмни капсули, не остава място за моя парфюм.

# 441
Тези парфюмени перли са да се ползват, когато прахът е без аромат или с многоооого слаб. Иначе да - по улиците ходят хора, които сякаш са влезли барабар с дрехите в пералнята и така са се "ароматизирали", че нямат отмирисване. Всеки път си викам" еййй, тоя жена му го е опрала".

# 442
Тези парфюмени перли са да се ползват, когато прахът е без аромат или с многоооого слаб. Иначе да - по улиците ходят хора, които сякаш са влезли барабар с дрехите в пералнята и така са се "ароматизирали", че нямат отмирисване. Всеки път си викам" еййй, тоя жена му го е опрала".
Аз например съм много голям маняк да ми миришат дрехите на прано.И пера с прахообразен Сано Максима,Омекотител Тезори,те са концентрат и парфюмни перли.Като си облека дрехите после и си ги надушвам,представям си около хората как съм.А приятеля ми казва,че откакто пера така не използва парфюм.

# 443
Въпрос на вкус и обоняние. Аз лично дори дезодорант търся без аромат, за да на се "бие" с парфюма ми. Бих ароматизирала само спално бельо. Но пък не ми се експериментира да купя нещо, което после няма да ми хареса.

# 444
Ариел за бяло дали ще ми избели вече посивели бели дрехи? И какво друго мога да ползвам? Някъде назад някой беше споделил за някакъв препарат от дм, дали е надежден?

# 445
Да, видях ги перлите във Фантастико срещу Лесотехническия. Бяха на промоция, около 8 и нещо лева. Учудих се, защото досега и аз ги бях виждала само в магазините за паралелен внос.

# 446
Една опаковка за колко пранета ви стига? Тези 8 лв. на промоция за нещо, което всъщност е излишно, някак не ми звучат много добре. По-скоро съм любопитна какъв ефект има и бих пробвала..евентуално.

Омекотител Семана еуфория да не изчезна от пазара, не го намирам в големите вериги от известно време?

# 447
Една опаковка за колко пранета ви стига? Тези 8 лв. на промоция за нещо, което всъщност е излишно, някак не ми звучат много добре. По-скоро съм любопитна какъв ефект има и бих пробвала..евентуално.

Омекотител Семана еуфория да не изчезна от пазара, не го намирам в големите вериги от известно време?
Ако имате Фреш маркет наблизо, пълно е с този модел Семана.

# 448
  • Somewhere far away
Преди седмица взех омекотител на Коколино. този-

Много съм доволна, а и ми е сантимент - в миналото толкова го обичах!

# 449
  • Пловдив

Омекотител Семана еуфория има в Метро,дори сега е на промоция(големите бутилки),както и прах за пране Омо с Коколино за 40пранета.

Общи условия

Активация на акаунт