Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 268
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Жоро, вземи си спот за петната на врата.
Третирай петната преди пране.

Благодаря за съвета, но какво е спот?
Аз да похваля новото течно омо, което е на промоция в била 2 на цената на 1 (общо 80 пранета за 20.80 лв).

# 676
# 677
  • Плевен
И друг път съм споделяла във форума- белия сапун за петна от ДМ върши чудеса. Махна ми  петна от черна тениска върху дънково яке цвят крем. Петна, които с нищо друго не излязоха.

# 678
И друг път съм споделяла във форума- белия сапун за петна от ДМ върши чудеса. Махна ми  петна от черна тениска върху дънково яке цвят крем. Петна, които с нищо друго не излязоха.
+1 за сапуна,няма нещо,което да не е премахнал и при мен!

# 679
+1 за сапуна,няма нещо,което да не е премахнал и при мен!

Явно само при мен се изложи - направих петно на една чисто нова риза от етикета, с който я изпрах (нищо ново за мен), но го забелязах чак като ризата изсъхна и тръгнах да е гладя. Пробвах със сапуна да си реша проблема, но уви - петното само поизсветля.

# 680
Този номер веднъж го направих с една светла, но не бяла риза, чиито етикет бил в джобчето. Изпрах с Ариел за бяло и суших 3-4 пъти последователно в рамките на 2 дни /на ръка с потъркване на конкретното място/и петното изчезна.

# 681
Ризите  пера само с прах, ако ползвам  случайно течен, задължително пръскам яката със  спрея за петна на ДМ .

Малката си  омаза с маслинова паста една бяла блузка, но баща и я метнал в коша и аз съм забравила, та беше преседяла няколко дни . Напръсках със спрея на ДМ и прах с Персил сензитив - имаше си остатък от петното. Намазах със спот , пак изпрах с Персила и пак лека бледа следа. Накрая натърках с немския сапун и се реших проблема Flushed  Не знаех, че маслиновата паста може да е толкова упорита

# 682
  • София
Може ли снимки на тези сапуни от ДМ и "немския сапун", моля? Така като пишете сякаш са по един от вид и всеки ги знае.

# 683
Новият Персил Сензитив, в който пак има  кислородни избрали, в каква опаковка е? За 18 пранета ли, че виждам нова такава?
И в този прах има ли ензими?

# 684
  • Плевен
Ето го белия сапун за петна:

Жълтия - разликата е в аромата:

Този с марка Denk mit:

Стоят до цветоулавящите кърпички и водата за ютия.
Извинявам се за неуточнението си.

# 685
И аз ги харесвам, вършат работа, за яки на ризи и подмишници също!

# 686
  • На изток от Ада
А за засечено бельо нещо да предложите?

# 687
  • София
Хм, и аз не съм с "уау" впечатления от този бял сапун. Обикновен сапун за пране.

# 688
  • София
Жоро, вземи си спот за петната на врата.
Третирай петната преди пране.

Благодаря за съвета, но какво е спот?

# 689
  • София
А за засечено бельо нещо да предложите?

Какво значи засечено бельо?

Общи условия

Активация на акаунт