Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 270
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
  • The Vampire City
Дали при някоя от дрогерийните марки сте виждали такъв цвят червило?

Hot pink
По възможност да не е матово. Много си харесвах това от Avon, но вече ми е на привършване, а този цвят е спрян от продажба и му търся заместник.

# 121
# 122
Кремът е много добър, използвала съм го и го препоръчвам!

Здравейте, момичета!
Мнение за този крем?

# 123
  • Стара Загора
Виж от течните матови Нна Ейвън цвят TKO. Разкошна фуксия е.

# 124
Момичета, все още ли ползвате серум капсулите на Балеа с вит.Ц ? Да не ги спряха?

# 125
Аз не намирам никъде такива капсули вече. Предполагам, че са ги спрели. Наместо тях има шийт маска с вит. С, но нея не съм ползвала.

# 126
Като всяко хубаво нещо и тях спират, пф. И серума нещо не го виждам, може би не е потръгнал. Да връщат капсулите!

В немския Дм ги виждам Thinking

# 127
Не са спрени, просто няма внос явно. От време на време ги намирам .

# 128
Здравейте,

Може ли да препоръчате някой балсам за коса за сухи краища, който не е много мазен. Косата ми по принцип се омазнява лесно, но е дълга и краищата са по-сухи :/  Благодаря Simple Smile

# 129
Това без отмиване, не е мазно, но хидратира. Elseve dream long (жълта туба).
Какви са тия твърди шампоани за коса. Гледам и прехвалените нейчър бокс са ги пуснали? (не виждам нищо уау в тази марка). С какво едно такова нещо ще е по-ефективно от класически течен шампоан?

# 130
  • Deutschland
В Германия си ги има капсулите с витамин С, нощни няма от месеци. Нито капсули, нито маски

# 131
Здравейте,

Може ли да препоръчате някой балсам за коса за сухи краища, който не е много мазен. Косата ми по принцип се омазнява лесно, но е дълга и краищата са по-сухи :/  Благодаря Simple Smile

Tigi/Bed Head Recovery - балсамът и маската

# 132
Момичета, все още ли ползвате серум капсулите на Балеа с вит.Ц ? Да не ги спряха?
Търсих ги месеци наред и днес най-сетне видях 2 бройки и ги взех,те както и нощните са ми любими.Ако пак видя ще се запася.
В магазина на Осми приморски полк във Варна ги найдох.

# 133
Капсули с вит. С имаше доста бройки в Гранд мол Варна, вчера ги видях.

# 134
Капсули с вит. С имаше доста бройки в Гранд мол Варна, вчера ги видях.
Ще ходя след малко.Мерси че каза!

Общи условия

Активация на акаунт