Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 379
  • 786
  •   2
Отговори
# 450
  • In The Middle Of Nowhere
Да, тази. Бежова е и опаковката, и самата база.

Ок, мерси определено бих я пробвала, ако я намеря.

# 451
sugababe__6 не съм питала аз Laughing, но пък мога да препоръчам миглите на Eyelure(мисля, че ги има в ДМ, в Лили и Ремедиум със сигурност знам, че има) и Аура.

# 452
Дрогерии Лили започват да продават доста различни за нашия пазар брандове - Revolution доскоро съм ги виждала само он лайн в Нотино/и то на по-висока цена/, видях и няколко неща на Вивиен Сабо /една от най-добрите спирали - мас маркет/, за корейската козметика да не говорим. Дано видим някаква промяна в това направление и имаме лесен достъп до нови, бюджетни марки. Казвам лесен, защото всеки знае разликата между он лайн пазаруване и това да отскочиш за малко до съседния магазин.

# 453
И аз препоръчвам изкуствените мигли на Аура. Не ползвам често, но ми допадат.

# 454
А слагате ли крем под базата или направо база? До сега за база съм използвала само дневния си крем затова питам като някой индианец 🙈

# 455
A лепилото към миглите има ли риск да увреди нещо естествените ни мигли?

# 456
  • Бургас
...а някоя база с по-силен блър ефект,може ли да предложите?

# 457
  • София
Порфилъра на Никс, на Лумене блърващата.

# 458
  • Варна
sugababe__6 не съм питала аз Laughing, но пък мога да препоръчам миглите на Eyelure(мисля, че ги има в ДМ, в Лили и Ремедиум със сигурност знам, че има) и Аура.
Много съжалявам, не знам защо съм решила, че точно ти си попитала Flushed

# 459
Няма никакъв проблем, даже се замислих дали пък не съм питала, защото днес гшедах мигли в  Лили. 😄

На Никс базата наистина е много хубава, глас и от мен за нея.

# 460
А за зелена? Освен тази на Катрис? Grinning

# 461
  • Бургас

тази ли е базата,която ли препоръчвате?

# 462
  • София
Същата Simple Smile

# 463
  • Бургас
Благодаря много Flowers Hibiscus Веднага ще се снабдя с нея Simple Smile

# 464
Аз да ви попитам,къде си държите маслата след като ги отворите?Взех си шипково на Ривана,ползвах го някъде към седмица,после го бях забравила някъде за 10-тина дни.Като се сетих пак за него и исках да го ползвам то се беше изпарило.Интересното беше,че имах и отворено шишенце масло от репей,на него нищо му нямаше.Двете стояха на едно място,не бяха изложени на пряка слънчева светлина.Сега пак си взех още не съм го отворила,чудя се дали този път да не го държа в хладилника?

Общи условия

Активация на акаунт