Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 308
  • 786
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Юбилейните продукти на Balea, има ли ги всичките видове в ДМ вече?
Какви са тези продукти?
[/spoiler]
https://www.dm.de/marken/balea/25-jahre-balea-288232

# 601
  • Бургас
Скрит текст:
Юбилейните продукти на Balea, има ли ги всичките видове в ДМ вече?
Какви са тези продукти?
[/spoiler]
https://www.dm.de/marken/balea/25-jahre-balea-288232
Да,точно тези! Simple Smile

# 602
  • Бургас
И аз напоследък не съм доволна от Балея. Една маска, с мляко и мед май беше, така ми поду лицето... Капсулите с вит. С пък ми подуха клепачите....
За съжаление може от всеки продукт да се случи.Виж им хубаво съдържанието,сравни го с това на продукти,които ти понасят.
Една позната казва,че ползва ли нещо с хиалуронова киселина,има проблеми.
Аз имам със салициловата киселина,от аспирин,парацетамол и какво ли не,правя реакции.В много продукти има салицилова киселина,намерила съм всички наименования и чета буква по буква съдържанието на всичко,което ми хареса.

# 603
На мен също не ми влияят добре тези капсули с вит. С, а купих 2 блистера. Едвам изхарчих 2 капсулки. Вярно е че няма как на всички да понасят, но има и доста хора за които или нищо не правят или вредят.
Аз мисмя че в посшедната година Balea много свалиха качеството. Понякога се чудя дали и те като другиге правят продукти трето качество за страни като нас от третия свят, защото масово германците ни имат за такива Sad

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 21:45 от Lale_Lili

# 604
Корейските продукти също имат страшно много химия.Веднъж гледах сайта на Лили състава на маска на Миша,понеже мислих че са с доста изчистен състав продуктите,но нищо общо.😀

# 605
Според мен е до кожа,моята е много толерантна и търпи всичко,никога не съм имала реакции и то дрогерийни и от селективни козметики.

# 606
Изчистен състав имат Алтея Органикс и Апивита.

# 607
В два-три обекта на Лили ми казват, че тези маски са спрени и постепенно изчистват бройките.
Днес в друго Лили ги намерих и взех 10 бройки, защото ги обожавам! Хидратация, мекота, овлажняване, освежаване ...и не знам дали се втълпвам, но ми и "изглажда" кожата особени между веждите, където имам навик да се бръчкам, когато съм съсредоточена.
Ето я маската:

# 608
Аз мисмя че в посшедната година Balea много свалиха качеството. Понякога се чудя дали и те като другиге правят продукти трето качество за страни като нас от третия свят, защото масово германците ни имат за такива Sad
И в Германия са така продуктите na Balea, Alverde и сие. Имат продукти, които са хубави, и други, които за нищо не стават. За да си спестя даването на пари за hit&miss имам няколко skincare блогъра, които следя и се доверявам на техните ревюта.

# 609
Да,използвам доста от натуралните марки.Исках само да кажа,че това че е корейска козметика и има добър ефект на повечето кожи не значи че няма химия.Сега видях на бб крема ми на Миша ,че има 56 !! съставки😀

# 610
Междудругото като стана на въпорос искам да заявя любовта си към Апивита маските. Може би затова вече имам друго отношение към Balea. Откакто ги пробвах станах капризна.
Ето какво имам на склад в момента:
Скрит текст:

Като най-любима ми е синята sea lavender ❤️
Имам и много, много други де. Ама си седят неизползвани.

# 611
Много благодаря за отзива!
Вчера го купих. Снощи се намазах, като добавих 2 капки към лосиона.
Получи се лек бронзов тен. Много приятен и равномерен.Не съм оранжева. Много е естествен. Никакви петна нямам.
При намазване я няма онази специфична миризма на автобронзант. Много съм доволна! За 6 лв. и стотинки е супер попадение. По- нататък ще пробвам да сложа повече капки, а също и да мажа няколоо вечери за наслагване.
Скрит текст:
И аз се присъединявам към въпроса. От известно време мисля да го взема
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този продукт? Чудех му се, но исках първо да се допитам до вас. 😀

Ползвам го 2 години.Капвам си в серума за лице и в лосиона за тяло, придава хубав тен и не става на петна.Но самостоятелно, не!

# 612
Получи се лек бронзов тен. Много приятен и равномерен.Не съм оранжева. Много е естествен. Никакви петна нямам.
При намазване я няма онази специфична миризма на автобронзант. Много съм доволна! За 6 лв. и стотинки е супер попадение. По- нататък ще пробвам да сложа повече капки, а също и да мажа няколоо вечери за наслагване.
Скрит текст:
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този продукт? Чудех му се, но исках първо да се допитам до вас. 😀

Ползвам го 2 години.Капвам си в серума за лице и в лосиона за тяло, придава хубав тен и не става на петна.Но самостоятелно, не!
За този бронзат, да питам, остава ли по дрехите? Отмива ли се при следващият душ? И въобще насоки как точно се маже? Т.е. след като се намаже след колко време мога да се облека?

# 613
  • Ланкър, планините Овнерог
2 капки в шишето или в шепата?

# 614
Намазах се и се облякох веднага. Нощницата ми е бяла и нямаше нищо. Дали се отмива все още не знам.

Гита Ог 2 капки в шепата, слагам лосион повечко и разбърквам с пръст. После пак така докато намажа цялото тяло.
Скрит текст:

За този бронзат, да питам, остава ли по дрехите? Отмива ли се при следващият душ? И въобще насоки как точно се маже? Т.е. след като се намаже след колко време мога да се облека?

Общи условия

Активация на акаунт