Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 310
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
Може ли да ми препоръчате хубава четка за преливане на сенки за очи от ДМ или Лили?

Препоръчвам комплекта от 2 двойни четки на Екотулс.

# 631
И аз съм от доволните от Доори. Ползвала съм Златен еликсир и Кралска камелия, сега използвам Платинум - маска, балсам и шампоан, както и олиото. Очарована съм. Тониците им с пулвелизатори също много харесвам! Косата ми е жива, бляскава и мека. Дори за пръв път в живота си получавам комплименти за косата си. Grinning

# 632
LieToMe толкова красиво си го написала, че просто трябва сега да отида и да купя всчко описано.
И аз искам да получавам комплименти за косата ми, но с моята метла е трудно. След препоръките, които ми дадохте скоро тук съм купила и ползвам всичко, и е малко по-добре, но си мечтая и моята коса да изглежда като от реклама - гъста, еластична, здрава и блестяща. Тя е гъста наистина, но само толкова Grinning

Олиото за коса на Schauma, което ми препоръчахте, сега този месец е намалено от 7 на 5 лева в Лили, така че ако някой иска да си го купи сега е момента.

И аз съм от доволните от Доори. Ползвала съм Златен еликсир и Кралска камелия, сега използвам Платинум - маска, балсам и шампоан, както и олиото. Очарована съм. Тониците им с пулвелизатори също много харесвам! Косата ми е жива, бляскава и мека. Дори за пръв път в живота си получавам комплименти за косата си. Grinning

# 633
Аз съм много доволна от хидратиращия шампоан на Джон Фрида, като финиш ползвам ампулите на Лиеа био с масло от арган, които нанасям до дължините. Косата ми не хвърчи ,мека е и подредена.
Имам няколко серии и редувам: този шампоан и няколко на Тресеме, както и техни балсами.
Маски за коса  харесвам на Агива.
Мия косата си всеки втори ден.

# 634
А може ли препоръка за сух шампоан? Никога не съм ползвала.

# 635
А може ли препоръка за сух шампоан? Никога не съм ползвала.
На мен на Батисте най-много ми харесват,но и на Балеа ми вършат добра работа.
Сега ползвам сух шампоан под формата на пяна на Сайъс.Хубавото е, че не оставя бели следи, но като че няма същия ефект като горните.
Като цяло май всички съм тествала , които има на пазара, но Батисте имаха най-дибър ефект.В момента в Лили при покупка на 2бр. вторият е на 1/2 цена.

# 636
Най- после успях да намеря така хвалените капсули с вит С. И ако утре съм с подпухнали клепачи....мислете му!

а защо ги слагате на клепачите, като са за лицето?

# 637
Най- после успях да намеря така хвалените капсули с вит С. И ако утре съм с подпухнали клепачи....мислете му!

а защо ги слагате на клепачите, като са за лицето?
Околоочната зона е доста по-чувствителна и дори да не сложи в близост е възможна реакция. Няколко момичета се оплакаха, че им се подуват очите след употреба на капсулите им, едва ли ги нанасят точно на клепач Wink

# 638
Аз съм много доволна от хидратиращия шампоан на Джон Фрида, като финиш ползвам ампулите на Лиеа био с масло от арган, които нанасям до дължините. Косата ми не хвърчи ,мека е и подредена.
Имам няколко серии и редувам: този шампоан и няколко на Тресеме, както и техни балсами.
Маски за коса  харесвам на Агива.
Мия косата си всеки втори ден.
Кой точно шампоан на Джон Фрийда? Аз бях много доволна от спрея за обем. За бързо омазняващи се коси е перфектен. Когато го ползвах, не съм посягала към сух шампоан. Просто косата ми издържаше с 2 измивания седмично.
И като стана въпрос за Агива....много примамливо изглежда стелажа им в ДМ. Харесах серията за коса с арган, имаха хубави мицеларни води, измиващи гелове. И едни кремове са пуснали с доста хубав състав и минимум съставки. Някой има ли отзиви?

# 639
Хидратиращ ама друг път!🤦🏻♀ Не знам защо така го обърках,протеиновият е:

Ще го пробвам този стей за обем, благодаря ,Хелия!

# 640
Този и аз го тача. Отдавна не се бях виждала с толкова обем в корените.

# 641
Оххх, цялото семейство са доволни от Доори, само аз нещо не се разбирам с горепоказания шампоан.
Косата ми е много гъста и тежка, дълга и никога не съм я боядисвала. Мила съм се 4 5 пъти с него, явно трябва повече търпение.. Не че косата ми става зле, но я усещам една твърда в корените най вече.
Иначе на баща ми му се сгъсти косата след 6 7 месеца използване. Майка ми също е уау за шампоана.
за кой вид точно става дума? Че май и аз му хвърлих поглед...
Доори - златен елексир, против косопад. Simple Smile

# 642
Хидратиращ ама друг път!🤦🏻♀ Не знам защо така го обърках,протеиновият е:

Ще го пробвам този стей за обем, благодаря ,Хелия!
Мерси, пробвай спрея, ще ти хареса.

# 643
Хелия и ДХЗ,какви са вашите коси?Аз все това питам,но така се ориентирам спрямо моята.

# 644
Хелия и ДХЗ,какви са вашите коси?Аз все това питам,но така се ориентирам спрямо моята.
Боядисана, тънък косъм, но не е рядка и фина. По-скоро бих я определила като нормална, мия я 2-3 пъти седмично. Дали ще се омазнява бързо зависи много от продуктите, основно шампоана. Напоследък протеиновите доста ми заплитат и изсушават дължините. Цял живот страдам от липса на обем или поне така ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт