Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 090
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
В профила на детето на прием.мон с вх. N и код. От вчера проверявам, но още нищо няма.

# 646
Добро утро! Simple Smile
Къде би трябвало да се появят резултатите от изпита за ПС?

На www.priem.mon.bg., влизате с входящ номер и код за достъп. И двата са на служебната бележка. Все още няма нищо 🙂

# 647
Добро утро! Simple Smile
Къде би трябвало да се появят резултатите от изпита за ПС?
В другата тема някой беше написал следобяд.

Благодаря!
А коя е другата тема?Flushed

# 648
  • София
В другата тема някой беше написал следобяд.

Благодаря!
А коя е другата тема?Flushed
[/quote]

за "седмокласници 2020/2021"

# 649
Да, още нищо няма. Не знам защо така ни измъчват само. За нас не е важна оценката, но искам вече някакво развитие, защото вълнението е голямо ( тя девойката е по-спокойна от мен. Simple Smile ). Аз тази година и с четвъртокласник с НВО бях и там уж щяха да изкарат резултатите до 12 ч., а бяха публикувани ранния следобед, май към 15 ч. беше.

# 650
Я да ви разсея малко от чакането на резултати Simple Smile Моята девойка ме изненада, че фазерът й бил малък (той е 35х50, като листа) и сега се пита какъв трябва да е размерът на подложката/фазерът за изпитите. Някой да сподели и откъде купувате?

# 651
  • софия
35/50 е официалният формат за изпита. Ако на нея просто не и е удобно да е същия размр като листа, а иска малко по-голям, можете да изберете какъвто и да е. Иначе следващите учебни размери са - 46/55 и 50/70

# 652
35/50 е официалният формат за изпита. Ако на нея просто не и е удобно да е същия размр като листа, а иска малко по-голям, можете да изберете какъвто и да е. Иначе следващите учебни размери са - 46/55 и 50/70

Благодаря, @Амели! Откъде пазарувате, освен големия до метроспирката на Сердика?

# 653
  • СОФИЯ
....Откъде пазарувате, освен големия до метроспирката на Сердика?
магазин Слънчоглед Simple Smile
Ние ходим във физическия магазин, но има и онлайн:
https://www.slanchogled.com/page/18/magazin-sofia.html

# 654

Резултатите на 51 са качени на страницата на училището. Доволни сме: с 95 точки.

# 655
  • софия
Честито, Тиснка!

Пазарувам от ариста, в горублвне и този на сердика. От импресия не съм пазарувала последните 10 години, но то е защото са ми останали в главата отпреди години като много скъпи. Напоследък често пазарувам онлайн.

# 656
  • България, София
Тисинка, браво на детето!
Дъщеря ми държа изпита по рисуване в НСУ. На техния сайт нищо не виждам.
В платформата на МОН също няма нищо.
Ще дебна непрекъснато. Явно са започнали да обявяват вече резултатите.

# 657

Благодаря! Много сме щастливи. И аз гледах на другите училища, но няма изнесени резултати. Явно в 51 действат бързо...Стискам палци на всички дечица
 Олекна ни, поне засега. Да видим и матурите...

# 658

Резултатите на 51 са качени на страницата на училището. Доволни сме: с 95 точки.
Браво на вас, честито!
Редактирам, видях и моята девойка е с 95 точки. Гледам има и доста с по 100 точки. За този изпит изнасят ли статистика?

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 13:45 от MianaNia

# 659

Къде на сайта? Гледам и не намирам, може ли линк? Пак с вх.№ ли се проверява?
Браво на вас, честито!
Вижте на раздел Съобщения 51, изнесен е списък с номерата и точките.

Общи условия

Активация на акаунт