Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 38 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет момичета , приемате ли нови попълнения в групата Simple Smile
Имам девойка която иска да кандидатства с рисуване и искам да се информирам за училищата с такъв профил и за отзиви.
От зимата девйката  посещава  студио за рисуване и много и харесва .

Успех на всички дечица чакащи следващото класиране, понеже видях, че първото вече е минало.

п.п. сега започвам да чета темите от начало , да не задавам глупави въпроси или такива дъвкани n - пъти Laughing

# 91
  • sofia
kimbolina, чак от началото няма нужда. 2-3 назад май е достатъчно за ориентир Simple Smile

# 92
  • по света
Здравейте, има ли други момичета в дърворезба?
В приложното, да !

# 93
В приложното, да !
Много се радвам, ние сме приети там първо класиране и моята девойка отказа да участва във второ 😂 и дълбоко се вълнува дали има други момичета! Ще се видим на родителската 😂, ако има...

# 94
  • София
Привет момичета , приемате ли нови попълнения в групата Simple Smile
Имам девойка която иска да кандидатства с рисуване и искам да се информирам за училищата с такъв профил и за отзиви.
От зимата девйката  посещава  студио за рисуване и много и харесва .

Успех на всички дечица чакащи следващото класиране, понеже видях, че първото вече е минало.

п.п. сега започвам да чета темите от начало , да не задавам глупави въпроси или такива дъвкани n - пъти Laughing
Браво, че сте се сетили навреме! Ще има една година време да се готви. Важно е да намерите подходящата школа/учител, където да се готви според конкретните изисквания за тези училища, а не просто да рисува тип кръжок. Аз моята дъщеря също я пуснах от 6 клас на уроци, обаче се оказа, че там въпреки настояванията ми рисуваше петлета, зайци и слънца, което изобщо не е изпитната тематика. Намерих подходящ курс с адекватна подготовка, ходи 2 месеца, обявиха извънредното положение и прекъснаха курса. В крайна сметка си я подготвях аз вкъщи с ясното съзнание за риска, че нямам яснота по критериите в точно тези училища, но все пак се справихме и то добре.

# 95
  • софия
Атти, вие рисувате, така ли?

# 96
  • София
В момента не, но да, учила съм доста рисуване, вкл. в университета Blush

# 97
  • по света
С удоволствие ще се запознаем !
В приложното, да !
Много се радвам, ние сме приети там първо класиране и моята девойка отказа да участва във второ 😂 и дълбоко се вълнува дали има други момичета! Ще се видим на родителската 😂, ако има...
Разбира се , ще се запознаем !

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 07:37 от juliana

# 98
  • София
Като я записвах , ме питаха за кандидатстване ли искам да я готвят или любителски. И в момента си ходи нищо,че е лято и повечето школи почиват , девойките казаха, че цяло лято ще са на линия. Ако ми рисуваше както казваш зайци майци, да съм я преместила, още след втория урок . Няма лошо и друго за разтоварване да рисуват, ама като си казала какво целите , очакваш да има разбиране от другата страна.

Веси , раздвам се да те "видя" Simple Smile

# 99
  • На един клон
В момента не, но да, учила съм доста рисуване, вкл. в университета Blush
То и аз съм учила рисуване навремето за архитектурата и затова съм доста критична. Но тя не ме слуша, друго е госпожата като каже нещо, тогава се приема. Иначе като видях рисунката и рекох, че аз и толкова нямаше да и пиша.  Close
А с математиката какви ядове съм брала, можеше много да помагам, щото в МГ съм била, но все едно радиоточката съм пуснала, ефект - нулев.
То затуй си има учители, те си знаят как да му влязат под кожата на детето и да изкарат най-доброто от него.

# 100
Ние вече се записахме в желаното 51-во! Класът е само момичета Grinning Учат само от лаптоп, нямало учебници. Много иновативна работа. Има униформи. Въобще друго е нивото. Дано щерката се чувства добре там.
Поздравления на всички!

# 101
Ние вече се записахме в желаното 51-во! Класът е само момичета Grinning Учат само от лаптоп, нямало учебници. Много иновативна работа. Има униформи. Въобще друго е нивото. Дано щерката се чувства добре там.
Поздравления на всички!
Честито! Стана ми интересно, за коя специалност става дума? ...и как така само момичета Grinning

# 102
  • Върху лъчите на Слънцето.
Само от лаптоп? Горките деца! Ще имат проблеми със зрението. Sunglasses

# 103
Поздравления на всички!
Това е нещо ново. Синът ми ще е 10ти клас и винаги са си имали учебници и са без униформи. Бяха им казали само, че е препоръчително при събития да носят вратовръзка за момчетата и фишу за момичетата.

# 104
Поздравления на всички!
Честито! Стана ми интересно, за коя специалност става дума? ...и как така само момичета Grinning
Предполагам става въпрос за профил "Изобразително изкуство", а е само от момичета, защото няма квоти.

Общи условия

Активация на акаунт