Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 141
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Извините за много глупавия въпрос. Искам да попитам къде отбелязваме желанията на детето за специалностите в гимназията по изящни изкуства? Във формуляра за кандидатсване няма къде да се попълнят доколкото виждам. В свободен текст в имейла ли да ги напишем?

Там първата година не са в отделни специалности, след 8-ми клас ги разделят.
Много благодаря! Дъщеря ми иска да учи само и единствено в Приложното (знам ли дали в последния момент няма да и дойде друг акъл Simple Smile)  и за това не бях запозната с тези детайли. Подадох документи вече и за НГПИ и за НУИИ.

# 511
  • София
Едно презентационно клипче на част от преподавателите в НУИИ

# 512
Получихме входящ номер от НГПИ! Ура! Вече сме поне кандидат-гимназисти! Grinning Как ще издържа на напрежението до развръзката не знам Simple Smile

# 513
Получихме входящ номер от НГПИ! Ура! Вече сме поне кандидат-гимназисти! Grinning Как ще издържа на напрежението до развръзката не знам Simple Smile

И ние получихме! Голямо вълнение, голямо нещо! Heart Eyes

# 514
  • София
Аз ще подам другата седмица. Искам да минат матурите и на спокойствие да седнем с девойката и да обсъдим, кое, къде и защо.

# 515
Може ли да се ориентирате по входящия номер колко деца вече са подали или не?
То всъщност точната бройка ще стане ясна едва в края на срока, но ориентировъчно.
Ние още не сме подали, моята голямо мислене му мисли как да подреди специалностите. Приемам съвети всякакви от мами с деца в гимназията, в коя специалност препоръчват преподавателите?

# 516
  • София
Почвате да ме стресирате. Подадох вчера преди 9.30. Следобед изпратих отново медицинското по мейла им и повече нищо няма.

# 517
  • софия
Почвате да ме стресирате. Подадох вчера преди 9.30. Следобед изпратих отново медицинското по мейла им и повече нищо няма.
споко де, няма да останете незаписани. Обади им се просто за да не се притесняваш.

# 518
  • София
Може ли да се ориентирате по входящия номер колко деца вече са подали или не?
То всъщност точната бройка ще стане ясна едва в края на срока, но ориентировъчно.
Ние още не сме подали, моята голямо мислене му мисли как да подреди специалностите. Приемам съвети всякакви от мами с деца в гимназията, в коя специалност препоръчват преподавателите?
Съвета ми е детето да си реши какво иска най-много,  че после 5 години интензивни занимания с нещо не толкова на сърце, идват нанагорно. За учители не мога да кажа, че по няколко на специалност, а и не се знае кой точно ще води групата на детето. Например госпожата по мода на едната група много я харесват, а от тази на другата само се оплакват.

# 519
Я да си питам и в тази тема, че нещо не намирам актуална информация за Полиграфията. Някой знае ли как стоят нещата там напоследък - чувам от много добри отзиви, до крайно зле. Със сигурност знам, че не рисуват много и че е по-лежерно, но ще се зарадвам на реални отзиви, ако имате информация Simple Smile Чудим се дали и там да го мислим сериозно.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 15:14 от Nimiu

# 520
  • софия
На такъв въпрос обиновено отговарям така:

"Имате ли сериозен шанс за другите две?"
Ако отговорът е да - изоб]о не я мислете полиграфията.
Ако се съмнявате в успеха в другите две - да, пробвайте се.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 22:35 от Амели

# 521
В НГПИ са между 250- 300. С най- висок бал се влиза в рекламна графика и пространствен дизайн. Но важното е желанието на детето. Специалността силикатен дизайн, т е. стъкло е много интересна.

# 522
Аз документи изпратих в понеделник вечерта и днес получих входящ номер 80. Не се притеснявайте, ще ви прегледат дикументите и ще ви върнат мейл. А колкото до специалностите - най-добре детето да си ги подреди, а не после да ви натяква, че не е искало това. 😊

# 523
Ние подадохме документи вчера вечерта - днес, още в 9:30 ч. имахме входящ номер от НУИИ, но от НГПИ още няма нищо. Изглежда там напливът е по-голям.

Да ви кажа, чудя се за Полиграфията. На дъщеря ми са и интересни специалностите Компютърна графика, Анимация и Графичен дизайн. Тя е доста добра и запалена по дигиталното рисуване . Но първо - изпитът е на 06.07 т.е. след като е излезнало класирането за другите училища и е започнало записване ( НГПИ и НУИИ). Пък кога ще излезна класирането за Полиграфията, не видях да пише. Много голямо разминаване.
Второ - почти не намирам мнения или те са по-скоро негативни. Ох, много се чудя има ли смисъл да я записвам за изпит там изобщо....  И самата тя каза, че при това положение няма смисъл. Има още време, но все пак ...

# 524
Ние подадохме документи вчера вечерта - днес, още в 9:30 ч. имахме входящ номер от НУИИ, но от НГПИ още няма нищо. Изглежда там напливът е по-голям.

Да ви кажа, чудя се за Полиграфията. На дъщеря ми са и интересни специалностите Компютърна графика, Анимация и Графичен дизайн. Тя е доста добра и запалена по дигиталното рисуване . Но първо - изпитът е на 06.07 т.е. след като е излезнало класирането за другите училища и е започнало записване ( НГПИ и НУИИ). Пък кога ще излезна класирането за Полиграфията, не видях да пише. Много голямо разминаване.
Второ - почти не намирам мнения или те са по-скоро негативни. Ох, много се чудя има ли смисъл да я записвам за изпит там изобщо....  И самата тя каза, че при това положение няма смисъл. Има още време, но все пак ...

И аз това се чудех. Но ще запиша моето дете и за този изпит, за всеки случай. Ако я приемат преди това в някое от другите две училища, изобщо няма да ходи на изпит във фотографското.

Успех утре на матурата по математика на всички млади художници!

Общи условия

Активация на акаунт