Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 132
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, влизам с бърз въпрос - за изпита за ПС в понеделник от 9 часа ли е отново....Никъде не намирам информация, не е истина просто....За предните матури обявен час, за ПС -няма....само дата. Моля някой запознат да потвърди, защото деца и родители само се питат....Обещах да проверя и във вас ми е надеждата Wink Мерси предварително и успех на децата които ще се явяват утре.
Да, изпитът започва в 9, трябва да са там най-късно 8.30. Поне така ми казаха от 51, като се обадих миналата седмица.
https://sites.google.com/51school.bg/51school/%D1%81%D1%8A%D0%BE … 6-2021?authuser=0

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 10:10 от tinska

# 571
  • Русе/ София
Златна сте г-жо Дидева! Благодаря!

# 572
  • София
И ние днес подадохме , дано всичко е ок. с документите.

# 573
Получихме входящ номер от НГПИ! Ура! Вече сме поне кандидат-гимназисти! Grinning Как ще издържа на напрежението до развръзката не знам Simple Smile
Може ли да се ориентирате по входящия номер колко деца вече са подали или не?
То всъщност точната бройка ще стане ясна едва в края на срока, но ориентировъчно.
Ние още не сме подали, моята голямо мислене му мисли как да подреди специалностите. Приемам съвети всякакви от мами с деца в гимназията, в коя специалност препоръчват преподавателите?
Миналата година беше нашия зор, за Приложното гледахме какво се учи, кои специални предмети влизат към съответната специалност и така подреждахме желанията.    Някои изцяло пропуснахме.

# 574
Здравейте,
Сигурно вече е отговаряно многократно, затова се извинявам, но не успях да намеря конкретни отговори и ще съм благодарна да ме ориентирате. Правилно ли е разбирането ми, че за следните училища с изпит по рисуване след 7-ми клас, се взема само изпита по рисуване и не се образува бал с резултатите от НВО/дипломата:
НУИИ
НГПИ
НПГПФ
Благодаря!

# 575
  • софия
Мне, не съветвам да се пропускат специалности. Вече няколко години съм свидетел как деца със сравнително висока оценка остават извън класацията. Всяка година има по 2-3-4 такива.
Освен ако не сте много сигурни в отличния резултат от първи път, ви съветвам да си пишете всички специалности. Разбира се с условия, че категорично иска да се занимава с изкуство детето, а не примерно да се колебае с езикова гимназия, тогава очвидно е премерен риска и изкуството не е на всяка цена.

Gichka, да, правилно разбирате.

# 576
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Сигурно вече е отговаряно многократно, затова се извинявам, но не успях да намеря конкретни отговори и ще съм благодарна да ме ориентирате. Правилно ли е разбирането ми, че за следните училища с изпит по рисуване след 7-ми клас, се взема само изпита по рисуване и не се образува бал с резултатите от НВО/дипломата:
НУИИ
НГПИ
НПГПФ
Благодаря!
Да, в уточнението, че се влиза с изпитите, които са във всяко от посочените, а не проверка на спосбностите.

# 577
  • София
Пожелавам на всички деца, които ще се явяват на НВО утре, творческо вдъхновение, концентрация, късмет и успех!

# 578
  • София
Успех на всички деца днес Flowers Four Leaf Clover
Девойката е в Национално средно училище "София", изтеглиха вариант 1 - Музиканти или Кукери.
Другите фигурални теми не чух.

# 579

Здравейте! Някой има ли информация за темите в 51?

# 580
Успех на всички деца днес Flowers Four Leaf Clover
Девойката е в Национално средно училище "София", изтеглиха вариант 1 - Музиканти или Кукери.
Другите фигурални теми не чух.

И моята девойка е там, благодаря за информацията. А от къде я разбрахте? Има ли някъде нещо публикувано?

Успех на всички дечица днес!

Относно подреждането на специалностите в Приложното - дъщеря ми ги подреди спрямо интереси си, но от 2 год. ги мисли. ( за първото желание се конкурираха две специалност за този период и все ги сменяше Satisfied). Иначе сме изредили всички специалности при кандидатстването. Ако я приемат в някои от не толкова желаните специалности, тя ще решава дали ще се записва или не. Според мен не е толкова важна информацията за преподавателите, а интересите на детето. Например, даже и преподавателите да са добри, ако на детето не му се занимава с моден дизайн, ще е мъчение за него.

# 581
  • София
Пишете всички специалности, ако не ви харесва толкова тази, в която сте приети на първо класиране ще подадете заявление за второ, може да се придвижите нагоре.

# 582

Не знам къде може да се прочете Simple Smile Децата ще кажат като приключат.

# 583

Не знам къде може да се прочете Simple Smile Децата ще кажат като приключат.
Май никъде не изнасят информация. Ще си треперим до 14 часа.😉

# 584
  • София
Темата за НСУ я изтеглиха докато децата бяха отпред и чакаха да ги извикат. На едно момче му бе предложено да изтегли 1 тема от няколко запечатани плика и така разбрахме коя ще е преди децата да влезнат, след което ги викаха по зали и по име. Изпратих детето, че беше много притеснена и така разбрах Blush

Общи условия

Активация на акаунт