Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакваните дати на раждане на някои от участниците в дискусията?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки?
-
Какви са някои от съветите и пожеланията, споделени в дискусията?
-
Как се определя терминът на бременността?
-
Какви са препоръките при кървене по време на бременност?
Аз съм в седма-осма седмица на бременността си и знам,че пиенето на всякакви лекарства трябва да се извършва под изключително внимание и само с консултация от личния лекар. И все пак искам да ви попитам какво би било най-безопасно да пия при главоболие(понеже при мен е доста често явление)
. Досега ми минаваше само от седалгин-нео, ацефин, течен аналгин и в краен случай аулин. Дали знаете за някакви лекарства на билкова основа или може би някакъв подходящ чай? 
...само след около половин час леко ми напомня за себе си...ама е доста поносимо 
, последвано от тържествено обещание повече никога да не ям пържени картофи

И всичко ще се оправи! 

... как си запълваш времето...?ако трябва давай да помагаме ICQ и тн 
имам дъщеря на 10 месеца, която не ми дава много да скучая и обезсмисля в известан степен престоя у дома ха-ха-ха а освен това работя у дома - редактор съм и, когато се наложи, преводач сегиз-тогиз. а icq имам - в профила ми се вижда. проблемът е само, че откак петра (дъщеря ми) започна да пълзи, изпитва неистов интерес към всички кабели и техните производни, и се наложи да качим компа в необитаемата стая на втория етаж. което означава, че не съм много редовна в кю-то. но явно пак ще смъкваме машината, защото така не се трае - не мога да чета книги заради детето, не мога да се ровя в интернет, защото машината е горе, сапунките не ми понасят и т.н. добре, че таткото е свободна професия и когато може се прибира у дома по-рано. като днес - дойде в 3 и половина и аз се заринах в разни статийки в нета, ходих за поредното дупчене до поликлиниката до нас, пазарувах отново кремата сирене, което вчера платих, но продавачът "забравил" да ми сложи. такива ми ти неща...