Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 111
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Добре дошли на Клер и Дина!

tihabjala, аз през първата бременност посещавах курс за бременни и там правихме такава специална гимнастика. Много съм доволна. Беше много хубаво. Но този път няма да мога сигурно, просто няма да имам време.

Sonja, аз пия фолиева киселина от май месец още. Ще продължавам да я пия, още 1 месец и ще я спирам. А пък първия път не съм пила въобще, нямаше кой да ми каже.

# 211
Честито на всички Майски бъдещи майки. И аз се присъединявам към отбора. Но има нещо , което ме тревожи - още не съм видяла пулса на бебчето. Според Вас през коя седмица ехографа може вече да покаже пулса. Аз съм в 6-та г. седмица и лекарката каза че още е рано, но аз малко се притеснявам.  Rolling Eyes
Здравей, спокойно и аз така много се притенявах, аз по видеозон съм във 7г.с и 4 ден, и вече пулса се видя , изчакай още малко, но да знаеш чувството е невероятно , все едон твоето сърце бие с неговото . Така че спокойно всичко ще  е наред . Лека бременост !

# 212
  • UK
Олелеееее колко много сте изписали днесссс...  #Crazy Аз току що се връщам от лекции и съм каталясала а така ми се спииии

честито на всички нови попълнения, лека бременност и дано да сме си заедно до края на бременността  Hug   bouquet

# 213
Благодаря ти много Клер,
определено ме успокояваш. Ще се въоръжа с търпение до следващия преглед.
Лека бременност!

# 214
Казвам се Вероника и съм на 28 год. Термина ми е на 03.05.2007г.-първа бременност

# 215
Момичета,

Не зная, как успявате да се справите... аз определено трудно възприемам, дезориентирана съм и имам проблеми с паметта и съсредоточаването. Предполагам, че е нормално. Все пак - извинете, че няма да запомня имената и датите, както и проблемите ви и поводите за щастие Sad

Ако ви се струвам неадекватна... Така си е!  #Crazy

# 216
Здравейте,
аз тъй като за първи път влизам в този форум ( по -точно за първи път влизам в форум въобще ), току що изчетох всички предишни страници. Виждам , че гаденето и повръщането са тема номер едно. Четох някъде , че повръщането е знак за нормално развитие на плода. Не знам доколко е вярно. .....Ако това ще Ви накара да се почуствате по- добре........надявам се.

# 217
Забравих да попитам - какви са тези калкулатори в интернет за изчисляване на термина и къде мога да ги намеря?

# 218
  • София
Това е единият!

# 219
такааа - пиша каквото си спомням, че е обсъждано
добре дошли на всички нови бъдещи мами.
ФОЛИЕВАТА КИСЕЛИНА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, до към нач. на 4-я месец. не пропускайте. предпазва бебето от увреждания на централната нервна система. някъде четох, че в англия задължителна обогатяват питейната вода с фолиева именно поради тази причина. а тук сме тоолкова назад. и аз като мама гери пия фолиева от преди 4 м. - най-добре е да има натрупан запас, когато се планира бременност.
сърдечни тонове се хващат най-рано след 6.5 г.с. с добър вагинален ехограф. с лош коремен няма да стане. аз ще ходя в четвъртък, когато точно ще влизам в 8 г.с.
а на мен ми е зле колкото не мога и да опиша. дано не сте като мен, че е мъка голяма. само ми се реве от безпомощност. и като добавим и забраната да излизам вече 2-ра седмица поради болките и прокървяването, направо мъчно ми става за мене си. уфффф

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 22:57 от majceto

# 220
Привет на новите бъдещи МАЙ-ки Hug
Фолиева киселина пия от 1 юли и ще пия поне още 1-2 месеца.
Клер, нещо ми е странна лентичката ти newsm78. Сякаш е изместена около седмица напред?
tihabjala , и аз съм много разсеяна, а това много ми пречи в работата Sad

# 221
малко клю-клю от мен преди сън - току-що видях колегата си тодор като участник в 3-я бг биг брадър. нали съм в майчинство, та не знаех, че е участвал в кастинга (пак). много се изненадах и развеселих. чак забравих, че ми е лошо  Wink

# 222
  • Бургас
Ехей,че много голям отбор сме станали Hug привет на всички нови майчета,така като гледам от ден на ден все повече ще ставаме което само ме радва.
Аз се чувствам долу-горе добре карам я общо взето само на солети и бисквити обикновенни друго не мога да хапна,иначе ми се гади мнооого.А сега стана още по зле след като детето тръгна на училище сутрин едвам го водя.А тогава за жалост се чувствам най-зле ,но няма начин Hugкакво да се прави.Ще мине и това.
Желая на всички леко бременеене.  bouquet

# 223
  • Бургас
А, Майче между другото твоя колега най ми хвана окото,а и е адаш на моя мъж така че стискам му палци. Laughing Laughing Laughing

# 224
ду
м'чи, вярно, не е лош младежът  Joy
а кантарът днес отчете - 1.8 кг. преди 2-3 месеца бих дала много, за да видя такъв резултат.

Общи условия

Активация на акаунт