На море в България 2020 г.! - 5

• 38 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Относно почивките през септември. Многократно съм споделяла. Търсено от моето семейство е точно почивки извън активен сезон. В последните  9 години основните ни почивки на море са били от 10 - 15 юни и от 9 - 13 септември. Перфектно време. Случвало се е да има половин ден дъжд или пък кратки превалявания късно вечер или пък по-бурно море за ден - два, но плаж сме пропускали само ако сами решавахме да отидем на разходка до някъде. Да сутрин плажът е от 9 часа натам и да вечерно време  след 21 часа става по-хладно и е за лека връхна дреха. Водата топла, може да стоиш цял ден на плаж без слънцето и горещината да те морят, спокойно без навалица. Не без значение е и това, че цените са драстично по-ниски както за настаняване, така и по заведенията.
Била съм и на север и на юг. Ако изобщо има разлика то тя е около 2 - 3 градуса.
Ако се търси по-плитък плаж на север, то за мен това са плажните ивици в Албена, Кранево, на Св. К и Елена малкият плаж пред почивната станциа на МВР и до някъде  плажа под почивната база на МВнР.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 08:40 от fatalina

# 166
  • Някъде по Дунава
От 7г ходим по- редовно на море, три от които през септември и времето и трите пъти беше чудесно. Били сме и юни, юли и август, но не случихме на време. Може и късмет да е, но септемврийското море ми хареса в пъти повече. И не защото е по- евтино, а е по- спокойно и определено водата беше по- топла дори от август.

# 167
Август е най-неподходящо, защото вятърът и теченията обръщат, затова често има голямо или мъртво вълнение.

# 168
  • В градината...
Миналият юни, в началото, в Балчик беше 30 градуса. Тази година - дъжд, както навсякъде.

# 169
  • ВАРНА
Септември - но до около средата му 17-18...много често е мноого по топло от 1-15 юни по морето

Изключение е само Приморско.  Там като захапе топло от 10-12 юни до средата на септември не падат под 30 гр. и плътно слънчево три месеца.  Никакви застудявания през юли и дъждове не стигат до там.

# 170
dussi, въженият лифт работи ли? Има ли кучета в комплекса?
Да, работи лифта.През седмицата е със записване,уикенда без.Кучета не съм виждала комплекса- и сега,и предни години.

# 171
  • София
На Св. Константин и Елена пред Гранда плажа беше ужасен! Много дълбоко, мръсно, ужас.

Иначе ходихме около 06.09 там и беше прекрасно време!

# 172
  • София
Негативния коментар за Марина Сандс, хич не ми се нрави. 🙄 Резервирах хотела и в края на седмицата трябва да сме там. Каквото и да е, няма да го мисля повече, и без това няма какво да направя! И без това не тръгваме с голямата кошница, да не споменавам, че ММ е супер негативно настроен за "приключението БГ море" Simple Smile
Скрит текст:
Последният коментар беше за предстоящите валежи в края на седмицата: "Е то е нормално, всички знаят, че в България не става за море"🙄
Здравейте. Ние почивахме в Сънрайз Ол Суит Ризорт, Обзор. Първоначално и аз четох 1 негативен коментар, но после като отидохме, всичко беше повече от супер! Съветвам Ви да не приемате за чиста монета всяко нещо, което се пише..Например за Ол инкл пишеше за нашия хотел, че е по-бедно от миналата година,  но в крайна сметка се бяха постарали и имаше какво да се хапва винаги. Даже оня ден някакви банани гледах нарязани и изтипосана снимка, а реално имаше поне още 5-6 вида плодове..явно ги режат, за да не ги изнасят за плаж туристите..

# 173
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, имам един въпрос: Загледах се в х-л Бест Уестърн Премиум ин в Сл.бряг, от тяхния сайт ми дават цени за семеен апартамент 5 нощувки ОИ 1344 лв, а от визит бг за същият апартамент 2658 лв. Възможно ли е такава огромна разлика, има ли някаква уловка?

# 174
  • Сф
Здравейте, имам един въпрос: Загледах се в х-л Бест Уестърн Премиум ин в Сл.бряг, от тяхния сайт ми дават цени за семеен апартамент 5 нощувки ОИ 1344 лв, а от визит бг за същият апартамент 2658 лв. Възможно ли е такава огромна разлика, има ли някаква уловка?
Бест уестърн пускат непрекъснато ваучери в грабо на много тънка цена и в момента, не са се спрели, евала за гъвката им политика.  Сметни си оттам има и за апартамент,ако не се оправяш, звънни им на тел който са оставили за резервации там, пак в грабо. Цените, които си видяла са космически Simple Smile
70 лв аллинклузив на човек в апартамент виждам аз, валидност на ваучера 23 юли-9 септември Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 12:06 от PureLove

# 175
  • под тепетата
Благодаря, dussie!

# 176
Във визит цената е за помещение, не на човек, г/д същото излиза. Но според мен с ваучери от Грабо излиза доста по-изгодно, ако обхващат и "пик" сезона (не пише конкретно).

# 177
  • В подножието на Сините камъни
много благодаря за бързите отговори, ще се възползвам

# 178
Понеже много се колебая кой хотел на Слънчев бряг да избера, отново ще помоля за отзиви за Корал бийч апартаменти и Diamond Palace.
Ако някой е отсядал в тях, би ли споделил впечатления? На комуникативно място ли са, какво е качеството на обслужване? На пешеходно разстояние от центъра на комплекса и от Несебър ли са ? (ние сме без кола)
И за двата в Букинг има много добри цени, а за Coral Beach Apartments дори и храненията са включени в цената.

Никога не съм летувала в Слънчев бряг. Ходила съм там като дете,  докато сме били на Несебър.
А през последните години не ми е минавало и през ум да отида в Слънчев бряг със семейството си заради тълпите от алкохолни туристи.
И сега, като разбрах, че там е спокойно и дори пусто, започнах да клоня към този комплекс.
Предварително благодаря за отговорите!

# 179
много благодаря за бързите отговори, ще се възползвам
Във Визит нямат свободни места от 18.07 до 04.08.2020 г.

Общи условия

Активация на акаунт