На море в България 2020 г.! - 5

• 38 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
A мнение за този хотел имате лих-л Бест Уестърн Премиум ин в Сл.бряг? И аз видях ваучерите в грабо и ме заинтригува.
Охх не мога и не мога да избера хотел, а почивката наближава.
Всичко сравнявам с дюни, е ама няма как да стане цената е двойна.

# 181
  • В подножието на Сините камъни
A мнение за този хотел имате лих-л Бест Уестърн Премиум ин в Сл.бряг? И аз видях ваучерите в грабо и ме заинтригува.
Охх не мога и не мога да избера хотел, а почивката наближава.
Всичко сравнявам с дюни, е ама няма как да стане цената е двойна.

и аз съм така, със сигурност няма да е като на Дюни, но май ще заложа на този хотел. Има доста добри отзиви, четох къде ли не. Но ние сме за средата на август

# 182
Моля някой запознат да каже плажът на кк Слънчев ден ( на север от Варна) дали е добър - чист, пясъчен, морето да не става изведнъж дълбоко. Има ли къде да се паркира, чадъри, има ли някакъв специален пропусквателен режим за плажуващи?Имаме ходене до Варна и после мислим да направим един плаж.

# 183
  • София
Къде плажа е най - плитък с по- малки вълни, ако това зная, там ще да търся квартира, че иначе точно харесам хотел и видя мнение, че не става за деца, изведнъж е дълбоко, бурно море и т. н.
Ако някой има скорошна информация, моля за съвет, а и ако е открил готино място за ношувки също. Не търся евтина квартирка, търся нещо готино, за кратко време. 😄🤣😎

# 184
Къде плажа е най - плитък с по- малки вълни, ако това зная, там ще да търся квартира, че иначе точно харесам хотел и видя мнение, че не става за деца, изведнъж е дълбоко, бурно море и т. н.
Ако някой има скорошна информация, моля за съвет, а и ако е открил готино място за ношувки също. Не търся евтина квартирка, търся нещо готино, за кратко време. 😄🤣😎

Южният плаж на Приморско и плажът Златна рибка край Созопол. Това са най-плитките места, които се сещам да съм посещавала. На Златна рибка съм ходила на Блу Ориндж. Ол инклузив е. До плажа е. Нямаше разнообразие на храна, но беше вкусно. Хотелът не е гигантски.

# 185
  • София
Моля някой запознат да каже плажът на кк Слънчев ден ( на север от Варна) дали е добър - чист, пясъчен, морето да не става изведнъж дълбоко. Има ли къде да се паркира, чадъри, има ли някакъв специален пропусквателен режим за плажуващи?Имаме ходене до Варна и после мислим да направим един плаж.

Плажа е пясъчен, миналата година се почистваше всяка сутрин около 7:30, морето много плавно става дълбоко, не много голяма навалица само събота и неделя. Тази година как е, не се знае, комплекса Слънчев Ден няма да работи. Съответно дали ще има спасители, чадъри, почистване, допускане на автомобили и работещи заведения знае само този, който е там в момента.

# 186
  • ВАРНА

Никога не съм летувала в Слънчев бряг. Ходила съм там като дете,  докато сме били на Несебър.
А през последните години не ми е минавало и през ум да отида в Слънчев бряг със семейството си заради тълпите от алкохолни туристи.
И сега, като разбрах, че там е спокойно и дори пусто, започнах да клоня към този комплекс.
Предварително благодаря за отговорите!

По-добре резервирайте в Несебър!  

- Слънчев бряг е ядрена бомба този юли!   Плащещо безлюден.  
Ще си разговаряте с чайките и кучетата в Съни бийч този юли!

50% от хотелите на Слънчев бряг напълно се отказаха да отварят - други пък затвориха 10 дни след като отвориха!  
  След като разбраха  на 10 юли че британците окончателно се отказаха да идват тази година/тур.операторите им/.
  Германците - немскоговорящите страни + нидерландия пък им е забранено да идват до 30 юли тук---но са толкова силно наплашени че е страшна зараза тук че и те се отказаха и едва ли и средата на август ще дойдат.
Всички полети до Фрапорт Варна и Сарафово от страните от ЕС са отложени до 29 юли засега.

В Несебър има суериозен живец петък вечер и събота и неделя през целия ден  гъмжи от народ. - коренно различно от безлюдния слънчак!

# 187
Варненец
аз, а и надявам се много пишещи и четящи форума при сегашните условия търсим спокойни места. Гъмжило от туристи не е най-удачен критерии на избор на място за почивка.
Обърнала съм внимание точно на Слънчев бряг и за разлика от други лета сега смело ще отида там, точно липсата на чужди туристи дошли тук заради евтин алкохол и безкрайни запивания досега са ме спирали да отида в този курорт.

# 188
  • Beyond the stars
И мен точно тези показатели ме привлякоха в Слънчев бряг тази година. Плажът си е топ, хотелът не беше пуст, но не беше и фраш (французи,. румънци, немско говорящи и македонци) Главната алея си ставаше за разходка вечер + Несебър. Та ми беше идеален безлюден Слънчак.
И щурчетата на терасата слушах вечер.

# 189
  • Пловдив
И мен точно тези показатели ме привлякоха в Слънчев бряг тази година. Плажът си е топ, хотелът не беше пуст, но не беше и фраш (французи,. румънци, немско говорящи и македонци) Главната алея си ставаше за разходка вечер + Несебър. Та ми беше идеален безлюден Слънчак.
А цените?
Не вярвам сега или нач.на август да остане пусто там...

# 190
  • Beyond the stars
А цените?

Бяхме на all in - 165лв за двама ми се стори разумна цена.
Цените из курорта не мога да коментирам, че сме с почти двугодишен младеж, дето не стои на едно място твърде и не сме сядали по заведения. Не ми направи впечатление нещо да е фрапиращо скъпо.

Не вярвам и август да се напълни, доста хотели изобщо няма да отварят.

# 191

На Слънчев бряг тази година е идилия.

Снимката е от тази сутрин Какао бийч, малко след 10 ч. плажът започна да се пълни.

Относно к.к. Слънчев ден писах по-рано, но конкретни отзиви дали има чадъри  спасител и колко е такса паркинг ще дам петък-събота, ако не е късно.

# 192
Ами ние утре тръгваме за Варна и май ще се пробваме да посетим кк Слънчев ден, пък ако не работи или знам ли ще ни пуснат ли, то ще търсим нещо по на север. Това е, че искаме само да се изкъпем за 2-3 часа и не ни се пътува много. Аз не съм запозната с хубавите плажове в този район.Та моля да ми препоръчате нещо близо до Варна.

# 193
Ами ние утре тръгваме за Варна и май ще се пробваме да посетим кк Слънчев ден, пък ако не работи или знам ли ще ни пуснат ли, то ще търсим нещо по на север. Това е, че искаме само да се изкъпем за 2-3 часа и не ни се пътува много. Аз не съм запозната с хубавите плажове в този район.Та моля да ми препоръчате нещо близо до Варна.

Достъп до плажа има - това е сигурно.

# 194
А цените?

Бяхме на all in - 165лв за двама ми се стори разумна цена.
Цените из курорта не мога да коментирам, че сме с почти двугодишен младеж, дето не стои на едно място твърде и не сме сядали по заведения. Не ми направи впечатление нещо да е фрапиращо скъпо.

Не вярвам и август да се напълни, доста хотели изобщо няма да отварят.
Къде бяхте? Може ли повече инфо за хотела, доволни ли сте? Храната?

Общи условия

Активация на акаунт