На море в България 2020 г.! - 5

• 38 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз също тази година за пръв път гледам Слънчев бряг. Общо взето за първа година май ще има българи на този курорт.

# 196
Ами ние утре тръгваме за Варна и май ще се пробваме да посетим кк Слънчев ден, пък ако не работи или знам ли ще ни пуснат ли, то ще търсим нещо по на север. Това е, че искаме само да се изкъпем за 2-3 часа и не ни се пътува много. Аз не съм запозната с хубавите плажове в този район.Та моля да ми препоръчате нещо близо до Варна.
Св. Константин и Елена е преди Слънчев ден, плажът е общ. Може да спрете някъде в района на хотел Азалия, вижте го на мапса. Колкото повече се върви от Азалия към Слънчеве ден, толкова по-хубав става плажа.

# 197
  • Beyond the stars
И мен точно тези показатели ме привлякоха в Слънчев бряг тази година. Плажът си е топ, хотелът не беше пуст, но не беше и фраш (французи,. румънци, немско говорящи и македонци) Главната алея си ставаше за разходка вечер + Несебър. Та ми беше идеален безлюден Слънчак.
И щурчетата на терасата слушах вечер.
А цените?
Не вярвам сега или нач.на август да остане пусто там...

Бяхме на all in - 165лв за двама ми се стори разумна цена.
Цените из курорта не мога да коментирам, че сме с почти двугодишен младеж, дето не стои на едно място твърде и не сме сядали по заведения. Не ми направи впечатление нещо да е фрапиращо скъпо.

Не вярвам и август да се напълни, доста хотели изобщо няма да отварят.
Къде бяхте? Може ли повече инфо за хотела, доволни ли сте? Храната?

Зорница резидънс. Малко по-напред писах, че даже сега е по-евтин хотела, и по-подробно преди това, та да не отегчаваме аудиторията, ако нещо конкретно може на ЛС да ми пишете. Много доволни сме иначе.

Винаги съм била върл антифен на Слънчака, две лета като студентка съм работила там, та крака ми доброволно не стъпваше. Но тази година имаше добра оферта, чух че е празно и много приятно се изненадах.

# 198
  • София
Ами ние утре тръгваме за Варна и май ще се пробваме да посетим кк Слънчев ден, пък ако не работи или знам ли ще ни пуснат ли, то ще търсим нещо по на север. Това е, че искаме само да се изкъпем за 2-3 часа и не ни се пътува много. Аз не съм запозната с хубавите плажове в този район.Та моля да ми препоръчате нещо близо до Варна.
Св. Константин и Елена е преди Слънчев ден, плажът е общ. Може да спрете някъде в района на хотел Азалия, вижте го на мапса. Колкото повече се върви от Азалия към Слънчеве ден, толкова по-хубав става плажа.

Подкрепям абсолютно.

# 199
Благодаря ви за насоката! Така ще се опитаме да направим. Само ме притеснява, че съм виждала някаква бариера в дясно от главния път при Константин и Елена, когато сме минавали от там на път за Албена.Дали е свободен достъпа за коли? Има ли паркинг там и много ли се върви до хубав плаж?

# 200
  • Beyond the stars
Благодаря ви за насоката! Така ще се опитаме да направим. Само ме притеснява, че съм виждала някаква бариера в дясно от главния път при Константин и Елена, когато сме минавали от там на път за Албена.Дали е свободен достъпа за коли? Има ли паркинг там и много ли се върви до хубав плаж?

Достъпът е свободен за коли, но парко места близо до плажа се намираха трудно предишни години.

# 201
  • София

Ако изобщо в момента има достъп за коли, със сигурност не е свободен. Ако не греша, миналата година беше 10 лв, но ние бяхме отседнали в базата над пътя и си ходехме пеша до плажа. Ако ви пуснат да влезете с кола срещу съответната сума, със сигурност ще ви кажат къде да паркирате, близо до плажа и без да се притеснявате, че нещо ще се случи на колата.

# 202
  • Beyond the stars

Ако изобщо в момента има достъп за коли, със сигурност не е свободен. Ако не греша, миналата година беше 10 лв, но ние бяхме отседнали в базата над пътя и си ходехме пеша до плажа. Ако ви пуснат да влезете с кола срещу съответната сума, със сигурност ще ви кажат къде да паркирате, близо до плажа и без да се притеснявате, че нещо ще се случи на колата.

Нямам спомени да сме плащали, нито някой да ни е насочва за паркинг. Ма знам ли последно бременна бях, та може да не съм била твърде адекватна Grinning

# 203
  • София

Нямам спомени да сме плащали, нито някой да ни е насочва за паркинг. Ма знам ли последно бременна бях, та може да не съм била твърде адекватна Grinning

Аз говоря за 2019 г, преди как е било, не сме били в района. Безплатно се влизаше само пеша, с колело и с кола, ако сте отседнали в хотел от комплекса. Пак казвам, тази година е особена и само този, който е там сега може да даде точна информация .
Но плажа си заслужава определено, за 10 дни по това време дали 2-3 пъти беше жълт флага, иначе само зелен. Кристална вода, раци, рибки, никакви водорасли и вълни. Последното не се хареса на децата. Август може и да не е така вече.

# 204
Здравейте, ако някой днес е ходил на Иракли, имаше ли щипалки и вълни?

# 205
Достъпът до к.к. Слънчев ден е с бариера, т.е. плаща се за паркиране, като имаше няколко опции (няколко паркинга с различна близост до плажа, най-отдалеченият е на по-малко от 5 мин.), но какви са актуалните цени, не знам.
Плажът на Ривиера тази година е с безплатни чадъри и шезлонги, ползва се паркингът на к.к. Златни пясъци - 3 лв. за цял ден. Хотелите на Ривиера тази година няма да работят.

# 206
  • В градината...
Плажът на Слънчев ден пред хотел Палас е чуден, там е оформен изкуствен залив. Не е болка за умиране, че се върви след бариерата. Сенчесто и красиво е.

# 207
  • Beyond the stars

Аз говоря за 2019 г, преди как е било, не сме били в района. Безплатно се влизаше само пеша, с колело и с кола, ако сте отседнали в хотел от комплекса. Пак казвам, тази година е особена и само този, който е там сега може да даде точна информация .
Но плажа си заслужава определено, за 10 дни по това време дали 2-3 пъти беше жълт флага, иначе само зелен. Кристална вода, раци, рибки, никакви водорасли и вълни. Последното не се хареса на децата. Август може и да не е така вече.

Това всъщност за Слънчев ден или за Константин и Елена?

# 208
Попаднах на това,ако на някой му е интересно, незнам доколко отговаря на действителността 😀.
https://m.prestigedeluxeaquapark.com/blog/nai-krasivite-plazhove-v-bulgaria
А иначе за Слънчев ден и аз ще чакам за информация от това лято, защото септември искаме да заведем децата,три от които са малки,на море до Варна и се ориентирам засега към този плаж.

# 209
  - Слънчев бряг е ядрена бомба този юли!   Плащещо безлюден.  
Ще си разговаряте с чайките и кучетата в Съни бийч този юли!

Страхотна реклама! Ех, чак ме хвана яд, че вече резервирахме на друго място...
Не съм почивала там от 1989-та насам и ще са ми нужни няколко ковид сезона, за да се престраша да отида пак.

Общи условия

Активация на акаунт