На море в България 2020 г.! - 5

• 38 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Plovdiv
buty, има поне една зона с чадъри на Ривиера - в близост до хотел Нимфа. Около този хотел морето е най-плитко. Онзи ден се разходих до там, но не съм обхождала целия комплекс, така че не знам как поддържат плажа. Нямаше никакви хора, но това беше заради времето. На заден план се виждат чадърите.
Бяхме там от 28.06 до 08.07, тези показаните на снимката чадъри и шезлонги са само за гости на Долче Вита. Целият плаж Ривиера е пуст, няма чадъри и шезлонги, всичко е свободна зона. Спасители също няма на свободната зона, плажа беше чист. До 8-ми юли не можеше нито да се влиза през бариерата, нито да се излиза.

# 226
Здравейте, в Обзор от вчера има много щипалки във водата. Има ли някой в Бяла, Иракли да каже как е там. Друг плаж. Моля, помагайте!

# 227
  • София
buty, има поне една зона с чадъри на Ривиера - в близост до хотел Нимфа. Около този хотел морето е най-плитко. Онзи ден се разходих до там, но не съм обхождала целия комплекс, така че не знам как поддържат плажа. Нямаше никакви хора, но това беше заради времето. На заден план се виждат чадърите.
Бяхме там от 28.06 до 08.07, тези показаните на снимката чадъри и шезлонги са само за гости на Долче Вита. Целият плаж Ривиера е пуст, няма чадъри и шезлонги, всичко е свободна зона. Спасители също няма на свободната зона, плажа беше чист. До 8-ми юли не можеше нито да се влиза през бариерата, нито да се излиза.

Благодаря за полезната информация!

# 228
  • Варна
Във Варна и Фичоза няма Simple Smile  Бяла, Иракли ,и Обзор са в един залив - може да има , вчера  на  Шкорпиловци нямаше , днес ще видим на Камчия

# 229
Във Варна и Фичоза няма Simple Smile  Бяла, Иракли ,и Обзор са в един залив - може да има , вчера  на  Шкорпиловци нямаше , днес ще видим на Камчия
Благодаря!

# 230
  • Варна
Днес мога да питам за Обзор ако ви интересува ? Simple Smile

# 231
Здравейте, събирам мнения от този сезон за Мирамар, Обзор. Миналата година бяхме там и бяхме безкрайно доволни, но искаме да знаем как е тази година, дали си струва парите срещу предлаганите услуги и какви са ограниченията заради пустия му ковид... Frowning1TriumphRolling Eyes

# 232
Момичета, спряхме се на Приморско за тази година. Можете ли да препоръчате хотел? Изискванията ни са да е на първа линия, да има хубава храна и басейн/и. От прочетеното до тук в темата (и предишните) съм се ориентирала към Магнолиите, Перла Luxury, Jeravi, Перла 1. Цените в букинга им са много близки, а като концепция, като че ли Магнолиите се различават значително от останалите. Та се чудя...

# 233
Имаше мнения за Мирамар в темата, писаха, че са занижили качеството и мисля липсвали услуги.

# 234
  • Сф
Момичета, спряхме се на Приморско за тази година. Можете ли да препоръчате хотел? Изискванията ни са да е на първа линия, да има хубава храна и басейн/и. От прочетеното до тук в темата (и предишните) съм се ориентирала към Магнолиите, Перла Luxury, Jeravi, Перла 1. Цените в букинга им са много близки, а като концепция, като че ли Магнолиите се различават значително от останалите. Та се чудя...
А защо гледаш в букинг?Жерави са на Александрия травел, директно ще ти изчисли цена сайта им.Магнолиите и те имат оферта във визитбг или на сайта им.Аз току-що информативно пуснах за Жерави-2+1-2-9-август, 980 лв ми излиза някъде.Колко сте?Моето дете примерно е на 12 и в Жерави ми е безплатно.В магнолиите -не и ми се качва с около 350 лв цената.Перлите не знам дали работят, някой спомена нещо че изхранването било в ДелСол, ако е така-ужас.Ние бяхме в Жерави.За цената е супер!Иначе и Магнолиите ми харесва, ама няма защо да оскъпявам-+това няма нищо наоколо-на ммц е. Така че трябва да си прецениш кое ще ди дойде ок като цена.

# 235
... Перлите не знам дали работят, някой спомена нещо че изхранването било в ДелСол, ако е така-ужас. ...
Не беше за Перлите, а за друг хотел със сходно име, зад който е Приморско Дел Сол.

# 236
Здравейте. Има ли някой от Вас отзиви от Марина Сендс и Сънрайз Блу Меджик и ако някой е посетил и двата кой би препоръчал?

# 237
А защо гледаш в букинг?

Така съм свикнала - всичко е на едно място. Харесвам си нещо и после търся по-добри оферти. Иначе сме двама. Бюджетът ни за началото на септември е 1500 лв. Ще поогледам, благодаря за насоките Purple Heart

# 238
Питай и в приморската тема...☺

# 239
  • София
А защо гледаш в букинг?

Така съм свикнала - всичко е на едно място. Харесвам си нещо и после търся по-добри оферти. Иначе сме двама. Бюджетът ни за началото на септември е 1500 лв. Ще поогледам, благодаря за насоките Purple Heart
Виж този:
Hotel Primorsko Del Sol
Има много изгодни цени за началото на септември, или така ми се струва, дори в Букинга цената е добра, с "безплатно анулиране" ( това си е важно сега), а  ако потърсиш агенция може и по-добра цена да бъде. Аз нямам лични отзиви, но  хората бяха доволни, ако не търсиш нещо специално и по-скъпо. Мисля, че като локация е повече от добре. Thinking
Нека и друг да каже от личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт