На море в България 2020 г.! - 5

• 38 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Скрит текст:

- Слънчев бряг е ядрена бомба този юли!   Плащещо безлюден.  
Ще си разговаряте с чайките и кучетата в Съни бийч този юли!

Страхотна реклама! Ех, чак ме хвана яд, че вече резервирахме на друго място...
Не съм почивала там от 1989-та насам и ще са ми нужни няколко ковид сезона, за да се престраша да отида пак.
[/quote]
Ха ха ха 🤣 това ми хареса, чак и мен почва да ме хваща яд. 😂 Плажът там наистина е страхотен. 😀

# 211
Плажът на Сънито е прекрасен. Но самият комплекс вече представлява хотел, сергия, хотел, сергия, магазин, хотел, хотел, бетон и така до края. Морето трудно се вижда, на моменти не се вижда. Така че на мен не ми се ходи там определено, все пак ходя заради морето, искам да го виждам през цялото време, то от бетонни фасади няма как.

# 212
  • Пловдив
Как е на Ахтопол?

# 213
  • София
Благодаря ви за насоката! Така ще се опитаме да направим. Само ме притеснява, че съм виждала някаква бариера в дясно от главния път при Константин и Елена, когато сме минавали от там на път за Албена.Дали е свободен достъпа за коли? Има ли паркинг там и много ли се върви до хубав плаж?

Ако изобщо в момента има достъп за коли, със сигурност не е свободен. Ако не греша, миналата година беше 10 лв, но ние бяхме отседнали в базата над пътя и си ходехме пеша до плажа. Ако ви пуснат да влезете с кола срещу съответната сума, със сигурност ще ви кажат къде да паркирате, близо до плажа и без да се притеснявате, че нещо ще се случи на колата.

Нямам спомени да сме плащали, нито някой да ни е насочва за паркинг. Ма знам ли последно бременна бях, та може да не съм била твърде адекватна Grinning

Аз говоря за 2019 г, преди как е било, не сме били в района. Безплатно се влизаше само пеша, с колело и с кола, ако сте отседнали в хотел от комплекса. Пак казвам, тази година е особена и само този, който е там сега може да даде точна информация .
Но плажа си заслужава определено, за 10 дни по това време дали 2-3 пъти беше жълт флага, иначе само зелен. Кристална вода, раци, рибки, никакви водорасли и вълни. Последното не се хареса на децата. Август може и да не е така вече.

Това всъщност за Слънчев ден или за Константин и Елена?

Всъщност е за Слънчев Ден, актуалност 2019 по това време.

# 214
  • Beyond the stars
Аа аз говорех за самия курорт Свети Константин и Елена, понеже разбрах, че дамата пита за тази бариера. Blush

# 215
Здравейте, може ли някакви отзиви за хотел Алба във Слънчев бряг?

# 216
  • София
Достъпът до к.к. Слънчев ден е с бариера, т.е. плаща се за паркиране, като имаше няколко опции (няколко паркинга с различна близост до плажа, най-отдалеченият е на по-малко от 5 мин.), но какви са актуалните цени, не знам.
Плажът на Ривиера тази година е с безплатни чадъри и шезлонги, ползва се паркингът на к.к. Златни пясъци - 3 лв. за цял ден. Хотелите на Ривиера тази година няма да работят.

Информацията за Ривиера достоверна ли е, щото днес говорихме с наши познати, които са там и казаха, че пред Ривиера Бийч и съседния посока юг плажове са без чадъри и шезлонги, без работещо заведение и с 2-ма спасители за целия участък. Ако сме се разбрали правилно, което поражда и мисли за почистването и/или непочистването на ивицата. От 26 юли сме там, но ако това се потвърди се отказваме.

# 217
Здравейте, може ли някакви отзиви за хотел Алба във Слънчев бряг?
Аз съм била преди 9 години.... Бяхме в апартамент, много красиво и удобно обзаведен. Имаше отделно тоалетна освен тази в банята. Храната беше вкусна и прясна, даваха кърпи за плажа, който е съвсем близо. Само дето под нас имаше дискотека и спяхме с тапи в ушите и затова не сме отишли за втори път.
Но все пак информацията ми не е много актуална...

# 218
Плажът на Сънито е прекрасен. Но самият комплекс вече представлява хотел, сергия, хотел, сергия, магазин, хотел, хотел, бетон и така до края. Морето трудно се вижда, на моменти не се вижда. Така че на мен не ми се ходи там определено, все пак ходя заради морето, искам да го виждам през цялото време, то от бетонни фасади няма как.
Май миналата година са го поразчистили, а и зависи, в коя част е хотела. . .

# 219
  • There I was on a July morning
buty, има поне една зона с чадъри на Ривиера - в близост до хотел Нимфа. Около този хотел морето е най-плитко. Онзи ден се разходих до там, но не съм обхождала целия комплекс, така че не знам как поддържат плажа. Нямаше никакви хора, но това беше заради времето. На заден план се виждат чадърите.

# 220
Утре ще дам инфо от Св. К и Елена.

# 221
  • Sofia
Приятна почивка, хубаво време и много положителни емоции! 😀

# 222
  • София
buty, има поне една зона с чадъри на Ривиера - в близост до хотел Нимфа. Около този хотел морето е най-плитко. Онзи ден се разходих до там, но не съм обхождала целия комплекс, така че не знам как поддържат плажа. Нямаше никакви хора, но това беше заради времето. На заден план се виждат чадърите.

Благодаря!

# 223
  • В.Търново
Синът ми беше в хотел Алба за 2 нощувки след баловете. По принцип знам, че този хотел го предлагат на абитуриенти в нашия град. Заради еп. обстановка им изтеглиха почивката на 11-13 юли. Като цяло е доволен, храната се сипвала от персонала. На бара на басейна се раздавало много пица. Така каза. Друго не можа да ми каже, освен че от обяд се напълвал Сл. Бряг с народ, особено вечер.

# 224
Приятна почивка, хубаво време и много положителни емоции! 😀
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт