На море в България 2020 г.! - 5

• 38 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Майка ми и баща ми са ни водили къде ли не по хотели, но най - запомнящото се лято беше на бунгала на Камчия. Просто затварям очи и всичко ми е пред погледа, игрите, децата,  морската гледка през боровете. Незабравимо лято!

# 541
Майка ми и баща ми са ни водили къде ли не по хотели, но най - запомнящото се лято беше на бунгала на Камчия. Просто затварям очи и всичко ми е пред погледа, игрите, децата,  морската гледка през боровете. Незабравимо лято!

Мда, май изборът е направен. Няколко дена в това селище, после от там ще резервирам в Sozopoli Style Club/ да си починем от шумотевицата в детския лагер:) /, който ми предложи преди време и така нещата за мен приключват с търсенето Simple Smile.

# 542
Аксел, отзивите за храната там са лоши. И оценката в букинг също...
Положителното е, че е близо до плажа.

# 543
Аксел, отзивите за храната там са лоши. И оценката в букинг също...
Положителното е, че е близо до плажа.
Да видях, че отзивите са лоши като цяло, но говорих преди малко с хора които са били и казват, че е страхотно, най-вече атмосферата и децата остават супер доволни, а на мен това ми е първостепенно в момента. Това което виждам във фейсбук страницата и получавам като информация от хора които са били миналата година ме кара да мисля, че това е най-близко до нашите лагери някога като деца.
А  и там са правени ремонти скоро имало е и нови и по-луксозни бунгала, така, че повечето отзиви да се надяваме че не са актулани. Храната ще я мислим на момента.

Прати ми къде излиза в Букинг това, че аз не го намерим, моля.

# 544
Уейв е разпродаден за нашия период в букинг и се притесних, че ще е фул, а той е голям хотел. Наясно съм, че когато отиваме някъде на почивка има и риск, но понеже не очаквах хора и ... Simple Smile Ще видим, благодаря.
Може да проверите в самият хотел. Обичайно през Букинг се предлага една малка част от наличите стаи и апартаменти. Те може да са изчерпани. Това е голям комплекс и чак пък да няма места, много ме съмнява.
В сайта на Съни Турс също няма съобщение за спрени от продажба периоди.
https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-wave-resort-pomorie-24626/

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 22:06 от fatalina

# 545
# 546
Аааа, ти си имала впредвид Созополи, аз мислех, че ми пише за детския център, че са лоши отзивите. Иначе за Созополи там няма да сме с храна, само спане.

# 547
  • Пловдив
Мале , угодило ти се е с нещо ли Аксел?! Обръщам солница зад гърба хаха.
После да се похвалиш как е било на Бг морето Wink) Важното е децата да са "хепи".
Аз мисля да видя живот и здраве Слънчака и Созопол ( на къщите в Градина ще се вместим в едни изостанали дати) . Колкото и да се опитвам да сменя с - Китен ,Поморие, Лозенец и подобни на юг, не ми се получава. Просто съм свикнала със Слънчев Бряг от дете...той от едно време беше повече пълен с пловдивчани, а Златните със софианци и все на него сме ходили...като Боровец и Пампорово зимата хаха. Чудесни спомени!

# 548
Някой да знае място на морето където скарите да стигат почти до водата.Ако може на юг.От там вече ще търся настаняване.На Албена сме но с инвалидн количка не може да се стигне до водата.Поне до половината път до водата да има.

# 549
  • There I was on a July morning
Някой да знае място на морето където скарите да стигат почти до водата.Ако може на юг.От там вече ще търся настаняване.На Албена сме но с инвалидн количка не може да се стигне до водата.Поне до половината път до водата да има.
Виждала съм на Южния плаж на Китен на места такива скари, почти до водата стигаха. Да уточня, че информацията ми е от преди 3-4 години, но можеш да разгледаш утре с уеб камерата, дали още ги има.http://free-webcambg.com/Kiten-01-webcam-live-online-camera-plaj … emeto-weather.htm

# 550
Румка, миналата година търсих настаняване с алеи до морето заряди бебешка количка.
Бях намерила Грийн Лайф.

# 551
Виждала съм на Южния плаж на Китен на места такива скари, почти до водата стигаха. Да уточня, че информацията ми е от преди 3-4 години, но можеш да разгледаш утре с уеб камерата, дали още ги има.http://free-webcambg.com/Kiten-01-webcam-live-online-camera-plaj … emeto-weather.htm

Има жи още...най-отляво до пристана са. Снощи в тъмното ходихме до плажа и ги видях.  След заведението в бяло са.

До този плаж се стига по стълби. Има подход и за коли откъм станцията на БНТ - точно до заведението излиза пътя.

Утре мога да погледна по - подробно..

# 552
  • Сф
Може с кола да се спира долу, нали и аз едвам ходя, но по - рано, да има места.Въпреки, че ние винаги намирахме.но юни.Тия скари до водата не съм видяла, дано са читави.Тета да ги огледа.Дано не са ги порутили и да може спокойно да минава количка.
Не се мисли за хората с увреждания, например инв.паркоместа. там няма забелязах, а би трябвало.Или пък ако има нали знаете какви спират " мозъчни инвалиди"
Чета, че в Сл.бряг имало такава пътека.Дали има и там и аз бих искала да знам.

# 553
  • There I was on a July morning
Има жи още...най-отляво до пристана са. Снощи в тъмното ходихме до плажа и ги видях.  След заведението в бяло са.

До този плаж се стига по стълби. Има подход и за коли откъм станцията на БНТ - точно до заведението излиза пътя.

Утре мога да погледна по - подробно..
О, забравила съм, че имаше стълби. Дано поне с кола да могат да отидат.

# 554
Румка, на плаж Нестинарка пътеките пред Серенити стигат доста близо до  първа линия чадъри. Поне така беше до миналото лято. Сега т.к. там чадърите и шезлонгите са безплатни, та няма да се учудя концесионерът да не е разположил такива. Може да звъннеш в хотела и да попиташ. Много са любезни и съм сигурна, че няма да ти откажат актуална информация.

Общи условия

Активация на акаунт