Лаковe за нокти - 141

• 31 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Да, имаше и прозорци в това Лили, но в повечето случаи няма и е вярно- в магазина и извън него някои цветове се оказват доста различни! Но дори в Лилитата с прозорци е трудно да се избира лак/козметика- обикновено лаковете са наредени далече от естествената светлина. Grinning

# 466
Блъд, чудно.
Георгиева, много ти отиват тези сини цветове, слагай ги по-често.
Аз като ходя за някаква декоративна козметика, задължително избирам магазин с прозорци и взимам огледало с мен.

# 467
Изпробвах топ лака на Trend it up и ми хареса. Четката е страхотна, има блясък и изсъхва добре.

# 468

Поредния франкенполиш...много си ги харесвам Simple Smile
Декорация с ваденки
Всички сте много свежи ,прекрасни маникюрин

# 469
Мацки, някой пробвал ли е този топ от първата снимка, и кой от двата е по хубав, ако можете да сравните?

# 470
Flormar Pearly pl455 secrecy + Catrice ICONails 62 I love being yours

И аз вече съм с UV топа на Trend it up, повече ми харесва от quick dry на GR. 😁

# 471
Преслава, ако не те затруднява, може ли снимка на четката на този топ лак? Blush Както и на  лака Флормар? Мисля, че много интересна комбинация се е получила Heart ,
Леми, защо го криеш твоя маникюр? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
А, нищо не крия, просто така съм хванала шишенцата, то с тоя вирус да се чудиш, да пипаш ли, да не пипаш ли ... : ))
Иначе нищо особено, ейвънски холограм.

# 473
Долче, етоооо 😁 Подчертавам, че лака на Флормар клони към лилаво, но много трудно се хваща 😒

# 474
MamaNaMiro много ми харесват тези франкенполиши- как си ги правиш? Ако не е тайна де- с полупрозрачни лакове и брокат? Grinning

# 475
Преслава, много красив цвят Heart Eyes
Франленполиш не е ли марка лак...или аз съм в голяма грешка? Flushed

# 476
В грешка си, мило, Фрaнкенполиш е лак, който си си направил чрез смесването на няколко други лака Simple Smile

Да не се бърка със направен собственоръчно лак от база за лак и пигменти!

# 477
Долче, може и марка да е ама не съм срещала , а като напиша в нет- а ми излиза само как да си направим сами лак Grinning

# 478
Ха Ха, това обяснява защо Мамето никога не пише номерчето на лака... Grinning
П. С. Само ми липсва сега да започна и лакове да смесвам...защо давате такива грешни идеи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 479
Ама ти не смесваш ли Simple Smile))))))

Позор за темата си ти, Ла Беллисима  Simple Smile)))

PS  А Мамето е артист по душа и отдавна съм я признала! Прави шедьоври от лакове, които повече от нас не биха погледнали 2 пъти!

Общи условия

Активация на акаунт