Лаковe за нокти - 141

• 31 477
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Къде са тези лакове по 3 лв? Thinking

# 451
Аз лично много ги харесвам. При мен са трайни и четката им ми е много удобна.

# 452
Долче , след малко като се прибера ще пусна линкове Heart Ако си харесаш нещо и решиш, ще поръчаме :*

# 453
  • София
Долче, ето:
https://www.starnails.bg/bg-bg/category/filter/283164191643140170/?
Аз като си харесам нещо от там, ходя до магазина им, и ги взимам, ако ми харесат на живо Simple Smile
Арабеск, много е сладко фламингото Simple Smile

# 454
Стигнах да направя и моите ноктаци Blush

Светло сивото е 457, а телесното е Sally Hansen 218 Devil wears nada

# 455
А какво мислите за лаковете Джесика? Като че ли нямаше много хубави отзиви за тях? Thinking
Блъд, супер е Heart Сивото Princess castle ли е или е друго? (имаше два много подобни светлосиви в едно Лили и се опитвах да разбера каква е разликата между тях Joy )

# 456
Страхотна комбинация! Матирано ли е синьото?
Арабеск, не е матирано, даже е с два слоя куик драй 😁 Синьото е с шимър и е доста тюрсоазен на живо.
СНБ са много добри за мен. Имам пет от тях и всичките са супер. Цветовете са наситени, а двата броката, които имам, са с много нагъсто частици. Четката им е много удобна и консистенцията дори след година и  половина огворени не е мръднала.

# 457
  • Стара Загора
Имах голям късмет - в ДМ беше останал само един UV топ лак на Trend it up, намален на 3.35лв. Харесах и един лак, но си казах, че имам достатъчно, но след няколко метра грабнах един Golden rose Gel Shine 34 и Extreme glitter shine 203. Не съм ползвала до сега лакове от тези серии, дано са добри.

# 458
Долче, Grey pearl се води този Simple Smile

# 459
Блъд, вярно, че така се казваше. Blush
Скрит текст:
  Princess castle изобщо не мога да разбера защо са го кръстили така, обаче за сметка на това съм му запомнила по-добре името  Grinning

# 460
Аз го имам замъка, той е доста наситено сив. А откровено казано на Блъд го виждам синьо Grinning

# 461
О да, да. Телефона ми го "посини" Grinning
Иначе си е много светло сиво. Blush

# 462
  • София
от дезинфектантите кожите ми станаха гадни и нищо не помага
И друг път съм казвала как си оправям сухите ръце.Вечер мажа ръцете с глицерин,може да се добави и 2-3 капки някакво масло(етерично). Слагам найлонови ръкавици които се продават с боите и върху тях памучни ръкавици.На сутринта кожата много мека.Но в тази жега едвали ще издържиш с памучни ръкавици,можеш да пробваш само с найлонови.

# 463
В първия момент и аз го помислих за много светло синьо, обаче съм го виждала на живо и го помня. Даже ги сравнявах веднъж със "замъка" Blush Нямаха огромна разлика, не и на осветлението в Лили...че даже и моя светло сив light grey от гел серията им бях доближила до тях Laughing Една жена наблизо се чудеше защо съм хванала 3 еднакви цвята и какво толкова ги оглеждам ха ха Joy

# 464
В първия момент и аз го помислих за много светло синьо, обаче съм го виждала на живо и го помня. Даже ги сравнявах веднъж със "замъка" Blush Нямаха огромна разлика, не и на осветлението в Лили...че даже и моя светло сив light grey от гел серията им бях доближила до тях Laughing Една жена наблизо се чудеше защо съм хванала 3 еднакви цвята и какво толкова ги оглеждам ха ха Joy
В студентските си години няколко месеца работих в Лили. Е честно да се призная по 12 часа бях в магазина и така и не се научих да "съществувам" на тази светлина там. Избирам цвят лак, червило, фон дьо тен или каквото и да било, и при прибирането у дома нито един път не беше това, което реално виждах и исках в магазина. Хубаво е когато Лилито е с прозорци, та туко виж си видял реалния цвят до тях, но магазина в който бях аз беше в мол и мисията беше невъзможна.

Общи условия

Активация на акаунт