Лаковe за нокти - 141

• 31 135
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Trend it up UV Powergel High Shine дали съхне на въздух или се пече в UV лампа?

# 691
И аз го зарязах, дали защото е лято и има по-интересни занимания, дали защото ми затъпя... : ))

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 19:56 от Lemy

# 692
Trend it up UV Powergel High Shine дали съхне на въздух или се пече в UV лампа?
Според немския сайт на ДМ не се пече в лампа.
https://www.dm.de/trend-it-up-nagelueberlack-uv-powergel-high-sh … 010355231390.html

Благодаря на всички, които споделиха трикове за педикюрите! Знам си аз , че постоянство  в мазането му е майката, но ММ е постоянен, а аз не Simple Smile Содата ще пробвам! Водата за уста и аз съм я опитвала, когато ми беше свършил продукта за киснене и си работи! По принцип аз смесвам захар със лосион, ако ми е свършил официалния скраб за крака.

Съхна в момента и ще покажа... Лаковете на Пупа си ги купувам само в София! Безобразни цени за 5 мл лак, но качеството им е прилично, а четките им ги харесвам и има често неочаквани текстури/цветове в магазина в ХИТ Младост, откъдето ги взимам!

А, някой ме питаше за Опитата - 90% не са купувани в БГ, макар, че и в София съм си харесвала и взимала!

Май си прецаках лака с този блестящ топ... уф Sad

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 17:20 от Agent Provocateur

# 693
Не си го прецакала, Агентче. Аз го виждам много хубав.

# 694
Аз също Blush

# 695
GR Ice Chic 85 + GR extreme glitter shine 209 🌻
За UV топа на Trend it up - аз си излагам ноктите на слънце за няколко секунди и е готов.

# 696
# 697
Много сте мили, но бързата кучка вече го покри с друг, не че другият не е блестящ също...
... даже видео му направих в ИС на 2-рия слайд :epic_eye_roll:

PS Tiffany Case винаги, ВИНАГИ гледам да го сложа върху подложка от поне 2 слоя друг син лак, защото боядисва ужасяващо бързо и трайно ноктите ми!

https://www.instagram.com/p/CDg2keijBsD/

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 20:39 от Agent Provocateur

# 698
И аз го зарязах, дали защото е лято и има по-интересни занимания, дали защото ми затъпя... : ))
Божкее, този пост трябваше да е в една друга тема, как съм го пуснала тук, нямам идея 🙈

# 699
Аауу ,ей усещам слънчевото Ви настроени чрез уникалните маникюри.Ама сте чудесни всичките.И откраднах една идея .Извинявай ,но не се стърпях. Утре ще го снимам на естествена светлина.Надявам се да намеря този Flormar Glitar 14. Много ми харесва.Навзех си от други марки,ама тц.

# 700
  • София
Набързо 03 lumosi. Исках да ходя до ДМ да диря брокатите на Флормар, но дъжда ми прецака плановете Angry

# 701
  • София
Lemy, тъкмо се чудех какво съм изпуснала и кого си зарязала.
Агент, блика в хит младост го няма от април. За съжаление се изнесоха.
Аз съм с 2 лака на орли, но нещо не са ми ок като че ли. Утре ще снимам на слънце /ако се появи/, защото и двата имат лек шимър. Под жълтия има бяла основа, иначе ми трябват 10 пласта.

# 702
С омазаните кожички ще стана известна в темата, но се лакирам по нощите и трия на следващия ден

# 703
Ох, не си само ти с омазаните кожички. Не мога да се справя и това е. Че и на балончета ми стана лака и на черти от нокти. По дяволите, лакиране, гримиране са висш пилотаж за мен 😩 И aз ще се трия утре, че лимита на търпението ми се изчерпа за днес.

# 704
Блъд, пробвай се за енфлоенцер, гледай как повлия положително на темата Grinning Дори и аз, която не си рисувам ноктите, се замислих дали да не опитам Grinning

Набързо снимано днес, после ще покажа лаковете:

Общи условия

Активация на акаунт