Лаковe за нокти - 141

• 31 140
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Папурче, трият, ако си написала "Благодаря за темата!"  Wink

# 61
Е, не беше само това написано Wink

# 62
Аз днес реших да си играя Grinning

Не се получи много добре, ама ще го изтърпя няколко дена Smirk
Скрит текст:

Не знам дали ще го изтърпиш наколко дни, но аз с кеф бих го носила този маникюр поне седмица. Много ми хареса, цветно е, лятно е, различно е - точно по мой вкус.
В миналата тема бях писала, с един червен гел лак съм, писна ми еднообразието вече, но пък е грехота да го махна при условие, че е непокътнат.
П.п. - Прекрасни неща показвате всички, явно лятото е муза за всички, за създаване на красоти.

# 63
Здравейте,
На морето съм с двата лака от предната тема, но не казах номерата.
🎀 Catrice ico nails gel lacquer- 63 Early morning
🎀 Catrice 02 Fascinating Grace
Скрит текст:
  [spoiler/]

# 64
  • София
Скрит текст:
Да се запиша в новата тема с този цвят, който обсъждахме в предишната. Не е точно army green. По-ярък е, отколкото ми се искаше, но ще си го нося.  
[/spoiler]
Много приятен цвят, не "боде" окото.
На всички ви маникюрите са красиви, цветни,свежи, летни... Всичко много ми харесва, но аз по стар навик се придържам към нюд тоновете за моите нокти.

# 65
  • София
В миналата тема бях писала, с един червен гел лак съм, писна ми еднообразието вече, но пък е грехота да го махна при условие, че е непокътнат.
Можеш да разнообразиш като сложиш печат,лепенка,брокат и запечаташ с обикновен топ лак.

# 66
# 67
  • София
Тъкмо си измислих комбинация за дълъг маникюр и си счупих нокът. И сега съм с къси ногтенца.
ГР color expert 46 и ГР rich color 06

# 68
Благодаря за темата, нищо, че вече е 5 страници Stuck Out Tongue Всичко изчетох, но исках да изчакам с нов маникюр да се разпиша, макар и банален Stuck Out Tongue "Русалката" я пробвах на черно - изобщо не е добре, изпъква само преливащо зеленикавото. На бяло обикновено - същата работа като на перлата, но на люлякова основа е красив и се доближава до шишето най - много. Мързеше ме да снимам обаче Stuck Out Tongue Сега съм много "класическа" Stuck Out Tongue
Олга, разкошен цвят ♥ Подобен имам от Гел серията на Ейвън, но много бързо ми се лющи. Бързосъхнещите определено са им попадение обаче от към качество Simple Smile

# 69
  • Измир
Георгиева, аз за първи път го ползвам. Ще видим как ще се представи. А на кутрето кой е лака?
Ето снимка и на слънце с топ.

# 70
Моите придобивки от миналата седмица,  които все забравям да снимам.
Част от тях ги виждам в темата, но при нас не ги зареждаха. И сега като ги видяяях Joy

Скрит текст:

W7 за мен е нова марка. Ето го яркият на крака. Обаче, как ли не го мъчих, няма снимане тоя цвят.. Бие малко повече на оранжево, отколкото ми се иска. Тук е на два слоя, нанесен над непокривно розово.
Скрит текст:

От другите - w7 92a cosmos ми напомни на тези Avon flickering crystals, които показвате. Но реално нямат общо. Непокривен, на 2 слоя все едно го няма.  Пробвах го върху различни лилави подложки, най-добре е върху лилав холограм на ГР.
Скрит текст:
Essence - абсолютно разочарование, 0 покривност. Не съм намерила още върху какво да го нанеса.
Двата пясъчни цвята на Перфект взех, защото покрай предния маникюр с вълничките установих, че нямам цвят за пясък. S128 е като бронзов блясък, много ми хареса. Изглеждат чудесно и нанесени един върху друг.
Скрит текст:

# 71
Георгиева, аз за първи път го ползвам. Ще видим как ще се представи. А на кутрето кой е лака?
Ето снимка и на слънце с топ.

Чуден е, Олга, много мой цвят ♥ На кутрето е брокатът на Бел № 80, нанесен върху червеното с гъбка за по - плътен ефект Simple Smile Много го харесвам този Бел и ще търся да се запася с още едно шишенце Stuck Out Tongue

# 72
Лучия, честити придобивки (имам 4 от 9 Blush )! Яркият прилича на едно неоново китайче което имам, и то така нямаше снимане Heart Eyes А принцесата на Есенс не бързай да я отписваш като разочарование! Smiling Imp Ще ти дам няколко идеи- върху черно стои много добре, върху всякакви нюанси синьо също е много добре (на светлите придава люляков оттенък), върху всякакво розово и червено ще е много добре, върху бял лак придава светло розов нюанс. Върху всичко лилаво също ще е добре, както и върху много тъмни лакове тип бордо. Включително съм сигурна, че ще ти омекоти леко оранжевия оттенък на сегашния лак (който казваш, че ти идва леко в повече). Върху жълто и оранжево аз също го харесвам, особено оранжевите ги омекотява. Не съм пробвала върху сиви лакове, но също мисля, че ще стои добре върху цялата сива гама. Wink А бих го пробвала и върху някой бежов лак който ми идва твърде пясъчен на цвят...
Георгиева, Бел 80 и на мен ми е много любим, и аз ще запасявам, че нещо май не са зареждали скоро с нови цветове, да не изчезне. Вече съм се запасила с 2 допълнителни шишенца от 85 (ако не се лъжа- онзи с ефекта на холограмно счупено стъкло)- освен третото което използвам... Laughing

# 73
Долче, принцесата на Есенс оцветява ли ти ноктите? Само веднъж съм я използвала като акцент на два нокътя  и ужасно ги оцвети.

# 74
Диди, аз винаги използвам база- при мен оцветяване не е имало досега. Тя принцесата си е с доста ненатрапчива основа, странно ми е да оцветява. Може би зависи от партидата или основата. Thinking Но аз използвам най-обикновени основи на Перфект, не са нещо специално.
 Някой друг имал ли е оцветяване на никтите от принцесата? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт