Обсъждане на имотни обяви-16

• 35 276
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Моята спалня е 14 квадрата. Колко от тези се броят светло Rolling Eyes

# 61
Не е важно колко е голяма спалнята, а какво се случва в нея

# 62
Да, брокерски измишльотини, очевидно. Ако хване дикиш.

Между другото, от филмчетата по FLN харесвам американския стил bungaloo, както и традиционен калифорнийски/испански стил - на един етаж. Американският стил bungaloo май няма общо с бунгало у нас.

Къщата в Клисура не е ясна - само това, че вратата на двора е отстрани в зелена площ, ми говори, че може би има проблем с регулацията.  А иначе - все пак говорим за 40 квадрата - кухньохол, спалня и баня/тоалетна, трудно може да се сравнява с хасиендата в Испания, в която пък ме дразнят подредените като за снимка възглавнички. А книги за "декорация" не мога да понеса никога.

# 63
Като писах "светло" имах предвид, че е 4 на 4бметра вътрешни размери 😃

# 64
  • София
Дали заради коронавируса, или заради друго - продават на дребно хотел ("Амстердам", в "Гео Милев"). Стаите са описани като едностайни и двустайни апартаменти, с дневни с кухненски бокс (какъвто, разбира се, липсва).

https://newhomes1702.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a144048 … mp;f16=&f20=1

# 65
  • София
Дали заради коронавируса, или заради друго - продават на дребно хотел ("Амстердам", в "Гео Милев"). Стаите са описани като едностайни и двустайни апартаменти, с дневни с кухненски бокс (какъвто, разбира се, липсва).

https://newhomes1702.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a144048 … mp;f16=&f20=1
В нашия квартал е, Дълго се опитваха да намерят купувач за целия хотел , със заведението. Явно не са успели. Ресторанта беше хубав. После смени няколко пъти наемателите. Сега на парче ще го продават. Сградата е хубава, на хубаво място. Видимо добре е строена. Ще ги купят по един.

# 66
  • София
Много би било удобно някой да го купи цялото.
Цената му на кв м е прилична.
За съжаление аз нямам възможност ... Simple Smile Но определено бих го купил цялото, ако мога.
Удобството да не се разправяш със съседи и етажна собственост са огромни.
А и ако си с финансови възможности, за лична къща/резиденция е перфектно.
По груби сметки, трябва да е към 1-1.5млн Е.
Не знам заведението и гаражите дали и те се продават

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 12:20 от Танграта

# 67
  • Вече на светло в София
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15819359676113 … k=5ou7n6&f1=1
Може ли да ми обясните в тази обява, след като имотът е депозиран, защо още стои за продажба? Каква е целта. Има 1448 преглеждания. Наред ли е ?

# 68
  • София
Депозиран не значи капариран имот.
Според мене имат предвид, че продавача е депозирал единствено при тях имота и друг няма да го продава.

# 69
  • Вече на светло в София
Aisha, благодаря.

# 70
  • Пловдив
Има ли нещо новичко и интересно в София център? Нов строеж, бутната стара къща и да предстои строеж ? За такива , което не бързат, а дебнат, хах! 65-80кв.

# 71
Как се случва така, че строител продава апартамент примерно за 70 хил. €, а фирма същия с 6-7 хил. по-надолу? Къде е играта?

# 72
Има ли нещо новичко и интересно в София център? Нов строеж, бутната стара къща и да предстои строеж ? За такива , което не бързат, а дебнат, хах! 65-80кв.

На Бачо Киро, точно под Дондуков почват нещо. Опитах се да разпитам за кво иде реч, уж било офис сграда, но на картинката си е баш жилищна. Пътстрой май е инвеститора.

# 73
  • Пловдив
Благодаря! Ще погледна улицата и ако има останало. Точно пресечка на Дондуков си взима приятелка на зелено и каза, че всичко е продадено. Затова не питах повече, но сега ще я питам да не е точно това.

# 74
На Цар Симеон посока Раковска, точно преди Раковска, има табела, че продават четиристаен, на груб строеж е. На 11 август, между Симеон и Кирил и Методий има нова кооперация с А 14 вероятно, на груб строеж е. На Екзарх Йосиф, между 11 август и Дунав има (груб) строеж на ЦКБ или ЦКС, малка кооперация е, не знам дали има свободни.

Допълвам - на чудесно място- до градинката на Искър има разрешение за строеж (на Черномен 2 - 4) отпреди 1 година, някаква варненска фирма, обаче - Вазов 911 ООД, що чини тук в София?

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 16:09 от man_darin_ka

Общи условия

Активация на акаунт