Отговори
# 105
Е, няма такава красота!

Хубав ден!

# 106
HeartHeartHug  Добра вечер милички Heart

ИриHeart  добре си се завърнана и то с прекйрасна нова снимка на милата и много естествена  ФЕ.

МИМИ ,аз лично мого се вълнувам от новия сезон на Осман и  се потам София отново  ли ще ни къса нервите  или ще я изпратим при съптугът и?

В очакване на новини около сем. Озчивит и детенцето им преди Бу да се се потопил в образа на Осман
 ви пожелавам да имате работа, парички, любов в къши и време за любимата ни темичка.

Лека нощ:heart:

# 107
Хелоу! 😍

Продължението на вчерашната фотосесия на Фе - каква красота!

Хубав ден!

# 108
Привет и от мен!

Невероятно , но ФЕ е по-красива от всякога!
С всяка нова снимка придобива все по - хубави и по-хубави черти на лицето.А и тялото й вече си възвърна предишните форми. Като мадона е.

Приятна ви почивка, момичета!

# 109

Привет мили мои момичета HeartHeartHeartHeart

Неудържимо секси е Фе!

Прекрасни сте !
Прекрасна е и Фахрие!
Да му мисли Бу.HushedHead Band  Аууууу...толкова красива и секси жена оставя ли се за дълго макар и ангажирана с дете    YumYumYum

А това е всеизвестният ни басейн в къщата им.

Около него очаквам в края на август парти на  сестрата на Бу .

Много ми се иска и двамата братовчеди  да се гушнат и обичат,

https://www.bg-mamma.com/?action=post;topic=1234831.105;num_repl … es=108#people_set

И все пак , най- важно е да виждаме тримата -Бурак, Фахрие и Каран щастливи.
             Ако някой има проблеми с тях дано ги разреши скоро.Мисля си ,че най- много в момента страдат
             родителите на Бурак .

А ние помним тази сцена нали!

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 18:33 от sebilMM

# 110
Добро утро, момичета и щастлива нова седмица ви желая!

Снимките на втория сезон на  сериала ни ОСМАН вече са стартирали, а рускините пишат, че Мехмет Боздаг по този повод е направил и жертвоприношение , каквото и да значи това. Хайде да е на късмет!

Хубав ден!

# 111
Привет  и от мен .BowtieHeartHug

Много съм щастлива ,че започват да излизат все повече публикации около Осман" и нашият Бурак.

От последните снимки на Фахрие човек , Непристрастен   може да си направи няколко извода:

-Тя е интелигентна.
     -Способна.
     -Красива дори без грим ,естествена ,такава каквато си я обича Бу.
     -Прекрасна и любяща майка и съпруга.

С три  думи - щастливо, красиво  семейство!Иска ми се още една снимка на тримата макар и папарашка  .

Непрекъснато в главата ми е звънкия и смях когато репортери я попитаха какъв баща е Букак , а тя трепереща
       от щастие повтаряше -ЧОК ЧОК.......баба е той.

Много спокоен ден момоичета.

-

# 112
Здравейте, момичета!

ФЕ има вече 11 млн. последователи в Инстаграм.

СЕБИ, снощи гледах Грешният, взе да става доста интересно.

Хубав ден!

# 113
Добър вечер  Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

МИМИ,нормално е Фе да събере почитатели след годините на бременност ,майчинство и съпружество и то БЕЗУПРЕЧНО!!!
Колкото до Джан и "Грешния"  чакам с нетърпение всяка нова серия,защото Джан е чаровен и невероятен по различен начин.Толкова по- добре изглежда с тази си визия ... необвързан с любовна връзка с партьорката си, че освен кеф не изпитвам никакви други ангажиращи чувства.

Да се върна на Осман и сем. Озчивит.

Фе нормално събира възхищенията на феновете си.Заслужава го!!!

Текста на рекламата:

Тайната на напълнената с красота кожа на Fahriye Evcen, експертът Hyaluron от L'Oréal Paris
Усмихнато лице с очи с форма на сърцето
  С 2 вида хиалуронова киселина в съдържанието си, тя овлажнява кожата и прави кожата да изглежда по-ярка и по-млада моментално.

Ох , прекрасен е и Бу/Осман.

Много прекрасна вечер ви пожелавам момичета
      Sparkling HeartFlowers Hibiscus

# 114
Добро утро, момичета!

Снимките на ОСМАН започнаха, но вчера четох, че ще започнат излъчването на втория сезон чак Ноември.Два месеца ли ще снимат, какво толкова ще се бавят нямам идея. Може пък да е само слух. Ама нямам търпение да гледам отново този невероятен дует, дали заедно или един срещу друг в борбата, ще видим скоро.

Хубав ден от мен!

# 115
Привеет! 🦋

Как сте, момичета?
Надявам се, че прекарвате последните летни дни добре. Simple Smile)

Няма как да не се радвам за многобройните последователи на Фе в ИГ. Да ви кажа, че това се е доста показателно. Тя няма проект от доста време, а последователите продължават да растат - браво! 👏🏻
Само се моля догодина да се върне на екрана, не е хубаво да пасува дълго време.

Значи снимките са започнали - супер! Дано обаче новината, че ще стариеат Ноемрви, не се окаже вярна. Според мен не е добре да се забавя толкова дълго. Осман си има много фенове, така е, но зрителите ще започнат да следят други сериали Септември и мен това не ме радва много, много.
Живи и здрави ще видим какво ще стане. 🙏

Хубав ден! 💋

# 116
Здравйте момичета много ми липсвате и вие и темичката,много новини много красоти изобщо всичко прекрасно за
нашите хубавци .Фе по прекрасна не може и да бъде.
започва и сериала снимки скоро и трейлър може да видим.
Ири както винаги добрия вестоносец първенец,Себи доволна и щастлива споделя много неща,Мими също.
пример за семейство.
леля Селджан
Мими ще повторя този красавец
това щяло да е ново попълнение,не съм го гледала
Приятен ден момичета Sparkling Heart

# 117
Привет скъпи активни момичета обичащи БУФЧЕТАТА във всичките им действия HeartHeartHeart

МИМИ,Ири, Джил

Мехмет Боздаг напоминает, что 25—26 августа важная дата в истории. В эти дни 1071 года на территории Византии у города Малазгирт (Манцикерт) состоялось сражение между тюрками-сельджуками и Византийской империей. Тюрки-сельджуки под предводительством султана Алп-Арслана нанесли поражение византийцам, несмотря на их численное превосходство, и взяли в плен византийского императора Романа IV Диогена.

Мехмет Боздаг напоминя, че 25—26 август важна информация от истории. В тези дни 1071 година на територията на Византии в градовете Малазгирт (Манцикерт) се състояло сражение между тюрками-селджуками и Византийской. Тюрки-селджуки под предводителенството султана Алп-Арслана нанесли поражение византйцитен.  Не гледайте  на  тяхната числено предсказание султана

Ще си гледаме ние Осман цяла есен и  зима , но няма да оттделяме  поглед от  Фафрие и Бурак.

Май ще започнем сезона със сериозни бойни действия и любими герои.

Аз лично не съм наясно кой ще роди наследника на Осман .Надявам се ,че ще е Бала, там има тръпка , желание пасване.
                          Другата май ще изпълни задължението да роди наследник , ако се стигне до там.

# 118
Привет, момичета!

Пуснали са ни малко снимки от сета на втория сезон на ОСМАН.
Кипи усилена работа на филмовата площадка.

Хубав ден!

# 119
Привет милички HugHugHug

МИМИ, явно с пълна пара върви подготовка и снимки за втори сезон .
Трябва да тръгне много силно още от самото начало и Боздак го знае.

Эмин Гюрсой (Emin Gürsoy), недавно еще снимавшийся в сериале Kalk Gidelim в новом сезоне присоединяется к актерскому составу сериала "Основание Осман"

Разтърсих се да науча нещо за Емин.
Оказа се актьор играл със звездни актьори.Ха бакалъм де.

Oткрих някои от любимците ба Фе:

A това е моят любимец от лятото на 2015г.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 20:26 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт