Отговори
# 120
Добро утро, момичета!

Лореал май ще пускат още една реклама с ФЕ. Излязоха кадри на видеоклипче.

А вчера бе поместена статия за Буфчетата. В нея пише , че на всеки пет месеца семейство Озчивит правят влог в някаква банка на името на Каранчо.

С пожелания за хубав ден!

# 121
Добър вечер!

Вижте я тази наша Фе.

Не спира да ме изненадва приятно. Различна и красива в розово. 😍

Ами добре правят, Мими😍.
Отговорни родители, които се грижат за бъдещето на сина си - така се прави!

Да ви е хубава вечерта! 💋

# 122
Привет и добър вечер .

МИМИ , ами образцово семейство.
  Бурак продължава с таланта  си в  Осман и печели , а Фахрие с красотата си печели приятели и пари.
 Те отиват ,като инвестиция  за детето им и това е похвално!  Hands Plus1Hands WaveHands WaveHands Wave

Ири , и нещо ново,или поне за  мен от Бу.Колкото до Фе тя е изненадваща но винаги прекрасна.
  Затова ги обичаме ,защото са УНИКАЛНИ   във всичко което правят заедно и поотделно!    
                    Прекрасен!

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 09:47 от sebilMM

# 123
Здравейте, момичета!

Уникална е нашата красавица! Винаги ни изненадва с нещо ново и различно.
Бурак й е купил нова каска, дали ще се престраши отново да се качи на мотора.

А тези снимки трябва да са от новата реклама.

Хубава и спокойна Събота!

# 124
Добър вечер Чучулиги HeartHeartHeart

Малко Чучулиги останахме , но такива които обичаме Буфчетата през всичките тези 7 години!

Да,МИМИ Фе ни изненадва винаги и приятно.
Представям си какъв страх я тресе ако е решила да достави удоволствие  на Бу да се качи зад него на мощния му мотор,и сигурна съм ,че първата и мисъл е била Каран. Какво ще стане ако някой от двамата пострада.Опазил Бог:praying_hands:Hands PrayHands Pray

Много спокойна и интересна съботна вечер МИМИ, Ири,Джил.... искаше ми се можех да спомена и други любими имена ,които обичат ФАРБУР/БУФЧЕТА

# 125
Привет, момичета!

Още нещо ново покрай нашия сериал ОСМАН.
Ето този красавец го спрягат да се присъедини към втория сезон. Сечкин Оздемир - най-после свежа , млада кръв и за нашия сериал. Все някакви дедковци досега ни показваха. СЕБИ, помниш ли го, участваше във втория сезон на Любов под наем с Елчин и Баръш, в ролята на братовчеда. Беше гадже на Демет Оздемир, когато започна да снима с Джан ПТИЧКАТА. Само, че тук е с брада.

Приятна почивка на всички!

# 126
Привет от три чучулиги и мен Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

И едно малко Османче.

МИМИ, винаги се радвам когато се освежи сериал който гледам с нови млади актьори.

Харесвам Серкин, ама е много кротък за сериал като Осман.Ще видим.
           Беше гадже на Димет , но заради ревността му kъм Джан се разделиха ,а са били пред женитба.

Приятен следобед милички

Като филмово семейство на Bozdağ, бихме искали да приветстваме Erkan Avcı, който ще се срещне с фондацията Osman и неговите фенове.

Играе в "Дръзки и красиви" - братът на Туба във филма.На 37 , но не е мой тип и сигурно ще е отрицателен.

# 127
Добро утро, момичета в последния ден от Август!

Появиха се в Туитър нови снимки на Осман, но това определено за мен е фотошоп.
Ако това е новата визия на Бурак за втория сезон съм силно възмутена, доста са го състарили, който и да е правил тези снимки. Не изглежда никак добре.

Засега това е от мен. Приятна нова седмица и хубав ден ви желая!

# 128
Привет HeartHugHeart

МИМИ , наистина ,ако това е визията на Букак във втори сезон е катастрофа.
Този така прекрасно изглеждаш мъж през това лято заедно със семейството си да го направят на чичка НЕ!

Така по-става.Гаден фотошоп на една и съща поза.Пфуууууу

И нещо истинско.

Отличительная чеpта мужчины — увеpеннoсть в coбcтвеннoм выбopе. Будучи «нacтoящим», oн никoгда не заcтpянет где-тo между pешениями, между пpинципами, между женщинами - где-тo пocеpедине...

Отличителна черта на мъжа е увереността в собствения си избор. Като „начот“, той никога няма да се изгуби някъде между решенията, между принципите, между жените - някъде между......

Малко ми остава от 26 серия на Осман и ще ви припомня основните събития за да сме готови за Втори сезон.

Прегръдки и пожелания за спокойна вечер....Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 19:48 от sebilMM

# 129
Добро утро, момичета!

Нека новият месец Септември ни донесе много радости и емоции както в темата, така и извън нея.
Вчера пък прочетох, че вторият сезон на ОСМАН щял да започне излъчване на 23 септември Сряда. Това е според мен доста раничко , ама да видим.
   По принцип много рядко излизат снимки от сета на нашия сериал, но тази е една от тях. Започнали са да снимат усилено, личи си. А кога и ние ще видим 1 серия още няма официално изявление. Всичко е в рамките на предположенията май.

Очаквам много силна първа серия този път, с много изненади. Да му мисли Мехмет Боздаг, че се задава силна конкуренция.

Хубав ден!

# 130
Flowers HibiscusЗдравейте момичета септември най-хубавия и най-плодородния месец в годината,носещ благодат и плодородие,да са ви пълни къщите момичета бъдете здрави!
Много информация много нещо на мен още малко ми остава и ще бъда със постоянно присъствие при вас и в къщичката.Мими невярвам Бурак да се раздели с дългата коса това е типично за тогавашното време,а и цяло лято щеше ли да я търпи на главата си на мен лично всякък ми харесва,хубавец си ни е от всякъде.
Любимите ми
https://www.fillgap.news/top-10-worlds-most-beautiful-muslim-gir … 2020-fillgapnews/ топ 10
Нашата красавица на трето място ,напук на завистници напук на всички,страхотна майка,съпруга и жена.
великолепните в очкване за нови подвизи
Като знам че не обича моторите ,каква любов има щом заради нея и каска слага
Бала хатун красавица,какво ли я очаква.
приятна седмица момичета ,чета ви редовно но пиша рядко.
Себи,Мими,Мами,Ири Revolving HeartsSparkling Heart

# 131
Привет мили приятелки BlushHugHeart
Преди време имаше момичета от темата ,с които се виждахме и в реала.Сега остана само МамиFlowers HibiscusHeart, но пак ви обичам  МИМИ, Джил,Ири.

Започнах с припомнянето на  26 серия.

Писах много ,но излезе като нескопосан преразказ , затова само важните моменти .
   Водещо в цялата серия бяха боевете за надмощие на Осман, София и Балгай ,като последните двама се надпреварваха в подлостите си , а Осман се бореше тази земя на която беше изграден лагера да стане тяхната Родина и правеха всичко възможно за това!

Тежко беше  началото с  гадното нападение на лагера от визнтийците начело със София.В един важен момент Бамса се оказа лице в лице със София и и се нахвърли  с намерение  да си отмъсти за двамата си сина  погубени от нея.  Такива звучни  и унизителни шамари и заби Бамса, добре ,че се намесиха Абдулрахман  и Дюндар бей.Май това зло София ще ни тормози още .

Важен момент беше ,когато Синеочко/  Гьонкур/ е на път да убие брат си ,но невероятната братска любов на Конгар към него го извади от опиянението и го върна  в действителността.

Изключително силна сцена и ампутирането на ръката на  Абдулрахман в присъствието на верните му съмишленици от миналото и от сега!

А войните в крепостта на София истински вампири с тези кръвясали очи.Уфффф.
Разбира се , че войните на София са в това състояние на пълна бойна готовност - дрогирани с елексир  създаден от бащата  на София.
    Хазал издейства синът и да напусне лагера за да отиде при брат и изкаже благодарността си за съобщението  му , за плановете на София и  така  лагера на  Осман бяха готови за отбиване на атаката.
    Балгай е другия злодей...упоил е до безрасъдък Синеочко и  е причина за  смъртта на брат му Конур.

В крепостта се оказаха най- злите врагове на Осман- София и Балгай.Това е и целта на Осман.
  Гонкур започва отмъщението като влезе  направо при зверовете в крепостта и се правеше на немощен?Да, но само  за  да прати Балгай и София в грешна посока .
  Не за дълго обаче.
Бамса и неговите войни срещнаха дрогираните убийци на София,а Осман, Гонкур и красавеца/забравих името му се биха до смъртта на Балгай.
   Големи мелета голямо нещо в тази серия.
Самотната Айгюл за малко да обезглави Хазал.

Абдулрахман е с една ръка, Конур умря, май и Балгай но знае ли се , София и тя може да възкръсне.

Ами това е в най- общ план 26 серия.

Следва 27-ма.

Няма ги нашите сладури .Вероятно се радват един на друг като за дълъг период на раздяла и контакти от телевизията и мобилния на мама.
         Това НЯМА  да им попречи да са невероятно семейство.Пожелавам им го !:hugs:HeartHugHeartHugHeart

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 16:03 от sebilMM

# 132
Привееет! 🦋

Ето я новата визия на Осман за сезон 2.

Много ми е различен. С опашката и дългата коса ми харесваше повече.

И Фе от днес. Отговаряла е на някакви въпроси май, но аз нищо не разбрах.

Да ви е спокойна вечерта!

# 133
Добро утро момичета няма лъжа няма измама с нова прическа е нашия хубавец ,
ето как е станало

за да се получи това

а тук да не се разбере явно по рано дегизирран.
приятен ден Мими,Себи,Мами и Ири:revolving_hearts:Purple Heart

# 134
Добро утро, момичета!

Наистина се оказа, че Бурак ще е с нова визия и то с къса коса. Не ми допада много, но ще свикнем.
Ето го вече подстриган. Прилича ми малко на Ботев.

А ето как са увековечили и самата подстрижка, да няма после учудени и гадаещи като нас със СЕБИ.

Командата на ОСМАН ОСНОВАТЕЛЯ се е събрала за фото. Дали е нова, защото тук виждам и София на линия. Май няма да е умряла лисицата му с лисица. Ще има ли нови интриги с нея и във втори сезон? Ще разберем скоро.

Още един младеж се присъединява към кастинга на ОСМАН 2.  Али Бурак Джейлан. За него пише, че е участвал в Черна любов. Който го е гледал да сподели.

Вчера ФЕ е отговаряла на въпроси и е говорила за новите продукти, които рекламира Лореал.
   а отдолу е кореспонденцията й с любимия Бурак. Нали е на снимки и търсят други начини за връзка.

Това е поместил Бурак в Инта си. Казват, че е новият афиш за сериала. А отдолу ФЕ го е харесала и коментирала.

Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт