Отговори
# 135
Здравейте мили МИМИ, Ири, Джил....HeartHeartHeartHeart

Когато Бурак е перфектен като баща, съпруг и актьор , за мен няма значение как му е оформена косата.
  Всякак е хубав мъжага!
  С тази визия беше и през 2015 , когато с Фе показаха КАК СЕ ОБИЧАТ ДВАМА ДУШИ ОТ РАЗЛИЧНИ ПОЛОВЕ!

Имам чувството , че и Бу  се харесваше с  дълга коса и го разбирам. Беше невероятен, различен,неповторим сред актьорите с дълга коса , по този начин по който той изглеждаше.

Колкото до Фе - тя си го харесва всякак и в това няма нищо ново.

Само като си помисля как казваше ЧООООООК   СУПЕР, за това какъв баща е Бурак - обожавам ги и двамата.

Комментарий Бурака своей красавице жене:
«Ты как всегда прекрасна» ⭐🔥

И един важен въпрос за втори сезон на Осман ...ще роди ли Бала желания наследник или не?

Невероятен Осман и преди .....

И в следващите  серии  от втори сезон на ОСМАН!

Много спокойна вечер момичета:hugs:

# 136
Добро утро на всички!

Ето го нашият красавец. Селфи в колата си е направил. Брадата му е по-голяма от косата. Така не сме го виждали друг път. Още не мога да му свикна колкото и да го гледам. Ама тя ФЕ всякак си го харесва. На мен лично ми изглежда доста страшен с новия си имидж.

И Фахрие в новата реклама на Лореал, кадри от която излязоха снощи.  Много е естествена и изящна.

Хубав Четвъртък ви желая!

# 137
Добра вечер милички HeartHeartHeartHeart

МИМИ, мисля ,че не случайно  Бу през цялото време на отпуска и до колкото можеше носеше плътно маска и така не разбрахме ,че си отглежда брада,:flushed:FlushedFlushed

С този състав започна и гледахме Първи сезон

Интересно ще ми е  да видя и състава на втори сезон FlushedFlushedFlushed

И с тази  визия ще обожавам Бурак, стига да е все такъв превъзходен Съпруг и най- невероятния  Тати
       на миличкия Каран.

И нещо от пресата.

Спокойна и нормална вечер Hands PrayHands PrayHands Pray

.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 21:47 от sebilMM

# 138
Добро утро, момичета!

Нашите любимци винаги прекрасни. Поне не скучаем - всеки път с различни визии.

ФЕ в реклама за арабския свят.

Хубав ден!

# 139
Влизам с удоволствие да ви кажа добър вечер мили  момичета МИМИ,Джил,Ири,Мами HeartHeartHeart:

Не намирам нещо интересно за да го публикувам , но не мога да не ви се обадя.

Бурак сега пък брада трябва да отглежда  Stuck Out Tongue

И един вълнуващ ни с МИМИ образ.Дано го има и във втори сезон.

Милата Бала  моли се вероятно да дари Осман с наследник.

Приятна вечер момичета Flowers Hibiscus

# 140
Здравейте, момичета!

Излезе промото на  АТВ за новия сезон. Бляскаво представяне на нашия сериал. Да му върви по вода и висок рейтинг му желая на втория сезон. Ето ги и нашите герои, които ще ни забавляват скоро.

Приятни почивни дни и весели празници!

# 141
Здравейте  и днес.

Благодаря ти МИМИ  за промото.

Има и коментари  в пресата.

A днес в нашата преса прочетох , че Фе .Ще се посвети на певческа кариера. Ще видим ,но там е много добра.

Нашият прекрасен Бу в роли.

И двамата   Осман и Бала  във втори сезон.

Приятен следобед и вечер:hibiscus:

# 142
Здравейте, момичета!

Новото селфи на Бурак. Е тази брада много ме дразни. не мога да го възприема така.

Но колажите са прекрасни...

# 143
Добър вечер....

МИМИ. по  не чаровен  като мъж не съм виждала Бурак.
Добре ,че си го знаем как би могъл да е зашеметяващ и ще си го търпим .AnguishedYum

Задава се  красавица в сериала.Добра храна за антите , за сплетни и догадки.Да видим как ще е .

Серай Кая, звездата от сериала "Жени", ще се присъедини към основателя на сериала Осман през втория сезон ..

Какво ли ще стане с Бала???

И какво ли ще предприеме Фе през дългите дни и месеци в които Бурак се снима в Осман.

Лека нощ.Heart

# 144
Добро утро, момичета!

СЕБИ, голяма красавица са ни избрали за Бурак, ще се радвам да ги гледам заедно с Бала как се съревновават за сърцето на Осман. Ама нашето ФЕ си е най-хубаво.

На снимачната площадка кипи усилена работа по втория сезон. Кога ли ще ни зарадват с първата серия?

И нашият Синеочко. Да се надяваме да го виждаме по-често и този път от страната на Осман.

Хубав ден от мен!

# 145
Здравейте момичета , HeartHeartHeart

Да МИМИ красавица е новата , но ПЪК   Фе , която е на свободен режим става все по- хубава и успешна майка и жена!
Това споделям за антите ...да му мислят какво говорят и мислят!!!!  Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

Ето какво споделя италианеца Francesco Ciaccia

Однако актриса e обезоруживающе красива. Я читал, что это называется Fahriye Evcen Özçivit. Много вещей !!

Правилно си прочел скъпи ....Да това е Фахрие Евчен- Озчивит!!!!

Ооооо..... част от любимците сега и в реала.

A това е Бала , с маска за короната или е в роля ще разберем скоро.

Пожелавам ви супер вечер и ПОБЕДА на майката на сладко 2 годишно момченце Цветана  Пиронкова.
   Стискайте и палци ,  момичета, моите са вече посиняли  от стискане

# 146
Здравейте, момичета!

Трейлърът на ОСМАН за новия сезон е на лице.

Тук Мехмет Боздаг е вкарал някаква символика с птицата , кучето и конят. Не разкрива много този фрагман ама да видим какво ни е подготвил. Очаквам изненади. До тук не ме впечатли особено.

Хубав ден!

# 147
Здравейте момичета,много неща новости сериала започва Фе с реклама супер.
И на мен не ми харесва с тази брада хубавецът ни но явно за ролята така трябва по страшен и по възрастен ми изглежда,ноние си го знаеш какъв е.

тук е супер с кончето има химия голяма.
и много хубаво нека Бурак да поревнува малко харесвана е хубавицата ни.
Себи,Мими,Мами Ири приятен ден ви желая от сърце остана още малко и ще бъда на линия.Обичам ви момичета.
Мисено съм с вас.ТРейлара показва започва да строи държава Осман.Heart ExlFlowers Hibiscus

# 148

Вечерен привет мили  момичета    HugHugHug

МИМИ, благодаря за трея. Не е много ясно какво ни чака , но ще го започнем , с надеждата че екипът
                  на Осман ще ни задържи и в темата и  пред екрана.
                        Аз лично предпочитам кариерата на Фахрие да се развихри и привлече изцяло вниманието ни!

Бурак , цяло лято ходи с маска , а сега??????

Другото ми свободно време го оставям на фантазията на Боздаг Rolling Eyes

Сега се отдавам на прекрасни спомени.......

Оставям Бурак на мира и се насочвам към Фе  изцяло!!!!

Джил  много се радвам , че скоро ще си при нас за по дълго и все пак подкрепата ти в темата е осезаема. Благодаря ти!

# 149
Привееет! 💋

Отдавна не съм писала, но редовно, Буфолинки, ви чета. Благодаря за всичко споделено! 🌺

Давали са филма с Фе и Мурат в Италия и е бил в тренда. Браво! 👏🏻👏🏻👏🏻

Нямам търпение да се завърне тази прекрасница на екрана!!! 😍😍😍

А аз още не мога да приема Бурак с тази визия. Красив е - много ясно! Но не ми харесва таз дълга брада, ама нейсе. Професионалистите правят жертви. Wink

Предполага се, че героят с вълкът във фрагмана е Ертуурул бей. Някои фенове са недоволни, че не е Енгин, а друг актьор, но трябва да се сърдят на Енгин, защото той не е искал. Wink
Интересно ми е какво са ни подготвили СЦ и нямам търпение да видим другата възлюбена на Осман бей.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт