И ние сме във вашата групичка и редовно ви четем , но все не ми остава време да пиша, май ме мързи
. Днес обаче оставих таткото да чисти къщата и мие чинии, а аз си поспах заедно с бебо и сега съм свежарка,та реших да се включа. Вече сме 4кг и нещо/а стартирахме от 2500/, кърмим се редовно,но за режим и дума не може да става. Яде си когато и е кеф. Коликите са в рамките на поносимото.Обрив и на нас ни се появи-докторката каза-бебешко акне/дано е права,че съм се наплашила с тия масови стафилококови инфекции/.По отношение на моите кг, ами преди малко реших да се премеря/ пак вдъхновена от вашата темичка/и установих, че имам 4 излишни килограмчета от 12 качени през бременността.Май пак сме гладни-чувам вой, така че това беше от мен.
Бъдете здрави
!за малко да забравя-ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички!!!
-mas:
. Ама ние
не празнуваме като хората ами симулираме война братче, то като се почна
още в 19ч едни бомби и сигнални ракети та не спряха до сутринта
,то да са само пиратки някак ще го преживея
Аз с това кърмене май нищо не свалям
Един ден реших да ги пробвам, но се ужасих - почти ги вдигнах, но почти !!! обаче за закопчаване и дума да не става. Мен повече ме притеснява това кога ще ми се свие таза!? Не съм се разширила много, но достатъчно да не мога да си нося дрехите 
Не мога да кажа, че супер се кефи, но определено не се дразни. Седи си кротичко във ваничката и си трае
,то поне корема да го нямаше
.