Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно ли е общуване чрез енергиино поле?

 • 6 302
 • 24
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 434
До колкото знам и без да съм ходила масово по места , където могат сериозно да ти объркат всичко, но все пак са се опитвали да ми обяснят - когато човек общува с някой , ако другия е нещо като енергиен потребител, първия един вид отдава ( без задължително да е осъзнато) от себе си и на другия нещата се получават и успява благодарение на енергия вероятно, този който отдава леко забатачва, има си нещо вярно ако някой е ходил някъде и те е  обърнал един вид да му служиш , нещо от сорта, факт е че много неща в момента мога да си ги обясня само така
Аз въобще не мога да разбера това обяснение?!? С всеки един човек, с когото общуваме става обмен на енергия и това е напълно естествен процес, тъй като всичко е енергия - звукова, светлинна, кинетична, вибрационно, потенциална и т.н.
За да ти черпи енергия някой, трябва да знае как да установи връзка. Като вече това може да бъде осъзнато и целенасочено или човека неосъзнато да е проводник на такиви сили, които да черпят енергия от друг човек през него. Създават се енергийни нишки, чрез които се  свързват с човека. Има и такива , които работят с хипнотични методи и се случва същото нещо. Но всеки проблем си има и решение. Има начини с които тези връзки да се прекъснат.
А иначе примера с Брад Пит не може да стане, защото връзката трябва да бъде двупосочна, за да се случат нещата. Тоест, той няма как да мисли за нас, ако не знае, че съществуваме.
Вид общуване чрез енергийно поле е ходенето при ясновидки. Част от информацията я взимат именно от енергийното ни поле или както се нарича аура.

# 16
 • Мнения: X
А ти можеш ли да премахваш такива нишки с твоите ритуали? Една нощ се поразсъних нещо и видях нещо като въжета над мен (около 2 метра над земята). Като се разсъних повече постепенно избледняха. Това ли са тези нишки? Пак в тази стая други са виждали сенки на птици да кражат над спящ човек.

# 17
 • Мнения: 157
Постоянно мисля за човек от миналото ми, някак остана в сърцето ми и изведнъж се появи тази седмица и се свърза с мен. Според вас случайно ли е? Дали е мислил и той за мен? Възможно ли е енергийно да съм се свързала по някакъв начин?

# 18
 • Мнения: 57
Да,аз вярвам в това,защото ми се е случвало.И мога да дам много примери,които ми се случват от доста години ..Това общуване чрез енергия между двама души се нарича "Астрална пъпна връв"..Аз съм прочела книгата на Карин Брандъл "Енергийни влияния и зависимости" И там ще разбереш за какво точно става дума..Ще ти се изяснят всички въпроси... 🙂

Само да кажа, че книгата вече не се предлага и ако искате да я прочетете я има в архива на спиралата

# 19
 • Мнения: 12 288
Разбира се, че може да се общува енергийно. С всички, до които се доближим, имаме енергиен обмен. Когато има и интимна връзка става силно енергийно смесване, което дори и след раздялата продължава още дълго време.

# 20
 • Мнения: 1 102
Тези нишки на енергийно общуване как могат да се прекратят?
Защото някой насилствено против нашата воля може да го прави. И да няма интерес да го прекрати.
Т.е. ако аз имам подозрения, че някой тегли енергия от мен, го изключвам от съзнанието си, това достатъчно ли е?

# 21
 • Мнения: 12 288
Казваш му, че си защитена и не го допускаш да черпи от теб.

# 22
 • Мнения: 1 102
Казваш му, че си защитена и не го допускаш да черпи от теб.
Благодаря.  Но какво значи това? Това само думи ли са?
В друга тема дамите ме "светнаха" за заключване с цип по Дона Идън.

# 23
 • Мнения: 12 288
Е, трябва и да го вярваш..)

# 24
 • Мнения: 478
А ако в астрала влизат да работят няколко можещи и постоянно си мерят върху човека способностите,редно ли е да се каже конкретно на тези които трябва да бъдат премахнати да спрат или сами ще се сетят някак си, ако не е редно да се общува заради отваряне на портали?

Общи условия

Активация на акаунт