Леене на коршум в Лондон

• 515
  • 5
  •   1
Отговори
Някой познава ли някой в Лондон, който може да лее коршум, восък или други начини или идеи? Това наистина ще ми помогне, тъй като в момента не мога да се върна в България за известно време, но наистина имам нужда от това.

Не съм сигурен дали това е правилното място да попитам, така че моля, извинете ме, ако не е.

# 1
Някой познава ли някой в Лондон, който може да лее коршум, восък или други начини или идеи? Това наистина ще ми помогне, тъй като в момента не мога да се върна в България за известно време, но наистина имам нужда от това.

Не съм сигурен дали това е правилното място да попитам, така че моля, извинете ме, ако не е.
В Лондон мисля ,че точно се намира Владимир Динев ,той е с восък леене занимаващ се

# 2
Здравеи Bobina84. Благодаря за отговора. Можели да споделиш данните на човека.

# 3
Здравеи Bobina84. Благодаря за отговора. Можели да споделиш данните на човека.
СТраницата му във Фейсбук е Восъколеене и езотерика
а телефона му е +447918445027

# 4
Провери колко пари ще ти излезе да изпратиш и върнеш носени от теб дрехи до България горе-долу бързо. Може да не си там, но оловото трябва да се лее в краката на човека. Ако прецениш, че цената е приемлива, пиши да търся жената.

Редакция:
Виждам, че вече са дали контакти в Лондон, така че както прецениш, че е най-добре.

# 5
Мерси эа данните Bobina84.

Общи условия

Активация на акаунт