Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 844
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Някъде там
Здравейте, знаете ли откъде мога да купя боя за коса Goldwell Elumen. От прочетеното в интернет разбирам, че е само за професионална употреба, но за всеки случай питам и вас.
Амазон , или някой който работи с Goldwell и би се съгласил да ви поръча .

# 286
  • София
Препоръчайте нещо дето наистина да матира. Не ми е супер жълта, но искам да е доста по сиво - бежова.

# 287
Здравейте, и аз се присъединявам към темата с въпрос Simple Smile))) Може ли да ми препоръчате лак за коса, който да не я слепва и да мога да си го взема от магазинната мрежа за до около 15 лв. Искам да си накъдря косата и след това да напръскам от него, за да се фиксира.

# 288
  • Някъде там
Препоръчайте нещо дето наистина да матира. Не ми е супер жълта, но искам да е доста по сиво - бежова.
На времето като бях руса един шампоан на Seri ми вършеше страхотна работа.
https://angelcosmetics.bg/product/9342/shampoan-za-rusa-kosa-s-a … er-fix-300ml.html беше доста силен и косата ми направо сивееше Joy.
Друго за което се сещам са обливки .
Фрау,препоръча шампоан на Голдуел и балсам.Сега са намалени в Арлен.Погледни ги ако искаш.
funsilver, за косата на дъщеря ми използвах лак на Семи де лино (екстра холд) .Косата и не се слепи и задържа къдриците цял ден.Взех го ДМ .

# 289
  • България
И аз със същия въпрос.
Цитирам те, защото пускам снимка на един оцветител - покрива слабо, но с една идея по-добре от другите, които намерих.

Продължавам търсенето. Аз искам да тонирам естествено рижавеещи коси.

# 290
Има един тонер на Престиж, но много трудно се намира. Онлайн може също да се поръча. По естествен начин убива рижавото.

# 291
  • България

Този ли е?
Сложих в шампоана, че не обичам да стоя намазана с разни неща.
По моя метод нищо не се получи, но ако действа с нанасяне като боя ще се прежаля.

# 292
Това нещо на престиж съвсем скоро го видях в лили или дм, но мисля, че беше лили,

# 293
Да, този е. И аз първия път не го използвах според инструкциите и нищо не стана. Втория път се съобразих и беше ОК. Но след около 2 седмици се отмива.

# 294
И аз със същия въпрос.
Цитирам те, защото пускам снимка на един оцветител - покрива слабо, но с една идея по-добре от другите, които намерих.

Продължавам търсенето. Аз искам да тонирам естествено рижавеещи коси.
Аз не останах доволна от него.

# 295
  • София
Този тонер на Престиж не оцветява ли в лилаво? Поне на кутията така беше обозначено. Взех някакъв друг тонер на Престиж... Утре отиваме на почивка, но като се приберем ще го пробвам.

# 296
На Nashi argan лилавия шампоан върши страхотна работа

# 297
  • Някъде там
Като приказвате за тониращи шампоани и балсами .
Намерих руси разкошотии .

Като ги гледам ми се иска да си  отрежа косата и да стана блондинка Simple Smile

# 298
Кажете ми сайт за виртуални прически? Преди съм ползвала тааз.ком, но сега не става?

# 299
  • Street of Dreams
Студеното русо не отива на всеки - имам предвид третата снимка. На тази жена някакво топло шоколадово би й стояло отлично, но не и това русо, което иначе е прекрасно. Другите са супер.

Общи условия

Активация на акаунт