Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 839
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Искрице това ми е най-голямата грешка на мен. Гледам снимки и най-често ми се иска промяна. После ведната ме е яд. Вече съм си казала,че не се подвеждам по красотите в интеренет. Защото първо-това са в повечето случай стилизирани коси,фотошоп и направени като от реклама. На мен и цвят и прическа няма да изглеждат така.
Руса повече никога. Иначе и аз обожаавам русите коси,но не за мен. Втората снимка ми харесва. Прическите също са много сладки.
Искам да похваля един дрогериен балсам Pantene 3 miracle за увредена коса. Наистина е чудо. Пише,че е с действие на маска и е точно така. По-хубав балсам скоро не съм ползвала,а съм скарана с Пантен от години и не пипам нищо тяхно,че имам много лош опит още от ученичкоча.
Този балсам го ползвах случайно и останах вэзхитена. Вчера като се изкъпах оставих косата да изсъхне сама и не я реших и бях къдрава на вълни и масури.Бих я снимала да ви покажа,но на снимка не се улавят добре. Не знам как стана тая работа. Водата ли е по-различна,от балсама ли,но косата беше много вълниста.

# 301
От морската вода и на мен ми става много вълниста.

# 302
Не съм на морето. В друг град бях кэдито водата е мното варовита. Иначе на морето и аз съм така от морската вода и влагата.

# 303
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз живея на морето ама косата ми не става вълниста от влагата Simple Smile Този балсам на Престиж не бих си го купила защото показва на опаковката, че ще стана лилава, а не сивееща. Има и със сивеещо, ползвала съм ама нямам спомен да съм очарована.

# 304
  • Някъде там
А на на мен дали би ми ходило русо

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 19:08 от Искрица

# 305
  • София
Мисля, че да.

# 306
Искрица, спри се Satisfied Много ми харесваш с този цвят, някак хем ти подчертава лицето, хем омекотява нежно чертите. Според мен не би ти отивало типичното русо ниво 10, по-скоро нещо ала Дженифър Анистън, но с дълбок корен.

# 307
  • София
И аз мислех нещо такова, 8ца някаква.
Аз се опитвам да си направя дълбок корен, обаче не става. Матира се цялата коса. Явно ще трябва да прежаля пари за фризьор.

# 308
Искрице нали си била руса. Или се бъркам? Най-добре знаеш дали ще ти отива. Според мен-да. Но не ти съветвам като знам,че след някой месец пак ще искащ кестеняво.😜 пък и сега ти е добре.

# 309
Според мен няма да ти ходи русо. Цветът на кожата ти, според мен, предразполага към някой топъл цвят, но не и златисто.
А и косата ти в момента има много хубав цвят. Ако се изрусиш е възможно да я съсипеш, защото не ми изглежда суупер гъста.

P.s. Бретонът ти е уникален! Много ти отива!

# 310
И аз мисля,че няма да ти ходи русо

# 311
  • BG-DE
Еднотонен рус цвят на Искрица не мисля, че ще и е добре но кичури тип Дж. Анистън ще са и супер. "Дълбок" корен също не е ОК, била съм така и все ме питаха защо съм се запуснала и не се боядисам🙂 може би на къдрава коса става но за права не е много добър вариат, а ако човек всеки месец боядисва бели коси и поддръжката е сложна.

# 312
Аз съм на мнение, че няма жена, на която да не й отива тусо.
Просто е много важно да бъдат подбрани подходяща тоналност, ниво и техника.
В такъв случай, трябва истински добър колорист.
Аз бях руса 4 години, но в един момент малко ми писнаха грижите по русото, затова реших, че ще бъда руса, когато побелея повече.
Къса коса, вълни и русо ♥
След още 20-25 години 😄

# 313
  • BG-DE
Ами не съм съгласна, че на всяка жена отива русо, разбира се оттенъка има значение, но много зависи и от чертите на лицето. Тези дни гледах един клип в YTube как една фантастична брюнетка превърнаха в безлична блондинка. За мен лично и Анджелина Джоли с руса коса не е толкова ефектна както с тъмна, но всичко е въпрос на вкус 🙂

# 314
И аз не мисля, че русото е за всяка. Макар да харесвам руси коси. Този нюанс на русото с който съм в момента, мисля, че е точно за мен. На този етап ще го поддържам. Скандинавско русо примерно, не е за мен. Но и аз не харесвам чак толкова светли коси. Някак по-натуралните цветове ми допадат повече.

Общи условия

Активация на акаунт