Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 176
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Леле, много ми харесваш! Форма, цвят - перфектно! 😍
Като те гледам и ми се прииска да ми отива бретон и да не ми е жал пак да я скъся.

# 406
Благодаря, не е омбре, всъщност са тупирани кичури и после нанесе боя корен и по-светли дължини, като балеаж.
Права е косата ми, да
Супер, браво. И моята използва същата техника.

# 407
  • София
Хибискус Страхотно се е получило. Много, много ми харесва!

# 408
  • Street of Dreams
Благодаря, не е омбре, всъщност са тупирани кичури и после нанесе боя корен и по-светли дължини, като балеаж.
Права е косата ми, да

Омбрето се прави с тупиране и два цвята - плавно преливане от тъмно към светло. Балеяж стои на дебели кичури с повече контраст.
При всички положения страхотна прическа и най-вече коса.

Аз продължавам да търся зелен коректор, защото преди малко реших и аз да си снимам цвета и открих, че пак червенее/лилавее. Намерих само син на Лакме.

# 409
  • Някъде там
Хибискус , страхотна е .Прическа и цвят .
Аз исметих часа и на 29 съм на боя .
Да видим какво ще сътворим .
После ще покажа .
Мишчица точно такива диадеми си търся .Идея от къде могат да се поръчат онлайн тук в БГ ?
Умирам си за кърпи и диадеми . Любими ми са ми и си се харесвам как ми стоят .
Нося се спортно през по голямата част от времето .
Когато съм малко по официална си слагам шалче -ластик ,Обожавам всички аксесоари за коса .

# 410
Много снимки, браво.
Искрица, изпуснах те. Ще видя във ФБ, ако си качила.
Аз днес се боядисах с 5.00, стана тъмно, но ще се отмие малко. Във вторник съм на фризьор за постригване. Чудя се равна на етажи или да си е триъгълник и само да пооформи етажите...
Скрит текст:
Скрит текст:

# 411
  • София
Искрица не знам от къде могат да се поръчат готини обемни диадеми онлайн. Моите съм купувала от Зара, Бершка и Страдивариус.
Миластрахотна коса.

# 412
  • София
Мила, страхотна коса. Не бих я пипала.

Хибискус я изпуснах.

Мис, харесваш ми. Факт е че червеното е най трудно за махане. Просто не е толкова натрапчиво така че нека не те дразни.

Фиби и диадеми обичам, но на мен не ми стоят добре.

# 413
  • Street of Dreams
Мила, и аз не бих пипала тази коса.

Моята започна да се чупи в краищата, забелязах го откакто ползвам маската на Макадамия. Това е странно, защото преди точно в това отношение ми се отразяваше чудесно. Явно и аз скоро трябва да посетя фризьор.

# 414
  • Някъде там
Мила,каквото и да решиш косата ти винаги ще е хубава,но според мен не я пипай.
Знаеш колко харесвам косата ти.
Цвета ти е страхотен .Косата ти е перфектна както винаги.

# 415
+ 1 за косата на Мила. Много красива, пази я.

# 416
Мила, косата ти е страхооотна, не че преди мен не са казали, но и аз не бих я пипала, ако трябва само малко връхчетата леко вземи ако са сухи, но иначе косата ти е мечта!

# 417
Виждам много хубави коси,  но и аз като вас, все нещо не ми е наред. Всъщност вече за тези промени обвинявам годините - определено косата също остарява, изтънява косъма, не задържа добре и равномерно боя. И другият момент с прекаленото вглеждане в дефектите и прекалената употреба на продукти. Понякога косата ми иска просто шампоан и балсам и да изсъхне сама, може би и вие имате такива моменти.
Аз съм доволна от последната боя, въпреки че вече се поизми цвета и пак стои леко на петна. На снимките съм боядисана с цвят шоколад 6.88 преди 20 дни. Вижда му се края на летния косопад, много доволна съм от шампоана на Инсайт против косопад. Искам и малко на дължина да дръпне, обаче нещо не се получава. Корените ми израстват бързо, но не виждам промяна в дължината. Явно се накъсва.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 00:45 от Хелия

# 418
Ето ме и мен след фризьор. Избрах отново олиото, вместо блондор. Макар че то не изсветлява толкова интензивно. Но уж е по-щадящо. Преди и след

# 419
Неви, и двата цвята ми харесват Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт