Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 167
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Неви, и двата цвята ми харесват Heart Eyes
Благодаря много Kissing Heart

# 421
Неви, вторият цвят е много хубав. По-светло не ти трябва, също и по-тъмно. Мисля, че това е твоят цвят.

# 422
  • Някъде там
Неви , и двата цвята са страхотни.Харесвах те и с първия ти цвят.Сега по светлото също много ми харесва и ти прилича .
Според мен трябва да си поддържаш така косата .
Много се вълнувам ,че утре съм на фризьор.
Дано се получи това което искам като цвят .
Започвам да съжалявам за косата си и моята дълга коса ми липсва много.Гледам снимки и ми едно криво такова, никакво , ще свикна най вероятно .Въпрос на време е .
Мисля си обаче ,че изглеждам наистина ужасно с тази къса коса .

# 423
Искрице,какво стана? Нали много се харесваше?

# 424
Искрице, прекалено често ходиш в салона, според мен. Не си даваш възможност да свикнеш с всяка промяна. Докато оправиш дължината, след 5 дни почваш да мислиш цвета. Всички имаме слабости, обаче трябва да се контролираме.

# 425
  • Street of Dreams
Неви, разкошна преливка към естествено русо. Моля да споделиш след няколко седмици как се отразява на здравината на косата това олио.

# 426
Неви, разкошна преливка към естествено русо. Моля да споделиш след няколко седмици как се отразява на здравината на косата това олио.
Благодаря много. Аз използвам олиото от 4 години при моята фризьорка. Когато го използвах и наслагвахме бавно и търпеливо, бях придобила страхотен, естествен цвят. Косата леко се изсушава, но съвсем слабо. А моята коса е почти черна. По принцип става много естествено с олиото и не жълтее. На няколко пъти се лакомя и искам и блондор и едно, че става по-оранжева, друго, че много се изсушава. Преди два месеца  бях при друга фризьорка, която работи с блондор. И първата снимка е след блондор.  В краищата ми е доста суха и то преди олиото. Искрице, стига глупости. 1-во ти е много добре, 2-ро не е къса косата.

# 427
А какво е това олио?

# 428
Неви, вторият цвят е много хубав! И ти отива!

# 429
Неви, страхотно ти стои косата, супер си.
Искрице, защо толкова често ходиш на фризьор? Следя темата отдавна, а ти напоследък звучиш много неуверено. Дай я по- спокойно, супер си си. Ако искаш някаква видима промяна в цвета, просто изтрай извесно време без да я боядисваш и прави само маски да я съживиш.

# 430
Ето това е продуктът
ОБЕЗЦВЕТЯВАЩО ОЛИО (2 НИВА) – DECO BES OLIO DECOLORANTE – 1000 ML Alfaparf

# 431
  • През девет планини в десета...
Момичета, търся продукт който да оцветява белите косми. Идеята ми е да оставя естествения си цвят и белите коси да изглеждат като цветни кичури, да не са бели. Това което търся трябва да не влияе на тъмната коса, значи трябва да няма перхидрол и подобни. 🙂 Пробвала съм разни балсами, но почти не хваща нищо на бялото или се отмива а бързо. Трябва ми нещо по боядисващо.

# 432
Зелено ксмъче, боя като твоя цвят.

# 433
  • София
Има разни спрейове, но те не са трайни, не съм ги ползвала и не знам как ще е с тях.

# 434
Момичета, търся продукт който да оцветява белите косми. Идеята ми е да оставя естествения си цвят и белите коси да изглеждат като цветни кичури, да не са бели. Това което търся трябва да не влияе на тъмната коса, значи трябва да няма перхидрол и подобни. 🙂 Пробвала съм разни балсами, но почти не хваща нищо на бялото или се отмива а бързо. Трябва ми нещо по боядисващо.
Не се сещач за такова нещо. Защо просто не се боядисваш с боя в твоя си цвят. Ниакви балсами и спрейове няма да ти покрият белите коси. Не виждам смисъл. Кичури без изсветляващ продукт няма да станат. Според мен си вземи трайна и покривна боя и се прави с нея.

Общи условия

Активация на акаунт