Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 165
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
Искрице,какво стана? Нали много се харесваше?
Харесвам си,гледах снимки с по дългата ми коса и ми стана малко криво,вчера не ми беше ден и това също допринесе .
Хелия,не ходя толкова често.За корени и сега съвпадна подстригване с боя .На около месец и половина - два боядисвам.
Обичам да експериментирам ,да пробвам нови продукти и процедури.Мания ми е ,знам го това.Опитвам се да я овладея,ама пък защо да се лишавам от нещо което ми носи удоволствие Simple Smile

# 436
Искрица, много си ти е добре даже и това твоето не е къса коса, нали ме видя?
Зелено камъче, на матрикс имаше една серия бои точно за бели коси с такъв ефект. Но не се разбра от българката и спряха да я внасят, но ще потърся, сега с интернет пазаруването няма невъзможни неща.

# 437
  • През девет планини в десета...
Благодаря момичета, не искам да боядисвам цялата коса в моя си цвят. Защо да третирам здрава коса с обезцветители и после да покривам обезцветения косъм с боя със същия цвят каквато е била преди това. Искам да оцветя само белите косми в някакъв цвят и да стоят като кичури. В момента косата ми е естествено светло кестенява и имам бели косми около 5 %. Белите косми са бели по цялата им дължина. Дано да ме разбирате какво обяснявам. Не искам трайни тъмни бои които след 20 дена да ми лъсва белите коси. Почти винаги се връзвам на опашка и си личи израстналото веднага.

# 438
  • Някъде там
Ходих днес на фризьор.
Хареса ми резултата, начупих си и косата днес след като се прибрах в нас.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 16:07 от Искрица

# 439
Супер си щ, Искрице! Радвай се на косите си Simple Smile
Аз се подстрогах вчера, отнехме известно количество от дължината, защото косопадът не ми прости и много ми изтъняха дължините.
Косата ми беше някъде до средата на бюста, а сега е над него, може би сме отрязали около 5-6 см. Малко ми беше тъжно, но ще порастне Simple Smile

# 440
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря момичета, не искам да боядисвам цялата коса в моя си цвят. Защо да третирам здрава коса с обезцветители и после да покривам обезцветения косъм с боя със същия цвят каквато е била преди това. Искам да оцветя само белите косми в някакъв цвят и да стоят като кичури. В момента косата ми е естествено светло кестенява и имам бели косми около 5 %. Белите косми са бели по цялата им дължина. Дано да ме разбирате какво обяснявам. Не искам трайни тъмни бои които след 20 дена да ми лъсва белите коси. Почти винаги се връзвам на опашка и си личи израстналото веднага.
Не се сърди ама освен боя друго не става. Тонери, оцветяващи балсами прочие ако хванат е до 2 измивания. Трябва да се вкара пигмент, а това го умее само боята. Другия вариант е да си направиш кичури и така ще замаскираш положението. Няма друг избор. 😊

# 441
  • В полите на Пирин планина

Има глос-бои, примерно Лакме Глос. Моята коса е светло кестенява и замаскирам бели коси с нея, с 2,7% оксидант и някоя от 9-ките на боята. Води се тон върху тон. Така разреждам боядисванията с амонячна боя.

Искрице, така си много сладка.

# 442
Искрице, много ти е готино така. Само така се прави. Цветът е много нежен. Кажи с какво се начупваш.

# 443
Искрице с начупена коса ти е 100 пъти по-хубаво. Обаче и цвета изглежда пак променен,много светъл.
Аз вече втори съм чуплива,направо къдрава,от етажите още повече ми начупи,и се права гел-пяната на Сери и дифузер. Но дори и само до я оставя да изсъхна си пак вълниста. И на мен много ми харесва така. Нямам търпение след морето пак да я боядисам много тъмна.😊

# 444
  • Някъде там
С маша се начупих.
Ето тази http://cutehairday.com/curling-wands/remington-ci9532-pearl-pro- … ir-styler-review/.
Много сте мили, благодаря ви.
Мисче, по светла е, направи ми кичури с топиране (балеаж ли е какво е за мен са си баш кичури). Очаквах повече от него и не ми хареса да съм честна, не е зле, но не е това което исках, тотално се различава от желанието ми. Ще си походя, ще се порадвам на цвета си, но след като се отмие ще потърся някой друг да ме направи Simple Smile Страничка. - две по назад споделих какво искам, няма нищо общо с това което исках Joy.
Това което исках било обикновенно и поизменил концепцията.
Обясни ми какво прави и каза, че резултата ще се доближава до това даже ще е по нежен и хубав, е не е по хубав и на мен не ми харесва повече, но нищо де не е и лошо. Малко промяна и излизане от зоната ми на комфорт.

# 445
Много добре се е справил. Аз не бих го сменила. Харесвам фризьори, които имат мнение и идеи. Моята преса за къдрене Бейбилис изгоря. Точно като и мина гаранцията, а не бях я ползвала повече от 20 пъти.

# 446
  • София
Препоръчвам преса Finlux. Евтина е, дъщерята я изпържи от ползване вече втора година, става и за къдрене, приляга плътно.

# 447
а как ще изолираш само белите си косми, за да ги намажеш. Ако успееш,  не пречи, намажи си ги с някакъв цвят боя и ще получиш търсения ефект. Ако ти се занимава косъм по косъм.

Иначе, не съм чула за продукт, с който третирайки цялата коса,  влияе само на белите коси и  игнорира оцветените.

# 448
Тж хросто няма такъв продукт. Дори и до има как ще се номажат само тези кичури.Така и така без боя няма да мине,в крайна сметка. Аз не виждам защо да си създава дамата такъв зор само и само да не ползва боя. С кичури може,но те се постигат с изсветляване,което си е агресивна процедура. Белите косми няма.да стават по-малко. С оглед на това просто бих започнала да си се боядисвам в цвят близък до естествения цялостно и това е. Оцветяващи продукти,спрейове няма да свършат работа.  Не си струва тази разправия, нищо няма да стане.

# 449
  • София
Ах, кестенява коса с бели кичури...
Голямата ми драма. И аз искам да съм цвета, който бях на 30, ама не може. Ходя тъмно руса, за да не личат белите косми.

Общи условия

Активация на акаунт