СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 321
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Сутринта записах девойката в 138-мо. Не ми искаха да попълвам заявление. Взеха дипломата и служебната бележка, писаха в едни тефтери и ми дадоха вх. номер. Дъщеря ми дори не я пуснаха да влезе в стаята, само по един Simple Smile Казаха ни да гледаме сайта за информация. В профила и вече е отразено "записан" (някъде около или малко след обяд се се появило).

# 1 051
В София е ясно откъде падат баловете - има доста неМОНски училища, в които се записват децата и освобождават места. Но във Варна, в Пловдив и в останалите по-малки градове откъде идва разликата между първо и второ класиране?

Пробват се и от други Руо-та, но в крайна сметка избират регионалното

# 1 052
Току-що погледнах в сайта прием мон - и ние сме вече със статус "записан".

# 1 053
  • София
При мен стои още незаписал се, а подадохме сутринта в 31-во за второ класиране, даже там като ги питах, кога да очаквам да се отрази в системата ме погледнаха изумени. Дано довечера да си ги отразят.

# 1 054
  • София
И ние сме в отбора на записаните в 31во, 8г клас. Девойката не я искаха, но ме чакаше отвън с бебето за всеки случай. Много и допадна двора на училището, зелено, поддържано....
Има списъци с паралелките по входящ номер, но нямаше разпределение по пол...някоя мама ако се сети да попита.
За повече информация следим сайта и се надяваме да не започнат ДО.
Тук е момента да благодаря на всички мами с прогнози, таблици и пророчества , незаменима е помощта ви, нека силата е с вас Grinning
Остават ми едни 5г да се запася с беЛо и разни от сорта, защото девойката ще е на ДЗИ, сестра и с НВО, а бебето ще е предучилищна......wish me luck...
Успех на всички за следващите класирания ! Хубаво лято!

# 1 055
  • Пловдив
Аз пак да хитам...ако мин.бал на 5-то по ред желание е по-високо, а на 4-тото е по-ниско, не  могат да се прескочи ред, нали? Т.е ако стигат точките за 4-то не може да се качи от 6-то прието направо на 4-то, нали така?

# 1 056
  • Бургас
И ние сме вече с гимназист. 🙂 Много бързо действат, докато се приберем и статуса му се промени на "записан".
Останах приятно изненадана, че имаше 11 момчета в паралелката. Дори и да не се запишат всички едва ли ще са само 2-3 както миналогодишните класове.

# 1 057
Във Втора немска няма опашки.
Приемащите документи са много мили и любезни.

# 1 058
  • София, Дружба 2
И ние сутринта се записахме и все още сме със статус "не записан" в сайта...... притесних се..... входящ номер също не ни дадоха:confused:

# 1 059
  • София
Аз питах, от чисто любопитсво, за паралелката АЕ/НЕ в 31-во има 4 момчета, което направо съкруши моята девойка, защото и сега идваме от изцяло женски клас.

# 1 060
Аз пак да хитам...ако мин.бал на 5-то по ред желание е по-високо, а на 4-тото е по-ниско, не  могат да се прескочи ред, нали? Т.е ако стигат точките за 4-то не може да се качи от 6-то прието направо на 4-то, нали така?
Може да се качи даже на първо, ако балът е достатъчен без значение какви са баловете на второ, трето и прочее желания.

# 1 061
  • Бургас
При мен стои още незаписал се, а подадохме сутринта в 31-во за второ класиране, даже там като ги питах, кога да очаквам да се отрази в системата ме погледнаха изумени. Дано довечера да си ги отразят.
И при нас  не е променено, макар че още в 8,30 я записахме. Thinking

# 1 062
преди малко подадохме за 2-ро - още няма нищо в системата. На място само на в една тетрадка отбелязаха номера.

# 1 063
  • Пловдив
Може да се качи даже на първо, ако балът е достатъчен без значение какви са баловете на второ, трето и прочее желания.
хм...а сега, де...?
Това колко падат баловете за паралелките е само вътрешно инфо и се разбира след джуркането, нали?

# 1 064
Има ли шанс да ни приемат на трето класиране, където искаме

Общи условия

Активация на акаунт