СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 050
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 155
  • софия
Момичета, плача. Имам колежанка 💕

# 1 156
Момичета, плача. Имам колежанка 💕
Браво! Честито!

# 1 157
Честито, Звънче!
Късмет и успех на девойката!

# 1 158
  • софия
Освобождаваме място във ФЕГ 🙂
Сега разбрах треперенето да излезе класирането. Успех на децата на второ класиране 🍀

# 1 159

Единствените задръжки на момичето ми идват от прочетеното на сайта им, че имат униформи. За нея това е кошмарно, да я слагат в калъп. Опитваме се да обясним, че най-престижните университети в света са с униформи и че възпитаниците им се гордеят да ги носят, но... тийнеджърски му неволи. Joy
.
                    Кажи на детето,че униформата /поне във 2-ра АЕГ/ се носи до 10 кл,след това кой с каквото иска.До 10 кл се носеха само блузите и имат много цветове,има ограничения за цвят на панталон и пола,дължина на пола и това както казах до 10 кл.Сакото,ризата и вратовръзката са носени 1-2 пъти ,защото нашата се писа активистка и участваше в някакви мероприятия.Когато я приеха и влязохме в сайта им първото ,което прочетох беше: Призив към абитуриентите да не идват със скъсани дънки на тържеството за връчване на дипломите! Yum

# 1 160
  • София
Aila, аз също не бих се възползвала от предимството за СМГ. Ваня има право на своя си път и той явно не е СМГ. А като слушам за кои училища говорите, никак не звучат зле. 👌

# 1 161
Честито, звънче!
Радвам се за вас!

# 1 162
Честито на колежанката! Flowers Four Leaf Clover
                        За тези,които се притесняваха : В 18-то вече е променен статуса - записан. Yum

# 1 163
Здравейте,

По молба на дъщеря ми Лора направих група във Фейсбук за бъдещите осмокласници в Първа АЕГ - София. Идеята  й е децата да се запознаят още преди началото на учебната година. Ако някой иска да се присъедини, групата е Първа АЕГ - 8 клас 2020/2021.
Не можем да намерим групата, може ли да пратите линк?

https://www.facebook.com/groups/665895590665275

# 1 164
  • Отвъд алеята зад шкафа
Звънче, браво! Честито! С колко процента на изпита я приеха?

# 1 165
Илит, аз имам наблюдения върху доста деца от НТБГ. Обикновено не са  с униформа. Освен в началото на учебната година.
Ние не писахме нито една професионална паралелка. Скептично съм настроена към усвояването на кой знае какви професионални компетенции в тази възраст, а отчитам като минус и намалената общообразователна подготовка.

# 1 166
Ние не писахме нито една професионална паралелка. Скептично съм настроена към усвояването на кой знае какви професионални компетенции в тази възраст, а отчитам като минус и намалената общообразователна подготовка.
Намалена ли.. ела да видиш колко общообразователни разказвателни имаха 8 клас... + език на корем по цял ден. Върви си всичко на куп + специалните Simple Smile

# 1 167
Това в 8 клас. А след това?

# 1 168
"Заявил участие" сме вече
Отивам...да пия...цяла седмица чакане...пак...

# 1 169
  • sofia
Нищо не е намалено, за съжаление.... по новите учебни планове е увеличена общообразователната и е такова орязване на часовете за професионална подготовка, че се чудят под каква форма да ги осигурят.
Реалната професионална подготовка е 10-12 клас, като основно е 11 и 12.
Разпределението е по класове и лесно се вижда хорариума.

Общи условия

Активация на акаунт