СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 224
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 575
Оказа се, че познавам едно от децата с най-високи резултати за София.
Има 5 деца в София със сбор 199,5 от НВО. 3 са от СМГ и едно от СС. Ако познаваш петото, съм любопитна от кое училище е.

# 1 576
  • София
Оказа се, че познавам едно от децата с най-високи резултати за София.
Има 5 деца в София със сбор 199,5 от НВО. 3 са от СМГ и едно от СС. Ако познаваш петото, съм любопитна от кое училище е.
Разпитах майката - наистина е тя - 100 по МАТ и 99,5 по Бел. От 30 СОУ е детето. Момиче. Ще учи в немската.

# 1 577
  • Отвъд алеята зад шкафа
Helene S къде се записвате?

Тази година много деца решиха да не чакат 2 класиране и определено има тенденция да си харесат повече задно желание.

# 1 578
  • София
Или яко им писна от тази 7класна простотия и искат да свърши...

# 1 579
  • София
Във 9 ФЕГ, отиваме на там в момента.

# 1 580
  • Отвъд алеята зад шкафа
А кои желания са по-нависоко, от които се отказвате?

# 1 581
  • София
СМГ/АЕ - записан; не иска да чака второ класиране, не иска НЕ и това си е. Бил го писал само заради баща си...  Радвам се, че си го избра със сърцето си и си отстоява неговото решение.

# 1 582
  • София
73., 1 и 2 АЕГ.

# 1 583
Направи ми впечетление, че и интензивното и разширеното все до едни нива на езика стигат - не е ли странно?
За общообразователната подготовка е предвидено изменение. Няма да е едно ниво. За профилираната обаче няма промяна. Разликата в ООП е 144 часа за целия период на обучение ( на практика - в първи гимназиален етап), което прави малко повече от един учебен час на седмица в полза на ИИЧЕ.

# 1 584
И аз като чета тук, май масово се записвате. Бях се притеснила самата аз да не я запиша по грешка вместо да подам за второ. Simple Smile Дадоха ми вх. номер, отразиха в системата. Надявам се с 4-5 точки да падне един от баловете.

# 1 585
  • София
Готови сме, дано да е за добро всичко, въпреки моите майчини притеснения.

# 1 586
  • Отвъд алеята зад шкафа
При повече записване на 1 класиране, би трябвало баловете да паднат с много малко.

# 1 587
Fifiana, Simple Smile
Helene S, със сигурност не сте сгрешили. По- добре нов език. Пък и дано така балът във ФЕГ да падне само толкова, че да стигне единствено за Митко и още няколко момчета, за да не изпитвам още съмнения, че не се противопоставих на решението.

# 1 588
  • у дома
Готови сме, дано да е за добро всичко, въпреки моите майчини притеснения.
Щом си е негово решение,значи е за добро!

# 1 589
  • София
Според мен споделеното тук не е показателно колко се записват и колко остават за второ, но и аз точно в тази посока си мисля от вчера. Явно си търся причини да се притеснявам за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт